Eğitim kurumlarında bile dedikodu:((

Merak etme o tipler sen geldiğinde yüzüne karşı tek kelime etmezler. Laf bulamamışlardır bu mevzuyu konuşmuşlardır. 1. sınıf stresli oluyor kendilerine öğrenci gelmesini istemedikleri için senin raporunu bahane ediyorlardır. Önceki okullarımın birinde de 1. sınıf öğretmeni rapor almak zorunda kalıyordu ki ciddi bir rahatsızlığı vardı onda bile öğretmenlerin pek hoşlanmadığını sınıflarına öğrenci gelmesinden görmüştüm. Hem rapor alıp almaman onları ilgilendirmez doktor rapor vermişse ciddi bir durumdur. kolay kolay rapor verilmiyor çünkü.

Ben zaten 1. Sınıf okuttugum için bu döneme kaldı birinci dönem daha yoğun oluyor okuma yazma çalışmaları,ama daha fazla erteleyemedim yoksa ben de kesinlikle rapor almazdım,ben kendim vicdan yaparken başkalarının konuşması daha huzursuz etti,bakalım yüzüme demezler tabiki ama gidince de soru yağmuruna tutacaklari kesin.

Sakin tedavi oldugunu soyleme en kotu kadin dogum la ilgili kistim vardi patlamis onu aldilar de gec yani kimseye koz verme
Belli bir süre yavaş hareket etmeliyim çokça dinlenmeliyim de

Benimde tup Bebek ve 2 3 kişi biliyor şükür ki ilk denemede tuttu ama yine de keşke kimse bilmeseydi diyorum gerek yok yani ki yayılmadı herkes normal saniyor

Velilere de öğretmenlere de aynı şeyi söyle

3 ogrenci fazlalari oldu diye mi bu sitem
Devlet okulunda görev yapsalar ne olurdu bizde 40 a geliyor o zaman sayı ve hiç sorun etmiyoruz bugün ona yarın sana çünkü.. salla gitsin

Keşke sınıf dağıtılmasa . Müdür yardımcıları , dersi boş olan 3. , 4. Sinif öğretmenleri girse.

Ne kadar kufretsem de bazen kpss iyiki gelmiş diyorum. Bu sistemle Salak ve boş insanları eliyorlar

Kardeş kadın doğumdan mi tupbebekten mi aldin yani yardimci uremeden mi aldin oyleyse bile asilama oldum de

Tup deme pişman olursun
Tup bebek ve ureme sagligi yaziyor,yani muhtemelen mudur ve yardimcilari anlamislardir ve soylemeyeceklerinden emim degilim

Keşke sınıf dağıtılmasa . Müdür yardımcıları , dersi boş olan 3. , 4. Sinif öğretmenleri girse.
Oyle bos dersi olan yok malesef,3 ve 4 ler sabahci 1 ve 2 ler ogleci,yani dersi bos olan yok,ama soyle bir durum var hepsinin simifi zaten 20 kisilik bir tek benim 23 ve iki kaynastirma ogrencim var,bu okula eylulde geldigim icin mudur bey bana uygun gormis sinifi

Tup bebek ve ureme sagligi yaziyor,yani muhtemelen mudur ve yardimcilari anlamislardir ve soylemeyeceklerinden emim degilim
Bak canım kızma da bunu rapor almadan ayarlayacaktın atıyorum rica edecektin doktor kadın doğumdan yazacaktı ya da sağlık ocağına gidip durumu anlatıp öyle alacaktın
Yani bu son dakikaya bırakılmayacak birşey

Neyse sağlık olsun sen tup değmedikçe kimse emin olamaz
Dermoid kistim vardi patlamıştı acil aldırdım diyeceksin
Kapalı oldu vajinadan girdiler dersin çok soran olursa yara mara
Ama boyle de kimse sana soramaz ıdarecin de erkekse hayatta kimse bilemez
Hi acaba der amayuzde yüz emin olamaz
Seneye zaten gitmezsin büyük ihtimalle ekime geliyor doğum o yüzden salla gitsin

Ne kadar kufretsem de bazen kpss iyiki gelmiş diyorum. Bu sistemle Salak ve boş insanları eliyorlar
Yani malesef her kurumda ve her is ortaminda olan seyler,okulda benim de gucume giden bir cok sey var ama sesimi cikarmiyorum,hem sorunlu ogrenciler bende hem yabanci uyrukli onlarin iki kati ben simdiye kadar bir sey demedim simdi bir hafta rapor almisim diye arkamdan atip tutuyorlar

Reactions: Den
Öğretmenler odasında samimiyetle söylediğim çoğu şeyde pişman olmuşumdur.Derse girip çıkıyorum ,kurum kültürü diye bişey kalmamış.

