Ben zaten 1. Sınıf okuttugum için bu döneme kaldı birinci dönem daha yoğun oluyor okuma yazma çalışmaları,ama daha fazla erteleyemedim yoksa ben de kesinlikle rapor almazdım,ben kendim vicdan yaparken başkalarının konuşması daha huzursuz etti,bakalım yüzüme demezler tabiki ama gidince de soru yağmuruna tutacaklari kesin.Merak etme o tipler sen geldiğinde yüzüne karşı tek kelime etmezler. Laf bulamamışlardır bu mevzuyu konuşmuşlardır. 1. sınıf stresli oluyor kendilerine öğrenci gelmesini istemedikleri için senin raporunu bahane ediyorlardır. Önceki okullarımın birinde de 1. sınıf öğretmeni rapor almak zorunda kalıyordu ki ciddi bir rahatsızlığı vardı onda bile öğretmenlerin pek hoşlanmadığını sınıflarına öğrenci gelmesinden görmüştüm. Hem rapor alıp almaman onları ilgilendirmez doktor rapor vermişse ciddi bir durumdur. kolay kolay rapor verilmiyor çünkü.
Ben soylemem de raporu o bolumden aldigim icin ogrenme olasiliklari yukseksakın tüp bebek olayını söyleme
Kardeş kadın doğumdan mi tupbebekten mi aldin yani yardimci uremeden mi aldin oyleyse bile asilama oldum deBen soylemem de raporu o bolumden aldigim icin ogrenme olasiliklari yuksek
Ne kadar kufretsem de bazen kpss iyiki gelmiş diyorum. Bu sistemle Salak ve boş insanları eliyorlarİyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Tup bebek ve ureme sagligi yaziyor,yani muhtemelen mudur ve yardimcilari anlamislardir ve soylemeyeceklerinden emim degilimKardeş kadın doğumdan mi tupbebekten mi aldin yani yardimci uremeden mi aldin oyleyse bile asilama oldum de
Tup deme pişman olursun
Oyle bos dersi olan yok malesef,3 ve 4 ler sabahci 1 ve 2 ler ogleci,yani dersi bos olan yok,ama soyle bir durum var hepsinin simifi zaten 20 kisilik bir tek benim 23 ve iki kaynastirma ogrencim var,bu okula eylulde geldigim icin mudur bey bana uygun gormis sinifiKeşke sınıf dağıtılmasa . Müdür yardımcıları , dersi boş olan 3. , 4. Sinif öğretmenleri girse.
Bak canım kızma da bunu rapor almadan ayarlayacaktın atıyorum rica edecektin doktor kadın doğumdan yazacaktı ya da sağlık ocağına gidip durumu anlatıp öyle alacaktınTup bebek ve ureme sagligi yaziyor,yani muhtemelen mudur ve yardimcilari anlamislardir ve soylemeyeceklerinden emim degilim
Yani malesef her kurumda ve her is ortaminda olan seyler,okulda benim de gucume giden bir cok sey var ama sesimi cikarmiyorum,hem sorunlu ogrenciler bende hem yabanci uyrukli onlarin iki kati ben simdiye kadar bir sey demedim simdi bir hafta rapor almisim diye arkamdan atip tutuyorlarNe kadar kufretsem de bazen kpss iyiki gelmiş diyorum. Bu sistemle Salak ve boş insanları eliyorlar
Evet sanirim onceden ayarlamam gerekliydi bilemedimBak canım kızma da bunu rapor almadan ayarlayacaktın atıyorum rica edecektin doktor kadın doğumdan yazacaktı ya da sağlık ocağına gidip durumu anlatıp öyle alacaktın
Yani bu son dakikaya bırakılmayacak birşey
Neyse sağlık olsun sen tup değmedikçe kimse emin olamaz
Dermoid kistim vardi patlamıştı acil aldırdım diyeceksin
Kapalı oldu vajinadan girdiler dersin çok soran olursa yara mara
Ama boyle de kimse sana soramaz ıdarecin de erkekse hayatta kimse bilemez
Hi acaba der amayuzde yüz emin olamaz
Seneye zaten gitmezsin büyük ihtimalle ekime geliyor doğum o yüzden salla gitsin
Maalesef bizim camia kadar birbirinin arkasindan kuyu kazan baska bir camia var midir diyorum.İyi akşamlar kızlar,
Tüp bebek tedavisi görüyorum,ilk defa deniyorum hem stres, hem korku, hem umut tüm duygulari bir arada yaşarken mecburen rapor almak zorunda kaldim.bir haftalık bir rapor ama hafta sonuyla beraber on günlük almış oldum,gel gelelim dedikodu kısmına.Birinci sınıfları okutuyorum öğrenci sayım 23 müdür bey diğer sınıflara 3 er tane dağıtmış(10 tane birinci sınıf var) ve sanırım diğer öğretmenler bu durumu sorun yapmışlar ve hakkımda,
- birinci sınıf öğretmeni 10 gün rapor alır mı?
