6 ayda tanışıp evlendiniz değil mi orasını doğru mu anladımMerhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?
Kız niye öyle diyorsun ben de sevmiyorum kadın olarak yani . Bence de direkt olaya geçmek en iyisi ama konu sahibinin durumu farklıSu katılmamış öküz. Ön sevişme olmadan sex mi olur? Kocanın haklı bir tarafı yok.
Bence nadirdir ön sevişme sevmeyen kadın ve istisnalar kaideyi bozmazKız niye öyle diyorsun ben de sevmiyorum kadın olarak yani . Bence de direkt olaya geçmek en iyisi ama konu sahibinin durumu farklı
Sorunun kendinde olduğunu biliyor ama suçu üstünüze atarak rahatlamaya çalışıyor aklınca. Ön sevişme seksin tadı tuzu. O olmadan olmaz. Eşiniz çok bencil birisi. Kendini tatmin edip g.tünü dönen heriflerden. Keşke evliliğin ilk gününden itibaren korunsaydınız. Benim için cinsellik önemli. Ben olsam böyle hödük gibi davranan eşle bir ömür yapamazdım. Ailenize dönüp boşanma imkanınız var mı?Merhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?
Böyle şeyler de hemen çocuk olunca insan evliliğe henüz alışamamışken üstüne üstüne olaylar oluyor o yüzden direk çocuk yapmamak gerekiyor en azından alışma süreci olsaymış 3 ay da olsa. Eşiniz çocuk olmasa da bahane bulurdu bence ama onun sevip sevmemesi önemli değil ki insan karşısındakini de düşünür sen seversin sevmezsin her şey karşılıklı. Madem sevmiyormuş hiç ilişkiye girmeyin o zaman onu da sevmesin.Merhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?
Gerçekten o kadar az mı yaBence nadirdir ön sevişme sevmeyen kadın ve istisnalar kaideyi bozmaz
Üzülme bazen ben de öyleyimGerçekten o kadar az mı ya
Yoo ne üzülmesi ben ihtiyaç duymuyorum ki ona bir eksiklik değil yani benim içinÜzülme bazen ben de öyleyim
Erken boşalma var mı pekiMerhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?