erken bosalmayi maskeliyor olabilir mi? geciktiricili knd.m al bi de oyle deneMerhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?
"Ben de ön sevişme yapılmadan tatmin olmuyorum hiç zevk almıyorum sen ön sevişme yapmayı kabul edene kadar ilişki yaşamak istemiyorum" deyin ama dediğim gibi bu sefer ön sevişme işini zoraki yapmaya çalışır iki üç yapar sonra geri özüne dönergeçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun
Değişmeye gönlü olsa çoktan cinsel terapiste gitmişti. Açık açık "ön sevişmeyi sevmiyorum, psikologun yanına gidince suçlu olduğunu kabullen" demiş size. Bu heriften size koca falan olmaz. Daha 31 yaşında gencecik kadınsınız. Sizi psikolojik ve fiziksel olarak tatmin edecek, size iyi gelecek bir erkekle ilişki kurmak varken neden bir ömür bu bencil hödükle yaşayasınızki ? Yazık gerçekten. Boşuna ömrünüzü heba etmeyin. Değişmez bu herif.Ya ilk günden olduğu için boşanamadım aldırmak istedim geçti 31 yaşındayım sevgiliykende aynıydı diyorum ya hep beni kandırdı boşanacağım dediğimde artık ön sevişmeyi sevmiyorum dedi boşancam dedim cinsel terapiste gidelim dedi ilk günden beri boşancam diyorum adamın umurunda değil her ilişkiden sonra değişmiştir diyorum yine aynı hep kavga ediyorum adam düzelmiyor
Şöyle giyinmiyorsun böyle giyinmiyorsun o yüzden falan demiş ya o dedikleri de hikaye. İlişki yaşamak için herkes fantezi gecelikle gezinmiyor. Arzulayan erkek her türlü arzular illa şunu giyin şunu yap siparişle ön sevişme nedir yani. Kendince bahane uydurmuş. Özetle düzelmeyecekYa ilk günden olduğu için boşanamadım aldırmak istedim geçti 31 yaşındayım sevgiliykende aynıydı diyorum ya hep beni kandırdı boşanacağım dediğimde artık ön sevişmeyi sevmiyorum dedi boşancam dedim cinsel terapiste gidelim dedi ilk günden beri boşancam diyorum adamın umurunda değil her ilişkiden sonra değişmiştir diyorum yine aynı hep kavga ediyorum adam düzelmiyor
Bu konu sinirimi bozdu ya. Yok şöyle giyinmeliymiş, yok ön sevişme sevmemmiş , psikologa gidersek suçlu olduğunu kabul et falan filan. Erkek adam dediğin eşinin mutluluğunu önemser. Manipüle etmesi kolay geliyor bunlara tabi.Niyeyse çükü zar zor kalkan 2 dakikada boşalan adamlar da sebep olarak fantazi giyimi, sexy görünmeyi bahane gösteriyo. Goril gibi kıllı olduklarının farkında olmadan geyşa gibi hizmet bekliyolar
Cinsel sorunlar boşanma sebeplerinden biri, hatta en önemli sebeplerden diyebilirim. En kısa sürede avukat ayarlayın bence. Eşiniz durumun ciddiyetinin farkında değil ya da boşanmaz ne de olsa bebek var diye düşünüyor olabilir.İki yıl hep oyaladı beni ondan içim daha kötü annemin evindeyim her gün boşancam diyorum konuşuruz diyor umursamıyor anlaşmalı boşanmaya çalışcam. Bende çok büyük konuşurdum ama gerçekteki gibi olmuyor.
Ben arkadan vurdurmayı seviyorum, sana çüküm kalkmıyo diyemiyo tabiBu konu sinirimi bozdu ya. Yok şöyle giyinmeliymiş, yok ön sevişme sevmemmiş , psikologa gidersek suçlu olduğunu kabul et falan filan. Erkek adam dediğin eşinin mutluluğunu önemser. Manipüle etmesi kolay geliyor bunlara tabi.
Cinsel sorunlar boşanma sebeplerinden biri, hatta en önemli sebeplerden diyebilirim. En kısa sürede avukat ayarlayın bence. Eşiniz durumun ciddiyetinin farkında değil ya da boşanmaz ne de olsa bebek var diye düşünüyor olabilir.
Benim eşim de iki çocuk olunca aceleye getiriyordu ben de konu açmıştım isteklerimi söyledim düzeldi.Siz de açık açık söylemişsiniz ama iyice anlatın işte kadının hazır olması lazım mutlu olmuyorum vs diye.O da size eleştiri yapmış sanırım giyinmenizi ve yatakta aktif olmanızı istiyor.Karşılıklı isteklerinizi yerine getirin yine de yapmam diyorsa size çok da önem vermiyor derim.Merhaba ben 1,5 yıllık evliyim. 2 yıl oldu eşimle tanışalı ön sevişmeyi hep bahane sunuyordu. Sevgiliyken nişanlıyken ortam rahat değil, evliyken ilk günden çocuk yaptık bu seferde bebek var hamilesin sonra bebek doğdu bu seferde borç var falan filan hep beni oyaladı. Cinsel terapiste bir kere gittik oradada borç var ondan dedi öğreniriz dedi bir daha gitmedik. Herneyse geçen gün kavga ettik şuramdan hoşlanıyorum yap diyince adam beni yönlendirme diyip bırakıp gidiyor beni. Ben evlendiğimden beri hiç zevk almıyorum çünkü ön sevişmeyi es geçiyor kendi tatmin oluyor ben mal gibi yatakta kalıyorum benle hiç uğraşmıyor hep aynı sorun kavga etmekten bıktım ve hep beni suçluyor geçende artık itiraf etti ben ön sevişmeyi sevmiyorum dedi yine beni suçladı yok güzel giyinmiyorsun yok sen yatakta birsey yapmıyorsun ayrılalım dedim sonra cinsel terapiste gidelim ama sen suçlusun suçunu kabul etcen mi dedi suçluysam ederim dedim. Herneyse lenfindeki hatayı görmüyor kabullenmiyor ayrılmayı düşüyorum 9 aylık bebeğim var. Bu düzelir mi ? Artık beni 2 yıl kandırması yalan söylemesi zoruma gidiyor ön sevişmeyi sevmemesi değil. Ne yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?