-neden bize öğrenci göndermişler(ben teklif etmedim müdür bey istedi)
Yani oturup kalkıp öğretmenler odasında beni konuşmuşlar.Ustelik bunlar 45-50 yaşındaki hemcinslerim çoğunlukla.
Hassas bir dönem haliyle hormon ilaçları ben de duygusal değişimler yapiyor ve normalde takmayacagim şeyleri takiyorda olabilirim ama çok üzüldüm yadönüşte nasıl davranmalıyım sizce ve tüp bebekten dolayı rapor aldığımı söylemek istemiyorum,Belliki sorup sıkıştıracaklar ne desem sizce,nasıl davransam?ayy bir akıl verin bana lütfen.
Allah'ın izniyle olur canım sen duanı et benimki oldu mucize gibi seninki neden olmasın rabbim istesin yeter kiEvet sanirim onceden ayarlamam gerekliydi bilemedimilk deneme ve tecrubesizlik oldu.
Kiz ne dogumu Allah mi soyletti acaba:))
Acikcasi pek umudum yok hem 2. Gun hem orta kalite embriyo kondu ihtimal dusuk yani ama Allah bilir tabi ben duami ediyorum.
Malesef aynen dediginiz gibi kurum kulturu falan kalmamis,benim bulundugum ortamda ya siyaset ya raki balik muhabbetleri ya da baska dedikodular donuyor,ilk okul ya ilk okul,bari siyaseti yasam tarzinizi buraya yansitmayin,yok su hangi sendikadan yok bu ne giymis malesef basit basit muhabbetlerÖğretmenler odasında samimiyetle söylediğim çoğu şeyde pişman olmuşumdur.Derse girip çıkıyorum ,kurum kültürü diye bişey kalmamış.
Bence söyleme arkadaşım.Parasından tut herşeyine sorar çoğu.Bi kişiye söylersin hepsi duyar.
-Tabi ki iyi niyetli insanlar da var.Herkes bir değil-
İnşallah hamileyim diye de konu açarsın.Olumlu düşün :)
8 yillik ogretmenim bu ikinci 10 gunluk rapor alisim,ilkini seminer haftasinda almistim yani ogrenciler zaten yoktu,bir de simdi aldim,yani asla keyfi alacak biri degilim,ondan dolayi sanirim bu kadar stres yapip takiyorum,insallah rabbim sana da bana da isteyen,hak eden herkese tez zamanda nasip eder.Maalesef bizim camia kadar birbirinin arkasindan kuyu kazan baska bir camia var midir diyorum.
Ayrica bizi erken yasta emekli etmelerinden yanayim. Yasimiz ilerledikce kendimizi gelistirmek adina ne yapiyoruz? Hicbirsey! Genlerimizdeki pasta kisir gunleri istegini okulda gidermeye calistigimiz icin ogretmen arkadaslarimizin dedikodusunu bolca yapmaktayiz.
Gelelim senin soruna. Sen kimseye hicbirsey anlatmak zorunda degilsin.
Hatta mumkunse anlatma. Zamaninda dost bilerek bebek tedavisi sureclerimi anlattigim insanlar yeri geldi arkamdan beni bebek konusunda vurdu acimasizca.
Rahatsizdim biraz de gec. Fazla detaya girme. Ayrica rapor senin en dogal hakkin.
1.sinif ogretmeni de rahatsizlanabilir. Keyfi rapor alip sevgilisinin yanina gidenler var.
Insallah tup bebek tedavin olumlu sonuclanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?