Yakın olduğum bir kaç bayan biliyor ama 50 öğretmenli kocaman bir okul,sadece selamlaştıgim insanlar hakkımda dedikodu yapıyorlar diye ozelimi anlatmak beni rahatsız eder,bence de keyfi aldığımı düşündüler, yine de öğretmenler odasında gündem yapılması moral bozucuKeyfi aldığınızı düşünmüş olabilirler. En azından durumunuzu kadın öğretmenlere söyleyebilirsiniz.
İnşallah çok teşekkür ederim,çok umudum yok ama hayırlısı artık.Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alirsin. Kimseyi kafana takma insanlar konusur. Rahatsizlandim de geç daha da sorarlarsa özel bir durum dersin kadın hastalıkları dersin.
İnşallah çok teşekkür ederim,çok umudum yok ama hayırlısı artık.
Sırf tüp bebek tedavisi olalım diye küçük bir ilçeden Bursa'ya tayin istedik canım,yumurta rezervim az olduğu için zaman kaybetmek istemiyorum,birinci dönem çocuklar okuma yazma çalışmalarından geri kalmasinlar diye bu döneme ertelemistim zaten,durum biraz acil olduğu için yazı beklemek istemedik.Lütfen kendini olumsuz şartlama güzel düşün güzel olsun :) yerinde olsam yazın baslardim tedaviye kafan da rahat olurdu hem..
Ben kesin sacmalarim zaten veliler de arayıp duruyorlar,azonce bile whatsapptan yazmış bir velim,şuan sonucunun ne olacağından çok okula gidince millete ne söyleyeceğimin derdine düştümTüp bebek tedavisi gördüğünüzü kesinlikle söylemeyin sürekli saçma sapan sorularıyla bunaltip oldu mu olacak mı nasıl gidiyo çalışmalar gibi aptal saptal şeylerle masalarına dedikodu malzemesi yapacaklar durumunuzu. Bence hiç muhatap olmayın kim ne düşünüyorsa dusunsun aciklama yapmak gibi mecburiyetiniz yok onlara ne yani rapor almam gerekti ve aldım de, hiç ardını arayacak canınızı sıkacak kapı da açık bırakmayın
Sırf tüp bebek tedavisi olalım diye küçük bir ilçeden Bursa'ya tayin istedik canım,yumurta rezervim az olduğu için zaman kaybetmek istemiyorum,birinci dönem çocuklar okuma yazma çalışmalarından geri kalmasinlar diye bu döneme ertelemistim zaten,durum biraz acil olduğu için yazı beklemek istemedik.
Zaten kadın öğretmenlerin yaptıkları dedikodunun haddi hesabı yok bence.Öğretmenler bile böyle yapıyorsa, biz bu çocukları kime emanet edeceğiz gerçekten. Ayrıca ben olsam ben de üzülebilirdim bu duruma. Döndüğünüzde onların sorularını cevapla sorumluluğunuz yok hatta eğer soru sorarlarsa tersleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?