- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Babayla olmuyo hele kocayla amann diyimm
Ben ikinci kez girdiğimde aldım. Sadece sakin ol ve herkesin başta senin gibi kullandığından emin ol. Mutlaka başarırsınn.
Ben eşimle pratik yapıyodum. Bidaha senin arabanı kullanmam dedm indim arabasından.
Hocalar daha sabırlı oluyo. Çünkü hep acemilerle uğraşıyolar. Ama eşler babalar panik olup bizide panikletiyolarr
10 saat yapmissin hala dur kalklarimi gosteriyor ilklerde onlar yapiliyor turkiyede farkli baya ehliyet kurslari hocanin sinirlenmeside insani cok etkiliyor benimde ayna falan bakma yeni basladi seri olman lazim dedi hoca sehir icinde suruyoruz yol kurallarda zorlaniyorum hoca nekadr sakinse insan daha sakin oluyor allah yardim etsin bizeKızlar merhabalar hepinize,
Ehliyet almak için yazılı sınavdan iyi puan aldım ve direksiyona girmeye hak kazandım.
Derslerde hoca pek fazla mudahale etmiyordu sadece işte sinyal ver unutma falan dönerken geniş al bilmemne böyle hatalarım vardı acemiliğimden dolayı. Dün ilk kez babamla çıktık akşam saatinde bir arazilik yola gittik ne şerit var ne bişey eğrili büğrülü süremedim doğru düzgün. Sonra sınav alanına gidelim diye ısrar ettim adamın ödü patladı tuttu el frenini acil durumda mudahale edicekmiş. Bağırıp durdu bana yol boyunca doğru düzgün gidiyorum dur kalk dur kalk diyo bana bende panik oldum. Dedimki park da yapıyım birkez dedim. Zaten bana park yaptırmadan indiiriceklermiş beni. Çok moralım bozuldu nerdeyse 10 saaten fazla eğitim hiç böyle dut gibi olmamıştım. Babam yuzunden mi oldu yoksa hocanın pedalına mı güveniyorum acaba? Sınavda pazar günü
Ah canim babacığım. .18 yasindayim babam zar zor memur massiyla biriktirebildigince bir reno 19 almış. .oyle hevesliyim ki...annem sürücü kursuna gidiyor o sartla alabilmis zaten babam...sürücü kursu beylikduzunde annem babamla 1.2 gitti kursa arabadan Soğuttun dedi..ben de annem acemi iste babami bahane ediyor diye triplerdeyim..bilen bilir eskiden daha bostu buralar dalyan diye piknik alanina gittik hadi kizim otur bakalim direksiyona dedi..kontagi cevirmemle adamin icinden canavar çıktı. ...26 yasinda tekrar cesaret topladim da aldim ehliyetimi..annem asla babamla calismadi kurs hocasi ne ogrettiyse onunla tam puan alip geçti. .youtube de baba kiz araba surme videosu var tam komedi..
ne demisler1.baba 2.koca ile araba surme ogrenilmez
Sadece babanla degil, sinava girene kadar baska arabada calisma. Pedallarin sertligi, arabanin genisligi vs degisiyor. Alistigin kurs arabasinda devam et. Kurstaki hocalar genel olarak müdahale etmiyor. Ki dogrusuda bu bence, ozguveninin kirilmamasi gerekir.
hep söylüyorum bunu yakınlarınızla ders yapmayın...çünkü aksi durumlar yaşanır...dir usta öğreticisiyim...kurs harici süreceksende soğukkanlı birisi olsun yanınızda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?