- 29 Eylül 2014
- 9.539
- 19.265
- 498
- Konu Sahibi misafiroyuncu34
-
yok çok iyi değil orta yollu hatta bildiğim benim arabam onunkinden daha iyi
Neyle belirlenecekti ekonomik durum? Siz tanımadığınız insanların ekonomik durumu hakkında nasıl bilgi ediniyorsunuz mesela? Ben arabasının modeline, oturduğu semte göre falan şeyediyorum daBu yazınızı görmemiştim. Bence o düşünmeli siz düşünmeyin devam edin. Ekonomik durumu arabanın modeliyle belirleniyor, kıyaslama yapılmış bile. O düşünsün bu saatten sonra siz dert etmeyin anlaşırsınız .
Icinde bi kıroluk olmadigi surece ve sabit bir isi geliri oldugu bence sorun olmaz. Egitimli kirolar da var sonucta. Aile yapisi sizinkine uyuyor mu bu cok onemli. Adam kac senedir ayni yerde calisiyor bu da cok onemli. Surekli is degistiren biri bence cok sorumluluk sahibi olamaz. Arkadas cevresi nasil ? Cok fazla cikip gezer mi arkadaslariyla ? Bunlarin hepsini olcup tartmalisiniz, egitim durumundan onceMerhaba hanımlar;
Biri ile tanıştırıldım. ön lisans mezunuyum. o ilkokul mezunu. ben ömür boyu okumayı öğrenmeyi isteyen biriyim. hatta mesleğim dışı eğitimler alıp kendimi geliştiriyorum sürekli.
inanılmaz kibar görgülü nezaket sahibi bir insan. eğitim durumunu sormak aklıma dahi gelmedi kendiliğinden söylemese asla anlamazdım.
ben muhasebeciyim o altın ustası
merak ettiğim bu şekilde evlenip ileride sorun yaşayan var mı ?
Okuyan cahiller yerine okumayan cahillere şans verelim diyorsunuzOkadar çok üni.okuyan cahil var,önemli olan hayatta kendini geliştirmiş olaması,işinde gücünde biriyse saygılıysa şans vermek gerekir.
Ben çok iyi bir üniversiteden lisans mezunuyum. Eşim ortaokul mezunu. Beni 10ile çarpar,2ye bölerMerhaba hanımlar;
Biri ile tanıştırıldım. ön lisans mezunuyum. o ilkokul mezunu. ben ömür boyu okumayı öğrenmeyi isteyen biriyim. hatta mesleğim dışı eğitimler alıp kendimi geliştiriyorum sürekli.
inanılmaz kibar görgülü nezaket sahibi bir insan. eğitim durumunu sormak aklıma dahi gelmedi kendiliğinden söylemese asla anlamazdım.
Eskiden sizin gibi düşünüyordum ama tanıştığım birkaç kişi ezber bozdu, hele bir tanesini görseniz, hayatımda bu kadar gariban görünen birini daha görmemiştim, üstü başı yamalı, arabası yok, alışverişleri neredeyse pazarda yerden toplama ürünler diyebilirim, meğer adam gizli milyarderlerdenmiş duyunca şok olmuştum.Neyle belirlenecekti ekonomik durum? Siz tanımadığınız insanların ekonomik durumu hakkında nasıl bilgi ediniyorsunuz mesela? Ben arabasının modeline, oturduğu semte göre falan şeyediyorum daBaşka bir yolu varsa söyleyin öğrenelim.
Neyle belirlenecekti ekonomik durum? Siz tanımadığınız insanların ekonomik durumu hakkında nasıl bilgi ediniyorsunuz mesela? Ben arabasının modeline, oturduğu semte göre falan şeyediyorum daBaşka bir yolu varsa söyleyin öğrenelim.
Onlar hastalıklı zihniyetler bence ama toplum içinde çok fazla değiller. Herkesin karşısına çıkıyor bu tipler zaman zaman.Eskiden sizin gibi düşünüyordum ama tanıştığım birkaç kişi ezber bozdu, hele bir tanesini görseniz, hayatımda bu kadar gariban görünen birini daha görmemiştim, üstü başı yamalı, arabası yok, alışverişleri neredeyse pazarda yerden toplama ürünler diyebilirim, meğer adam gizli milyarderlerdenmiş duyunca şok olmuştum.
Hepsini tek tek şöyleydiler diye yazmayayım ama onca varlığa bu kadar sineğin yağını hesaplamayı aklım almamıştı
Ilkokul mezunu mu kaldi? Bu kadar ucurumla olmaz.Merhaba hanımlar;
"Ben direk şeceresini çıkarıyorum. Mazallah fakir biriyle evlenip başımı yakamam " dedi ve fakir biriyle evlendiNeyle belirlenecekti ekonomik durum? Siz tanımadığınız insanların ekonomik durumu hakkında nasıl bilgi ediniyorsunuz mesela? Ben arabasının modeline, oturduğu semte göre falan şeyediyorum daBaşka bir yolu varsa söyleyin öğrenelim.
Kesin ölçüt olmasa da bir ölçüt. Bir insanın maddi durumunu genel olarak yaşadığı yerden, arabasından, kıyafetinden, gittiği mekanlardan anlarız.HER insanın değer verdiği şeyler başkadır. Araba onun için önemsizse modelini yenilemeyebilir.
Arabasının modeli çok iyi olup da borç harç içinde yüzen insanlar da var. O yüzden kesin ölçüt değil.
Valla benim için hiç önemli değildi para pul. Huzurum olsun geris yalan dedim huzurum var gerisi yok"Ben direk şeceresini çıkarıyorum. Mazallah fakir biriyle evlenip başımı yakamam " dedi ve fakir biriyle evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?