eğitim

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
kızlar öncelikle edebiyat bölümü okuyorum . 3.sınıf . ama bıktım usandım . hayalim olan meslek şimdilerde beni hayli zorluyor . kpps ortaöğretime çalışıyorum memur olmak için . düz liseden dolayı 90 üzeri anca atanıyor o da şans .. bazen diyorum ki ev hanımı mı olsam . çoluk çocuk büyütürüm :anne:benim gibi olanlar var mı aranızda kendimi bu konuda tekmiş gibi hissediyorum . bazen de kendime çok kızıyorum iradesiz miyim ben diye . ama tek bildiiğim biran önce memurluğa atanmak istediğim :KK17:

Abla ben de hemsirelik okuyorum lisede ve üniversite benim de gözümü korkutuyo ama bu zamanda mecbur bende diyorum evlenip çoluk çocuğa mı karışsam ilerde şuan kpss çalışıyorum en az 85 almam lazım ortaöğretimden. :-(

Ev hanimligi coluk cocuk daha zor inan bana ben sirf bu yuzden cocuklu halimle ikinci lisansimi bitiriyorum. Ev isi filan beni daha fazla yoruyor. Bitir okulunu en guzeli sonunda meslegini eline aldigin zaman bi oh cekersin.

canım bence alırsın hemşireliği kazanmışsın yani ki atanman çok kolay senin . severek yapıyorsan mesleğini bırakma derim . devam et . daha yaşın da küçük sanırım .. benim durum biraz daha farklı :(

canım bence alırsın hemşireliği kazanmışsın yani ki atanman çok kolay senin . severek yapıyorsan mesleğini bırakma derim . devam et . daha yaşın da küçük sanırım .. benim durum biraz daha farklı :KK43:
Doğrudur ama işte ne biliyim insan düşünüyo lise mezunu atamalar zor ya

kızlar öncelikle edebiyat bölümü okuyorum . 3.sınıf . ama bıktım usandım . hayalim olan meslek şimdilerde beni hayli zorluyor . kpps ortaöğretime çalışıyorum memur olmak için . düz liseden dolayı 90 üzeri anca atanıyor o da şans .. bazen diyorum ki ev hanımı mı olsam . çoluk çocuk büyütürüm :anne:benim gibi olanlar var mı aranızda kendimi bu konuda tekmiş gibi hissediyorum . bazen de kendime çok kızıyorum iradesiz miyim ben diye . ama tek bildiiğim biran önce memurluğa atanmak istediğim :KK17:

ya memuriyet ya ev hanımlığı mı seçeneklerin? ufkunu biraz daha geniş tutsan fena olmayacak derim..

Ev hanimligi coluk cocuk daha zor inan bana ben sirf bu yuzden cocuklu halimle ikinci lisansimi bitiriyorum. Ev isi filan beni daha fazla yoruyor. Bitir okulunu en guzeli sonunda meslegini eline aldigin zaman bi oh cekersin.
okul uzamaya başladı .. bölüm çok zor nasıl olacak bilmiyorum . şu kpssyi kazansam her şey yoluna girecek zamanın da ygs lysden iyi puan aldım . sorun şu ki memur alımı lise düzeyinden çok az . ama belki diyorum

Fen edebiyat okuyorsan kesin formasyonunu al, öğretmenlikten girersin sınava. İnan evlilik hiç kolay değil, ders çalışmak en basiti onun yanında.

Çoluk çocuk büyütmek çok mu kolay canım??
Ortaöğretimden zor, 90 la anca hizmetli kadrosuna atanırsın.
okulu bitir. Sonra istersen lisanstan memurluğa atan.
aa bu ne böyle yahu, yeni nesil neden böyle????
İradesiz değilsin, henüz çok küçüksün.
Aşacaksın zamanla.

Fen edebiyat okuyorsan kesin formasyonunu al, öğretmenlikten girersin sınava. İnan evlilik hiç kolay değil, ders çalışmak en basiti onun yanında.
okul uzayacak o kesin belli . aslında dersnane yardımıyla yapabilirmişim gibi geliyor . bir şey soracağım mutlu değil misiniz ne biliyim sdevdiğin adamla evlenmek evinde mutlu mesut yaşamak yani illa zorluğu vardır . kendimi bunalmış hissediyorum kaçmak istiyorum gerçekten bütün bu okul olaylarından

sence ne yapmalıyım :KK43: kendimi çaresiz hissediyorum . bıktım okuldan
öğretmen çıkmıyor musun?
bunun için çaba göster.
öğretmenlik kadınlar için biçilmiş kaftan. rahat rahat çocuk da doğurursun. öyle yapıyor malum bizin kadın öğretmenlerimiz. doğurup doğurup rapor alıyorlar. tam senlik..

Çoluk çocuk büyütmek çok mu kolay canım??
Ortaöğretimden zor, 90 la anca hizmetli kadrosuna atanırsın.
okulu bitir. Sonra istersen lisanstan memurluğa atan.
aa bu ne böyle yahu, yeni nesil neden böyle????
İradesiz değilsin, henüz çok küçüksün.
Aşacaksın zamanla.
kolay değildir elbet ama sıkışmıs hissediyorum kendimi yaparım demi başarırım

okul uzayacak o kesin belli . aslında dersnane yardımıyla yapabilirmişim gibi geliyor . bir şey soracağım mutlu değil misiniz ne biliyim sdevdiğin adamla evlenmek evinde mutlu mesut yaşamak yani illa zorluğu vardır . kendimi bunalmış hissediyorum kaçmak istiyorum gerçekten bütün bu okul olaylarından
Yoo, çok mutluyum. Onu demek istemedim. Sadece hem evle ilgilen, hem ders çalış çook zor. Şimdi formasyonumu yeni alıcam. Şehir dışına gidicem altı ay. Demek istediğim evlenmeden önce kendine yapabildiğin kadar yatırım yap.

öğretmen çıkmıyor musun?
bunun için çaba göster.
öğretmenlik kadınlar için biçilmiş kaftan. rahat rahat çocuk da doğurursun. öyle yapıyor malum bizin kadın öğretmenlerimiz. doğurup doğurup rapor alıyorlar. tam senlik..
:D formasyonla evet öğretmen çıkıyorum . haklısın hayalim zaten öğretmenlik . fakat bölüm okumakla öğretmenlik okumak arasında ciddi farklar var . beni zorlayanda o . ve bıktıranda

Okul uzuyorsa formasyon için güzel fırsat olur işte. Benim de uzamıştı, çok pişmanım almadığım için o arada.

Yoo, çok mutluyum. Onu demek istemedim. Sadece hem evle ilgilen, hem ders çalış çook zor. Şimdi formasyonumu yeni alıcam. Şehir dışına gidicem altı ay. Demek istediğim evlenmeden önce kendine yapabildiğin kadar yatırım yap.
anladım çook teşekkür ederim . bakalım bşr seyler yapmaya çalışıcam kendim için ve nişanlım için . gelecekte hayatımız zor olacağına kolay olmalı .

Back
X