Egolu ön sevişmeyi sevmeyen koca

Biz sevgiliykende aynıydı erken boşalma nedeni olabilir.

Ben ilk günden beri söylüyorum adamın umrunda değil kendi ilişki yönteminin doğru olduğunu savunuyor. Sevişmeyi sevmiyorum diyor adam sokcam sadece seni umursamıyorum diyor.
Neee eşinizin üslubu da ayrı bir iğrençmiş. Sokcam sadece nedir ya

Evlilik öncesi cinsellik olmayınca ne yaşayacağın belli olmayabiliyor ama sizde yaşanmış o zamandan varmış yazdığınız sorunlar. Evlilikte de ilk günden hamile kalmak şahane fikir tabi. Eşinizin kafasıyla terapi falan işe yaramaz çünkü sizi suçlu görüyor, çözüm değil derdi.

Bence sizi beğenmiyor. Erkek zihni o istek öyle bir şey ki sevmedikleri insanla bile ilişkiye girebilirler, bkz: eskort mevzusu. Ama kadın öyle değil sevmeden ilişkiye giremiyor. Bence ya kocanız sizi sevmiyor ya da beğenmiyor ki sevişmeye tahammülü yok.

Piskolog senle ilgili değil küçüklükten gelen birsey hemen oldu bittiye getiriyor erken boşalma gibi dedi

Kız niye öyle diyorsun ben de sevmiyorum kadın olarak yani . Bence de direkt olaya geçmek en iyisi ama konu sahibinin durumu farklı
Bitek ben mi boyleyim diye merak ediyordum ya ben de on sevismeden hic hoslanmiyorum direk olmasi beni daha mutlu ediyor , esimde tam tersi

Ya bence bu konu o kadar net degil ben kocami cok seviyor ve dis gorunus olarakta asiri begeniyorum ona ragmen on sevismesiz tercih ederim o sekilde beni daha cok tatmin eden bir sey oluyor esimde tam tersi oda bana bozuluyor

Ya açıkçası bana uzatmalar gibi geliyor böyle mıymymı
Bana da gercekten yani esim bozulmasa ben hic eksikligini hissetmem hatta ona diyorum ansizin gelebilirsin haberim yokken uyurken falan detaylara takilmana gerek yok ,
bana sapik muamelesi yapiyo

Gerçekten o kadar az mı ya
Üzülmee. hali hazırda sertleşmişse zaten mesela, bende arada bi pata küte direkt seks yapıp bitirmeyi seviyorum

Gercı benımki biraz fantazimsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…