"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

zannımca bilmiyor ki o yüzden boşanmış, bizi uyarmaya çalışıyor

Aaa ama önemli olan boregi yapmak degil bir de iyi pisirmektir. Sayın bakan orda yanlıs yapmış sanırım. Neyae bundan sonraki izdivacinda öğrenir. Daha çok çalışması lazım cookk

Sevgili bakanımız börek yapmayı bilmediği içinmi yuvası dağıldı acaba?

Dün gece canım birden şöylee peynirli su böreği istedi eşime dedim o da okuduğu bu haberi söyledi şaşırdım kaldım. Ben el açması börek bilmem mantı bilirim olmaz mi dedim olur yeter ki mantı aç börek nedir ki dedi sarıldık uyuduk

nolmuş nolmusss
patatesli maydanozluyu kim yapmıs

aa bu konuya cıddı merak salyama basladım aydınlatın benıde piliiiizzz
_MedceziR_

Yemek yarışmasında kk nın hamarat hatunlarının yine döktürdüğü bir dönemde _MedceziR_ de yaptığı tavuklu sandviçi paylaşmıştı , geyik sohbetinde miydi tam hatırlamıyorum şimdi , yalan olmasın. Takılıyoruz arada lafı geçince

_MedceziR_ bak senin sandviç ne kadar meşhur oldu görüyor musun El açması börek yapsan bu kadar kalmazdı akılda

aa bu konuya cıddı merak salyama basladım aydınlatın benıde piliiiizzz
_MedceziR_

Huysuz bibiğim, olay şöyle , kk nın gelmiş geçmiş en orjinal, en mithiş çalışmasını yaptığım için, bunlar benim şaheseri kıskanıyorlar. Kendileri o kadar yaratıcı değil çünkü

Sanat eserimi görmek istersen www. Mune , Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler

Gündemden uzak kalmışım bende bu börek mevzusu ne diyordum öğrenmeseydim keşke

aa yok çükületam bulamadım..
hem tipini hem tadunu merak ettimdii..

Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..

Börek konusu çok önemliNeyse ben börek yapmayı biliyorum ondan kurtarıyorum galibaYa bilmeseydim ne olacaktı

Sen bana ç.k mü dedin? Neden ç.k dedin? Hiç yakıştıramadım

Aklıma pic muhabbeti geldi

Eki Görüntüle 1619980
" nice pic hido

ben sana öle bişi demem , en azından burdan demem
ya geçen biyere gittik , kocam ve arakdaşlarla beyaz çikolatası az olsun gibi bişey demek isterken ; beyaz çükületası az olsun dedım ve cafe yıkıldı nerdeyse o aklıma geldi ondan şeddirdim di..

Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..

Börek konusu çok önemliNeyse ben börek yapmayı biliyorum ondan kurtarıyorum galibaYa bilmeseydim ne olacaktı
nevrestem ; hadı linki ver bize.. hadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…