Eğitim kurumlarında bile dedikodu:((

Sanırım siz de öğretmensiniz. :)

Takmaaaaa. Salla gitsin. Hakkını kullanman onları hiç ilgilendirmez ama saçma işler peşindeler

Sanırım siz de öğretmensiniz. :)
Aaaa anlaşılmış öğretmen olduğum.. ;-);-) Ama ben bir öğretmenim yazilanlara sinirlenmek bizim meslegimize yakışan bir hareket olmadığı için vakur bir şekilde konuyu okuyorum.. İsin şakası tabi.Kinaye yapiyorum...

Ben kesin sacmalarim zaten veliler de arayıp duruyorlar,azonce bile whatsapptan yazmış bir velim,şuan sonucunun ne olacağından çok okula gidince millete ne söyleyeceğimin derdine düştüm
Siz kendinize dert etmeyin bunları, stres yapmayın lütfen tedavinize odaklanın ve moralinizi yüksek tutun. Her şey gelip geçiyor bir gün iki gün sorarlar sonra hayatlarına devam ederler hiç üzülmeyin vallahi inşallah hayırlı zamanda kavuşursunuz yavrunuza :))

Sanirim biraz yanlis anlasildim,ben de ogretmenim meslektaslarimi kotulemek degil elbet niyetim,ogretmenler odasinda da insanlarin konusmalarina kota kayacak da degilim ki daha cirkin muhabbetleri bile duydu bu kulaklar ama neyse konum bunun cok disinda,benim rapor almamin dedikodu malzemesi yapilmasi tabiki canimi skti.

Valla ben de bir ogretmenim (8 yillik)simdiye kadar samimi olmadigim ama yuzyuze baktigim insanlar hakkinda uluorta en azindan hic konusup yorum dahi yapmadim,hakkimda yapilmasi hem de uluorta yapilmasi beni cok rahtsiz etti bir ogretmene ve hemcinsime ustelik annem yasindaki kadinlara yakistiramadim.

Sevgili meslektaşım benimde sözlerim size değildi. Sakın yanlış anlamayın. Genele yazılmış bir yazıydı.Ne zaman öğretmenlerle ilgili bir konu açılsa "aaaa ogretmende bunu yaparsa" ile başlayan cümleler kuruluyor.Benim cumlelerim bu konuyla alakaliydi.

Elaleme açıklamak zorunda değilsiniz..

Dedikodu kurum ayırt etmiyor, malum insanların çenesi durmuyor :)

Kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin, çek kapını otur, kendi sınıfın var sonuçta

Bak o dedikoducular bişey derse gülümseyerek de ki “inşallah siz de en kısa zamanda uzun bi rapor kullanmak zorunda kalırsınız ben de size yardımcı olurum” kalksınlar lafın altından o zaman

Alınacak bir şey yok bence çünkü değişen bir şey yok Sırf bu yüzden daimi nöbetçi gibi çoğu teneffüs koridorlarda volta atıyorum, öğretmenler odası çok değişik bir yer oluyor bazen.

mide bulantı kusma en sonunda hastanelik oldugum zamanlarda toplam 10 gün rapor aldım hamileyken . ögretmendegilim . ama banada kanama olsa meyse bulantıda rapormu alınır dediler . kırılmıstım . nasıl insanlar ne halde oldugumu bilmeden laf atıyorlar diye üzülmüştüm insan degiller anladım.

kanserli bir kadının arkasından bile konsutular ondan sonra anladım

Konu sahibi boşver düşünme, kim ne derse desin. Umarım bir an evvel bebeğinize kavuşursunuz.

Bak o dedikoducular bişey derse gülümseyerek de ki “inşallah siz de en kısa zamanda uzun bi rapor kullanmak zorunda kalırsınız ben de size yardımcı olurum” kalksınlar lafın altından o zaman
Çok tatlısınız:))) dilerim kimse rapor almak zorunda kalmasın,çocuklar için de zor oluyor ama öyle bir durum olursa seve seve iki üç öğrenciyi sınıfımda ağırlarim:))

Peki bunları size kim anlattı?
Yakın olduğum bayan arkadaş,o da normal de hiç inmez öğretmenler odasına,günde bir teneffüs falan yani,denk gelmiş teneffüs bitene kadar konuşmuşlar üstelik sadece bayanlarda değil erkek öğretmenler de varmış herkes kendince yorum yapmış ama bir Allah'ın kulu da belki ciddi mazereti vardır dememis benim arkadaş dışında.

Alınacak bir şey yok bence çünkü değişen bir şey yok Sırf bu yüzden daimi nöbetçi gibi çoğu teneffüs koridorlarda volta atıyorum, öğretmenler odası çok değişik bir yer oluyor bazen.
Aynen canım bir de sürekli siyaset konuşuluyor o sebeple ben de günde en fazla iki teneffüs cikiyorum çay alıp iniyorum,gerek yok yani rahatsız olacağım şeyler duymaya.

hiç takmayın o terbiyesizleri .siz sağlığınıza yoğunlaşın stresten uzak durun.umarım istedığınız evlada kavuşursunuz kısa zamanda

Çok tatlısınız:))) dilerim kimse rapor almak zorunda kalmasın,çocuklar için de zor oluyor ama öyle bir durum olursa seve seve iki üç öğrenciyi sınıfımda ağırlarim:))
Valla öyle saça böyle tarak:) sen moralini bozma evdesin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…