Hazır yufkadan baklava yapmak da yuva kurtarmak için caiz midir hocam?
zannımca bilmiyor ki o yüzden boşanmış, bizi uyarmaya çalışıyor
Enaaaa..Ben de yıllardır yuvam neden dagıldı diye dusunup kendimi yiyordum
Borek yerine tavuklu sandvic olmamı?Mune bu konuda senin fikrini almam lazım.
İyi ki geçici bakan bu, iyi ki...
İyi ki geçici bakan bu, iyi ki...
Yemek yarışmasında kk nın hamarat hatunlarının yine döktürdüğü bir dönemde_MedceziR_ de yaptığı tavuklu sandviçi paylaşmıştı , geyik sohbetinde miydi tam hatırlamıyorum şimdi , yalan olmasın. Takılıyoruz arada lafı geçince
_MedceziR_ bak senin sandviç ne kadar meşhur oldu görüyor musun El açması börek yapsan bu kadar kalmazdı akılda
aa yok çükületam bulamadım..Huysuz bibiğim, olay şöyle , kk nın gelmiş geçmiş en orjinal, en mithiş çalışmasını yaptığım için, bunlar benim şaheseri kıskanıyorlar. Kendileri o kadar yaratıcı değil çünkü
Sanat eserimi görmek istersen www.Mune , Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler
aa yok çükületam bulamadım..
hem tipini hem tadunu merak ettimdii..
Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..Huysuz bibiğim, olay şöyle , kk nın gelmiş geçmiş en orjinal, en mithiş çalışmasını yaptığım için, bunlar benim şaheseri kıskanıyorlar. Kendileri o kadar yaratıcı değil çünkü
Sanat eserimi görmek istersen www.Mune , Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler
Sen bana ç.k mü dedin? Neden ç.k dedin? Hiç yakıştıramadım
Aklıma pic muhabbeti geldi
Eki Görüntüle 1619980
nevrestem ; hadı linki ver bize.. hadi..Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..
Börek konusu çok önemliNeyse ben börek yapmayı biliyorum ondan kurtarıyorum galiba Ya bilmeseydim ne olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?