"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

Mune beni cımbızlamasın
Gerçi konu yemekMed'cim börek yapabilir mi yapamaz mıO tavuktan sonra börek yapmak çok basit oluyor

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tavuk-yemekleri.705590/page-35#post-34759199
_MedceziR_ ve Nevreste bir arada topik börek yapmak yemek yapmak konulu o zaman ben burdan kaçayım

bir kör bıcaga denk gelmeden ...
Matmazel'im gel kaçma birşey yapmayacağım

Ülkemizin böyle beyinlere ihtiyacı var...

Hahahha dur daha sen senle görülecek hesabımız var, kaçma gel buraya, rezili rüsva ettin beni enlerde

hahhahha ben yıllarca kk üye olsamda bu konu asla unutulmaycakmış gibi geliyor

medcezirin görülecek hesabım var demesi daha inandırıcı geliyor nevreste gel kaçma demene güvenemiyorum ben

bu tarfıften sonra , katılmak için hep çekindiğim yarışmalara , göğsümü geree geree katılrıım artıkın..
nevreste yenı yarısmalarda hbr ver bana olarmı

Nevo böyle ulu orta mı ver dedik? Allam ben gidiyorum ya

bu tarfıften sonra , katılmak için hep çekindiğim yarışmalara , göğsümü geree geree katılrıım artıkın..
İmzamda yeni yarışmanın linki varMutlu bir evlilik için mutfağa girmek şart(konu dışına çıkmayayım)

Al işte, sen de kıskandın

Bak yaHem anlat diyor,hemde trip yapıyorBelgeli anlattım daha ne istiyorsun

Hıı çok komik

İşte mutfağa girince neler yapabildiğimi gör, neden girmediğimi anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…