Bence söyleme arkadaşım.Parasından tut herşeyine sorar çoğu.Bi kişiye söylersin hepsi duyar.

-Tabi ki iyi niyetli insanlar da var.Herkes bir değil-

İnşallah hamileyim diye de konu açarsın.Olumlu düşün :)

Evet sanirim onceden ayarlamam gerekliydi bilemedim ilk deneme ve tecrubesizlik oldu.

Kiz ne dogumu Allah mi soyletti acaba:))
Acikcasi pek umudum yok hem 2. Gun hem orta kalite embriyo kondu ihtimal dusuk yani ama Allah bilir tabi ben duami ediyorum.

Maalesef bizim camia kadar birbirinin arkasindan kuyu kazan baska bir camia var midir diyorum.
Ayrica bizi erken yasta emekli etmelerinden yanayim. Yasimiz ilerledikce kendimizi gelistirmek adina ne yapiyoruz? Hicbirsey! Genlerimizdeki pasta kisir gunleri istegini okulda gidermeye calistigimiz icin ogretmen arkadaslarimizin dedikodusunu bolca yapmaktayiz.

Gelelim senin soruna. Sen kimseye hicbirsey anlatmak zorunda degilsin.
Hatta mumkunse anlatma. Zamaninda dost bilerek bebek tedavisi sureclerimi anlattigim insanlar yeri geldi arkamdan beni bebek konusunda vurdu acimasizca.
Rahatsizdim biraz de gec. Fazla detaya girme. Ayrica rapor senin en dogal hakkin.
1.sinif ogretmeni de rahatsizlanabilir. Keyfi rapor alip sevgilisinin yanina gidenler var.
Insallah tup bebek tedavin olumlu sonuclanir

Allah'ın izniyle olur canım sen duanı et benimki oldu mucize gibi seninki neden olmasın rabbim istesin yeter ki

Dikkat et kimseyi kafana takma ve hep olumlu düşün yani elini karnına koy hep dua oku konuş sübhanallahi ve bihamdihi çek meryem süresini oku inan seni da rahatlatacak

Ne derlerse desinler niye bu kadar düşünüyorsunuz.. soran kişi samimi değil ise bi rahatsizligim vardı geçti çok şükür diyin geçin..

bizim okulda sürekli raporlu vs biri olur ders doldururuz kimse de gidip sormaz hatta takma kafana biz hallederiz derslerini deriz.. o öğretmenler de biraz sıkıntı var demek..

Malesef aynen dediginiz gibi kurum kulturu falan kalmamis,benim bulundugum ortamda ya siyaset ya raki balik muhabbetleri ya da baska dedikodular donuyor,ilk okul ya ilk okul,bari siyaseti yasam tarzinizi buraya yansitmayin,yok su hangi sendikadan yok bu ne giymis malesef basit basit muhabbetler

Yanlis anlasilmasin genellemiyorum benim bulundugum okuldaki ortam bu,eski koy okulum cok daha samimi,icten ve guzeldi.

8 yillik ogretmenim bu ikinci 10 gunluk rapor alisim,ilkini seminer haftasinda almistim yani ogrenciler zaten yoktu,bir de simdi aldim,yani asla keyfi alacak biri degilim,ondan dolayi sanirim bu kadar stres yapip takiyorum,insallah rabbim sana da bana da isteyen,hak eden herkese tez zamanda nasip eder.

O kadar hassas bir konuki bu durumu size karsi kullanan insanlari da Allah islah etsin,kimi elde edemedigiyle sinanir kimiyse hemen elde ettigiyle sinanir,bu imtihan sadece bizim degil,her sey gonlunce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…