- 21 Nisan 2018
- 8.157
- 30.246
- 548
- 36
- Konu Sahibi VanessaRinki
Cok temiz gömmüşsunuz, helal olsun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çünkü neden olmasınÜrolog mu olacakmış
İkinci kelimeden "n" harfini çıkarayım mi ?Evet çünkü neden olmasın
Körün istediği bir göz Allah verdi iki gözİkinci kelimeden "n" harfini çıkarayım mi ?
YTÜ ve İTÜ'nün bundan haberi var mı Vanessa?üniversitemi beğenmiyorum 11 gün sonra yks var başvurdum ama bütün yıl malca şeylerle uğraştığımdan yeterince odaklanmadım.
şimdiki sorum merkezi geçiş yapmak mantıklı mı ytü veya itü istiyorum ama gideceğim bölüm çevre kimya jeofizik ayarında olacak.
sizce geçiş uapmaya değer mi
yok ama beni alma ihtimalleri varYTÜ ve İTÜ'nün bundan haberi var mı Vanessa?
Ayyyy ayyy komik espriler de yaparmış,agucuk ta gugucukyok ama beni alma ihtimalleri var
seni kapının yanından bile geçirmezler aşko
ciddiye alacak yorum yok kiVanessa nın ciddiye alacağını düşünüp yazık akıl verenler olmuş.![]()
Çocuk parkında ellemedin miciddiye alacak yorum yok ki
millet penis elleme muhabbetine döndürmüş
Kimden ötrüciddiye alacak yorum yok ki
Milletin sinir katsayıları ile oynamış olabilir misinciddiye alacak yorum yok ki
Yavrucuğum, adın çıkmış 9’a, sence iner mi 8’e?ciddiye alacak yorum yok ki
Sadece elledin mi?ciddiye alacak yorum yok ki
Yök: Ytü ve İtü'nün kapısına kilit vurma kararı aldıkYTÜ ve İTÜ'nün bundan haberi var mı Vanessa?
Ahahahahah Vanessa beni bahçesine bile sokmayacaklarini söyledi,çok içerledimYök: Ytü ve İtü'nün kapısına kilit vurma kararı aldık![]()
Vanessanın uçkuruna da kilit vursalar keşkeYök: Ytü ve İtü'nün kapısına kilit vurma kararı aldık![]()
Pipioloji bölümü varmıydıVanessanın uçkuruna da kilit vursalar keşke
Bunu söyleyen de parkta bahçede anca penis elliyorAhahahahah Vanessa beni bahçesine bile sokmayacaklarini söyledi,çok içerledim.