EHLİYET ÇİLESİ

Baban kizarsa kizsin surekli kendi aracinizla sadece sinav guzergahinda her hafta sonu calisma yap sabah saatlerinde trafik olmuyor .Ben park calismasi ve guzergahta surusu defalarca yaptim kurs arabadinin disinda kendi aracimizla .Simdi ehliyeti aldim cok kisa olmak uzere yola cikip isimi hakledip donuyorum.

Birtek sorun var oda yoldayken diger suruculer sanki herkesi ustaymis gibi dusunuyorlar.Birazyavas gitsem kornaya defalarca basip panik yaptiriyorlar.

debriyajla donusmu yapilir benim egitmenim frenle yavaslayarak dön diyordu.Sadece debriyaja basilarak donulmez .Devriyaj destekli fren .

Eger babaniz panikse sakin onunla bir daha calismayin ayni hatayi ben esimle yaptim onun bu panik tavri yüzünden tüm bildiklerimi unutuyordum her sürüş denemelerimiz kavgayla bitiyordu iki sene ehliyeti askıya aldım beceremiyorum diye
En son kardesimle iki hafta relax çalışıp kazandım

Ay konum hortlamış Kızlar merhaba hepinize , ilk denemede heyecandan alamadım ama ikincisinde çok rahat sürdüm ve aldım ehliyeti uzun zaman oluyor alalı Babamla çalışmadım kızıyo diye hocadan aldığım derslerle geçtim. Sadece rahat olmalı kendimize güvenmeliyiz. Kadınlar daha iyi şoforler kesinlikle daha dikkatli ve anlayışlılar.

Esim beni hungur hungur aglatmisti. sen beceremeyeceksin bu isi anladim ben bu arabayi satip otomatik eski bisey alalim sana rezil ediceksin arabayi vs vs daha bir suru sey. Ertesi gun yuzumu yikadim hemen arkadasimin tavsiye ettigi bir hoca vardi onu aradim. oyle sakin oyle nazik adamdi ki, Ankara turu attik her derste. oyle daracik kalabalik yollara soktu ki beni. Simdi bir yere gidecegimiz zaman esim sen kullan benim canim istemiyor diyor :) ben de arada hatirlatip basina kakiyorum bana boyel boyle demistin diye. Onemli olan kendinize guvenin. Ben su anda cok iyi kullandigimi dusunuyorum ve vitesli kullaniyorum cunku su anki arabamin otomatigi gereksiz pahali. hem de bu derece kendime guveniyorken unutmak istemiyorum. iyice alisip 4-5 seneye otomatik jip aliciiim :)

kursa gitmeyin. ozel hoca bulun. herhangi bir kursa bagli olmayan yani. araba bildiginiz geri geri kaymis. egimli yolda ne olacagidi :) o debriyaji hafifce kaldirma tamamen pratikle olan birsey. su an debriyaji fren yerine kullanabiliyorum ve bu pratikle oldu. hergun git gel yaptim ise arabayla. bazen stop etti araba cok korna yedim hatta agladim bazen yolda ama onemli olan kendine guvenmek. Erkekler bizi cok asagiliyor ama trafikte kirmizida yarim saat kalkamayan, yolun kenarindaki isiklara gecirip kaza yapan, hatali sollama yapan, sinyal vermeden her halti yiyen gene erkekler. Cok biliyolarmis gibi saldirganlar bir de. bence ozel hoca bulun mutlaka.

Aynen abiyle babayla kocayla olmuyo bu iş. Annelerinin karinindan araba surerek cikmislar ya insanin moralini bozuyolar. Kendinize güvenin zor bisey degil

Babayla ve kocayla direksiyon eğitimi olmuyor maalesef. İnsanı daha çok strese sokuyorlar.

Ben bir kez babamla çalışayım dedim az ses tonu yükseldi iki dakika geçmeden arabayı stop edince bıraktım hemen indim arabadan. :))

Babayla çalışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…