Eğitim mi,evlilik mi?

Merhabalar,
Ben size bunu yazıyorum çünkü gerçekten kararsız bir durumdayım..
Çok başarılı bir ilkögretim sonrasında lise hayatım başladı.Lise 1 de başarım devam etti fakat Lise 2de bir ilişkiye basladım bu durum beni derslerden soguttu ve ondan sonrasında hiç adapte olamadım.Öyle böyle derken liseyi hiç takılmadan 2009yılında bitirdim ama 5yıldır devam eden bir ilişkim var ve geçen sene beni istemeye geldiler.Ailem sevdigim insanı kesinlikle istemiyor sebepleri ise şunlar:KK43: Fransada yasıyormus ailesi bize uygun degilmiş..belki saçma gelebilir ama birde avşarlarmış :KK43: 5yıldır devam ediyor ama hala istemiyorlar ve benim ailem ben okuyum diye herseyi yapıyor egitim şart bir bayan için diyorlar bu senede sevgilime söyleyemedm ama dershaneye yazıldım.Sevdigim insan ise artık neyi bekliyoruz seneye evlenicez aileni ikna et diyor...Maddi olarak gerçekten durumları yasadıgım sehirde sayılı zenginlerden diyebilirim sevdigim insanın ama ailem :KK43:(Ben liseyi 2009da bitirdim ve ozmndan bu zamana ders çalışmadım şöylede birşey var başarısız arkadaslarımı bile üniversitede görmek beni üzüyor nitekim bu senede çalışmadıgım için iyi bir puan alamadım...1991dogumluyum dershaneye bu sene basladım sayısalcıyım..Kafamda ki kaygılar ise şöyledir, ben dershaneye sizce çokmu geç kaldım ve 20 yaşında biri için dershane komikmi kaçar..Egitimi bi kenara bırakıp sevdigim insanla evlenip fransayamı gitmeliyim :KK43: Sayısaldan gidecegim için sizce konuları yetiştirebilirmiyim..Ve sıkı bir tempo sonucunda ben gerçekten iyi bir bölüm kazanabilirmiyim? çünkü okuyacaksam gerçekten iyi bir bölümde okumak istiyorm.Lütfen bana tavsiyelerinizi yazınız gerçekten ne yapacagımı şaşırdım :KK43: :KK43:
Eğitim ve anne baba sözü

Merhabalar,
Çok başarılı bir ilkögretim sonrasında lise hayatım başladı.Lise 1 de başarım devam etti fakat Lise 2de bir ilişkiye basladım bu durum beni derslerden soguttu ve ondan sonrasında hiç adapte olamadım.Öyle böyle derken liseyi hiç takılmadan 2009yılında bitirdim ama 5yıldır devam eden bir ilişkim var ve geçen sene beni istemeye geldiler.Ailem sevdigim insanı kesinlikle istemiyor sebepleri ise şunlar:KK43: Fransada yasıyormus ailesi bize uygun degilmiş..belki saçma gelebilir ama birde avşarlarmış :KK43: 5yıldır devam ediyor ama hala istemiyorlar ve benim ailem ben okuyum diye herseyi yapıyor egitim şart bir bayan için diyorlar bu senede sevgilime söyleyemedm ama dershaneye yazıldım.Sevdigim insan ise artık neyi bekliyoruz seneye evlenicez aileni ikna et diyor...Maddi olarak gerçekten durumları yasadıgım sehirde sayılı zenginlerden diyebilirim sevdigim insanın ama ailem :KK43:(Ben liseyi 2009da bitirdim ve ozmndan bu zamana ders çalışmadım şöylede birşey var başarısız arkadaslarımı bile üniversitede görmek beni üzüyor nitekim bu senede çalışmadıgım için iyi bir puan alamadım...1991dogumluyum dershaneye bu sene basladım sayısalcıyım..Kafamda ki kaygılar ise şöyledir, ben dershaneye sizce çokmu geç kaldım ve 20 yaşında biri için dershane komikmi kaçar..Egitimi bi kenara bırakıp sevdigim insanla evlenip fransayamı gitmeliyim :KK43: Sayısaldan gidecegim için sizce konuları yetiştirebilirmiyim..Ve sıkı bir tempo sonucunda ben gerçekten iyi bir bölüm kazanabilirmiyim? çünkü okuyacaksam gerçekten iyi bir bölümde okumak istiyorm.Lütfen bana tavsiyelerinizi yazınız gerçekten ne yapacagımı şaşırdım :KK43: :KK43:
Aslinda fransada da univ okuyabilir misin? Yani ing bir bolum olabilir mi?? Ama tabi dil kursuna da gitmen lazim..Ben orada okuyabilir miyim diye bir arastirirdim acikcasi.Bu imkan vwrsa da degerlendirirdim..Ama hic şaşmıyor ya Avrupaya gelin giden kimselere, es ailesi cok karışıyor..Muhtemelen esin ailesi orada ve kessin sikifikilardir..Bilemiyorum..

Eğitim ve anne baba sözü

Aslinda fransada da univ okuyabilir misin? Yani ing bir bolum olabilir mi?? Ama tabi dil kursuna da gitmen lazim..Ben orada okuyabilir miyim diye bir arastirirdim acikcasi.Bu imkan vwrsa da degerlendirirdim..Ama hic şaşmıyor ya Avrupaya gelin giden kimselere, es ailesi cok karışıyor..Muhtemelen esin ailesi orada ve kessin sikifikilardir..Bilemiyorum..

