Egeli Anneler!!! Biz de Yapalım Şu İşi Yav

saatlerin alınmasını ben hiç düşünmemiştim bu arada,eee öğretmenler biliyor tabi o işleri 12-1 benim için farketmez tatlım ben hepsine uyarım

tamam saat 12de telefonlaşacağız o zaman ortak bir yerde buluşacağız gideceğimiz yere en yakın bir yere park edeceğiz orayı da ben tarif ederim size

bugünü saymazsak 3 günümüz kaldı kızlar hihoyyyt

inşallah oğlum o güne kadar iyileşir bize bir sorun çıkarmaz :çok üzgünüm:

canım bi aksilik çıkmazsa 12 de ben Aydındayım.perşembe sabahı burdan yazışamayız sanırım.hem kendimiz hem bebişleri hazırlıcağımız için vaktimiz olmaz.çarşamba akşamı son yazışmamızı yapıp ertesi gün de görüşürüz :)) sen park filan diyorsun ama direkt kipada mı buluşsak acaba.kipanın yerini herkes biliyo sanıırm.daha kolay olmazmı

Günaydın arkadaşlar, bu ara çok yoğundum, ateş hastaydı falan filan, çok giremedim nete o yüzden, perşembe sabah erkenden aydında olucaz biz, malum anane orda sabahtan onun gönlünü alıp hemen sizlerin yanına koşuyorum arkadaşlarım.beyazmeleğin telini aldım ben de sizlere tel. nomu yazıyorum özelden, hepinizi çok öptüm.
kaldı 2 gün:)

beyazmelek özel mesajlara ne oldu anlamadım, yazmak için bile yerini bulamadım, yarın buluşuyoruz bir terslik yok değil mi?

beyazmelek özel mesajlara ne oldu anlamadım, yazmak için bile yerini bulamadım, yarın buluşuyoruz bir terslik yok değil mi?

canım aynen yaa sorun oldu senin önce gönderdiğini bile okuyamadım daha açılmıyor bir türlü
şimdilik bir terslik yok az önce gülizle telefonda görüştüm oda biraz geç katılacakmış eşine görev vermiler bayramda ama gelecek o senin arayacaktı sanırım senin tel bende yok özelden de ulaşamıyorum aksi gibi birazdan saphira ve krikitosu arayacağım bildiririm hemen buraya

canımcım saphira ile konuştum tamamdır yarın görüşüyoruz krikitosa ulaşamadım
sen müsaitsen face i açar mısın oradan yazışalım telefonlarımızı falan

lavişim çık gel diyeceğim olmayacak biliyorum :çok üzgünüm:

birgün karadeniz turu planlarımız var ve sen hep aklımdasın inşallah uğrayacağım sana müsaitsen kaydirigubbakcemile3

yazdığım hiç bişey gitmiyor offf, gülbincim face de özelden yazdım numaramı, yarın ben 12 de aydındayım da nerde buluşacağımızı kesinleştirsek mi ki acep.

kızlar çok güzel birgündü hepinize buradan da ayrıca teşekkür ediyorum krikitosum bir daha ki sefere inşallah seni de bekliyoruz opuyorumnanaktan

en beyaz meleğim bende hepinize teşekkür ediyorum,evet inşallah bidahakine krikitosumda olur :)

kızlaaarrr! 2. düzenlenecek olan geleneksel kk aydın 29 ekim buluşmasını yapıyormuyuz acaba????? hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…