- 19 Şubat 2018
- 118
- 303
- 103
Sanırım siz de öğretmensiniz. :)Her konuda öğretmenler de bunu yaparsa diye başlayan cümleler bana komik geliyor açıkçası. Öğretmen dediğiniz de insan ve aaaa çok şaşırtıcı bir şekilde duyguları var onların. Öğretmen kizamaz öğretmen dedikodu yapamaz öğretmen kıskanmaz öğretmen üzülmez üzülse bile duygularını belli edemez vs vs. Öğretmen haricinde her meslek bu hisleri hissedebilir ama öğretmenler robot gibi derse girip ders aralarında da Öğrt odasında bilimsel konuşmalar yapıp ülkeyi kurtarmak zorundalar sanki.. başka meslek sahipleri ev hanımları falan da hep böyle zaten ..devamlı evde işte ülkeyi kurtarıp bilimsel konularda beyin fırtınası yapıyorlar.neysr konuyu çok farklı bir boyuta tasidim ama öğretmenlerde insanlar ve size bir sır vereyim dedikodu yaparlar..:) konu sahibi arkadaşım sizde takmayın kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size...
Takmaaaaa. Salla gitsin. Hakkını kullanman onları hiç ilgilendirmez ama saçma işler peşindelerİyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Aaaa anlaşılmış öğretmen olduğum.. ;-);-) Ama ben bir öğretmenim yazilanlara sinirlenmek bizim meslegimize yakışan bir hareket olmadığı için vakur bir şekilde konuyu okuyorum.. İsin şakası tabi.Kinaye yapiyorum...Sanırım siz de öğretmensiniz. :)
Siz kendinize dert etmeyin bunları, stres yapmayın lütfen tedavinize odaklanın ve moralinizi yüksek tutun. Her şey gelip geçiyor bir gün iki gün sorarlar sonra hayatlarına devam ederler hiç üzülmeyin vallahi inşallah hayırlı zamanda kavuşursunuz yavrunuza :))Ben kesin sacmalarim zaten veliler de arayıp duruyorlar,azonce bile whatsapptan yazmış bir velim,şuan sonucunun ne olacağından çok okula gidince millete ne söyleyeceğimin derdine düştüm
Valla ben de bir ogretmenim (8 yillik)simdiye kadar samimi olmadigim ama yuzyuze baktigim insanlar hakkinda uluorta en azindan hic konusup yorum dahi yapmadim,hakkimda yapilmasi hem de uluorta yapilmasi beni cok rahtsiz etti bir ogretmene ve hemcinsime ustelik annem yasindaki kadinlara yakistiramadim.Aaaa anlaşılmış öğretmen olduğum.. ;-);-) Ama ben bir öğretmenim yazilanlara sinirlenmek bizim meslegimize yakışan bir hareket olmadığı için vakur bir şekilde konuyu okuyorum.. İsin şakası tabi.Kinaye yapiyorum...
Sevgili meslektaşım benimde sözlerim size değildi. Sakın yanlış anlamayın. Genele yazılmış bir yazıydı.Ne zaman öğretmenlerle ilgili bir konu açılsa "aaaa ogretmende bunu yaparsa" ile başlayan cümleler kuruluyor.Benim cumlelerim bu konuyla alakaliydi.Sanirim biraz yanlis anlasildim,ben de ogretmenim meslektaslarimi kotulemek degil elbet niyetim,ogretmenler odasinda da insanlarin konusmalarina kota kayacak da degilim ki daha cirkin muhabbetleri bile duydu bu kulaklar ama neyse konum bunun cok disinda,benim rapor almamin dedikodu malzemesi yapilmasi tabiki canimi skti.
Valla ben de bir ogretmenim (8 yillik)simdiye kadar samimi olmadigim ama yuzyuze baktigim insanlar hakkinda uluorta en azindan hic konusup yorum dahi yapmadim,hakkimda yapilmasi hem de uluorta yapilmasi beni cok rahtsiz etti bir ogretmene ve hemcinsime ustelik annem yasindaki kadinlara yakistiramadim.
Zaten kadın öğretmenlerin yaptıkları dedikodunun haddi hesabı yok bence.
Gene alınan olmasın hatta konuyu dağıtmak istemiyorum ama hiç unutmadığım bir anım var anlatmak isterim biraz yeri geldi çünkü.
Ben lise üçken 10 Kasım için anma törenindeydik.
Biz öğrencilerden ses çıkmazken, konuşma yapan tarih öğretmenimizi dikkatle dinlerken sıranın yanındaki bir avuç kadın öğretmenin tarih öğretmenimizin saç stili hakkında hummalı bir söyleyişine şahit olmuştuk. Uzun süren söyleşi beni rahatsız etti çünkü konuşma yapan hocamızı dinleyemiyorduk ve bu saygısızlıktı. Yanımdaki arkadaşıma bağıra bağıra dedikodu yapıyorlar hiç saygıları yok hem de böyle günde dedim.
Duydular ama duymazlıktan geldiler bir de yetmezmiş gibi dedikoduya devam ettiler...
İşte böyle hocalara emanetiz yani...
Çok tatlısınız:))) dilerim kimse rapor almak zorunda kalmasın,çocuklar için de zor oluyor ama öyle bir durum olursa seve seve iki üç öğrenciyi sınıfımda ağırlarim:))Bak o dedikoducular bişey derse gülümseyerek de ki “inşallah siz de en kısa zamanda uzun bi rapor kullanmak zorunda kalırsınız ben de size yardımcı olurum” kalksınlar lafın altından o zaman
Yakın olduğum bayan arkadaş,o da normal de hiç inmez öğretmenler odasına,günde bir teneffüs falan yani,denk gelmiş teneffüs bitene kadar konuşmuşlar üstelik sadece bayanlarda değil erkek öğretmenler de varmış herkes kendince yorum yapmış ama bir Allah'ın kulu da belki ciddi mazereti vardır dememis benim arkadaş dışında.Peki bunları size kim anlattı?
Aynen canım bir de sürekli siyaset konuşuluyor o sebeple ben de günde en fazla iki teneffüs cikiyorum çay alıp iniyorum,gerek yok yani rahatsız olacağım şeyler duymaya.Alınacak bir şey yok bence çünkü değişen bir şey yokSırf bu yüzden daimi nöbetçi gibi çoğu teneffüs koridorlarda volta atıyorum, öğretmenler odası çok değişik bir yer oluyor bazen.
hiç takmayın o terbiyesizleri .siz sağlığınıza yoğunlaşın stresten uzak durun.umarım istedığınız evlada kavuşursunuz kısa zamandaİyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:))hiç takmayın o terbiyesizleri .siz sağlığınıza yoğunlaşın stresten uzak durun.umarım istedığınız evlada kavuşursunuz kısa zamanda
Valla öyle saça böyle tarak:) sen moralini bozma evdesin tadını çıkarÇok tatlısınız:))) dilerim kimse rapor almak zorunda kalmasın,çocuklar için de zor oluyor ama öyle bir durum olursa seve seve iki üç öğrenciyi sınıfımda ağırlarim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?