Konu 2011 tarihli

Herkesin hayatı kendine özel ve normal kimi 80 yaşında yamaç paraşütü yapıyor kimi ev hanımı olmak istiyor ben 22 yaşındayım ve dershaneye gitme imkanım yok diye çok üzülüyorum imkanlarınızı değerlendirin şimdi değerlenmedikleriniz için en azından ilerde içinizde pişmanlık kalmasın evlenmek istediğiniz insan sizi gerçekten seviyorsa size destek olacaktır üniyi kazandıktan sonra uzaktan açıktan okuyabilirsiniz hatta kazandıktan sonra ailenizide ikna edersiniz ki herşey yoluna girer aceleci olmayın yeter

Merhabalar,
Bence okuyun .Dil ,lisan yok nereye gıdıosunuz.Eskısı gıbı cazıp deıl oralar .Zengınlık hiç bır sey okumak baki

Ben yaşayamam dedim sevdigim insana oda bana olmazsa Türkiye ye dönüş yaparız yeterki evlenelim ben seni üzmem dedi Ailem istemiyor ama dedim, oda Ailen istemiyor diye Türkiye de kalmam önce gidelm sonra döneriz diyor

Dönmez o...Orda kalırsın sonra yapamazsın, dilin yok mesleğin yok, hemen bi de cocuk yapalım der..Fransada kimsesiz kv dırdırı çekersin, aileni de yılda 1 kere ya görürsün ya göremezsin... dönmeye kalkarsın pişman olursun ama çok geç olur ....Oku önce mutlaka aileni dinle. Bak zaten ilişkin yüzünden gecikmişsin, şimdi yine aynı hatayı yapma ...20 yaş dersane için komik değil, otur derslere ver kafayı, seven bekler.

5 yıl gibi bi emek söz konusu olunca malesef böyle düşünmek anormal degil normal oluyor. emek verdim diyorum kendimden ödün verdm diyorum ve sevdigim insan beni severken onu nasıl yüzüstü bırakayım diyorum.. ayrıca niyetim kaçmak degil ailemi ikna etmeye calısmak..diyorumya yerimde olan anlar gerçekten bu kararsızlıkla kafayı yiyecegim :KK43:
Ailenin 20 yıllık emeğine ne olacak ?

Sevgili bulursun zaten 5 yıl daha beklenir bir şey olmaz ama zaman bulamazsın ve inan bana ileri de pişman olursun .

Ailesi istediği kadar zengin olsun senin ekonomik özgürlüğün olmadıktan sonra ne fayda?

Tabiki eğitimine devam et. Seviyorsa beklesin beyefendi

Merhabalar,
Çok başarılı bir ilkögretim sonrasında lise hayatım başladı.Lise 1 de başarım devam etti fakat Lise 2de bir ilişkiye basladım bu durum beni derslerden soguttu ve ondan sonrasında hiç adapte olamadım.Öyle böyle derken liseyi hiç takılmadan 2009yılında bitirdim ama 5yıldır devam eden bir ilişkim var ve geçen sene beni istemeye geldiler.Ailem sevdigim insanı kesinlikle istemiyor sebepleri ise şunlar:( Fransada yasıyormus ailesi bize uygun degilmiş..belki saçma gelebilir ama birde avşarlarmış :( 5yıldır devam ediyor ama hala istemiyorlar ve benim ailem ben okuyum diye herseyi yapıyor egitim şart bir bayan için diyorlar bu senede sevgilime söyleyemedm ama dershaneye yazıldım.Sevdigim insan ise artık neyi bekliyoruz seneye evlenicez aileni ikna et diyor...Maddi olarak gerçekten durumları yasadıgım sehirde sayılı zenginlerden diyebilirim sevdigim insanın ama ailem :((Ben liseyi 2009da bitirdim ve ozmndan bu zamana ders çalışmadım şöylede birşey var başarısız arkadaslarımı bile üniversitede görmek beni üzüyor nitekim bu senede çalışmadıgım için iyi bir puan alamadım...1991dogumluyum dershaneye bu sene basladım sayısalcıyım..Kafamda ki kaygılar ise şöyledir, ben dershaneye sizce çokmu geç kaldım ve 20 yaşında biri için dershane komikmi kaçar..Egitimi bi kenara bırakıp sevdigim insanla evlenip fransayamı gitmeliyim :( Sayısaldan gidecegim için sizce konuları yetiştirebilirmiyim..Ve sıkı bir tempo sonucunda ben gerçekten iyi bir bölüm kazanabilirmiyim? çünkü okuyacaksam gerçekten iyi bir bölümde okumak istiyorm.Lütfen bana tavsiyelerinizi yazınız gerçekten ne yapacagımı şaşırdım :( :43:
Sayılarda sıkıntı var. 1991 doğumlu ve liseyi 2009 da bitiren biri 30 yaşında olur. Nasıl 20 yaşında oluyorsunuz? Üniversite işini neden bu kadar ertelediniz? Bence sizin okumaya gönlünüz yok. Evlenin derim.

Sayılarda sıkıntı var. 1991 doğumlu ve liseyi 2009 da bitiren biri 30 yaşında olur. Nasıl 20 yaşında oluyorsunuz? Üniversite işini neden bu kadar ertelediniz? Bence sizin okumaya gönlünüz yok. Evlenin derim.
Konu 10 yıl öncenin konusu olduğu için olabilir mi acaba?

1991 doğumlu iseniz ve yaşınızı hesapladığınızda 20 çıkıyorsa bence üniversite kazanmanız çok zor 😂

Back
X