• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ehliyet masrafı

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
kızlar günaydın,
ehliyet almaya 2 yıl önce hak kazandım. 1 yıllıkta evliyim. nişanlıyken bir türlü alamadım çeyiz masrafımdan ve diğer giderlerden dolayı. artık evlenince alırım dedim.. yalnız evlenince de alamadım. evlendiğim günden bu yana borç ödüyoruz. geride hiç bişeyim yok. dedim yeni yıla girmeden önce alayım eşime söyledim. söylemez olaydım. bir sürü giderimiz var kendi kafana göre hareket ediyosun dedi. çok moralim bozuldu. evi kredi ile aldık çok masrafımız oldu hala da öyle. eşimden böyle bir tepki beklemiyordum. bende onun gibi çalışıyorum her ay giderlerimizde gidiyor aldığımız. bu kadar abartması çok fazla değil mi? eşimin kıyafetine kadar alıyorum, ama bi ehliyeti çok gördü... bu arada ne kadar tutar toplam harç ücreti?

eşiniz o kadar masraf edince haberiniz bile olmuyor sizin ehliyetinizmi fazla geldi madem çalışıyosunuz alın hemen

araba kullanmıyorsan ehliyet almanın aciliyetinin olmadığını düşünüyorum. Nişanlılık sürecinde çok fazla harcama oluyor, kolay değil. Eşine de hak vermelisin.

2 yıl almayınca hakkınız yanmıyo peki ben 2 yıl diye biliyorum ama
maliye ve trafige 500 ü buldu benim ödediğim

450 tl. benimkisi de b. yeni hak kazandım. direksiyon ve sınavı verdim. çıkarmak içinde yaklaşık 450 tl gerekli.

bazı evraklarıda yenilemek gerekiyor

sağlık raporu

adli sicil kaydı eğer değiştiyseniz saç rengi kg felan resminizde

kızlar günaydın,
ehliyet almaya 2 yıl önce hak kazandım. 1 yıllıkta evliyim. nişanlıyken bir türlü alamadım çeyiz masrafımdan ve diğer giderlerden dolayı. artık evlenince alırım dedim.. yalnız evlenince de alamadım. evlendiğim günden bu yana borç ödüyoruz. geride hiç bişeyim yok. dedim yeni yıla girmeden önce alayım eşime söyledim. söylemez olaydım. bir sürü giderimiz var kendi kafana göre hareket ediyosun dedi. çok moralim bozuldu. evi kredi ile aldık çok masrafımız oldu hala da öyle. eşimden böyle bir tepki beklemiyordum. bende onun gibi çalışıyorum her ay giderlerimize gidiyor aldığımız. bu kadar abartması çok fazla değil mi? kendisi gitti benden habersiz 4000 tl özel üniversiteye kayıt oldu askerlik nedeni ile, ben sonradan öğrendim bunu. o harca kadar yatırdım, ama bi ehliyeti çok gördü... bu arada ne kadar tutar toplam harç ücreti?
Harç ücreti hakkında bilgim yok,2 yıl almayıncada yanmıyor o konuda içini rahat tut 5 yıl sonra bile alan var,ama dosyanın değişmesi gerek,sağlık raporu,resim,sabıka kaydı vs bunları değiştirmen gerek.

kızlar günaydın,
ehliyet almaya 2 yıl önce hak kazandım. 1 yıllıkta evliyim. nişanlıyken bir türlü alamadım çeyiz masrafımdan ve diğer giderlerden dolayı. artık evlenince alırım dedim.. yalnız evlenince de alamadım. evlendiğim günden bu yana borç ödüyoruz. geride hiç bişeyim yok. dedim yeni yıla girmeden önce alayım eşime söyledim. söylemez olaydım. bir sürü giderimiz var kendi kafana göre hareket ediyosun dedi. çok moralim bozuldu. evi kredi ile aldık çok masrafımız oldu hala da öyle. eşimden böyle bir tepki beklemiyordum. bende onun gibi çalışıyorum her ay giderlerimize gidiyor aldığımız. bu kadar abartması çok fazla değil mi? kendisi gitti benden habersiz 4000 tl özel üniversiteye kayıt oldu askerlik nedeni ile, ben sonradan öğrendim bunu. o harca kadar yatırdım, ama bi ehliyeti çok gördü... bu arada ne kadar tutar toplam harç ücreti?
Ne kadar bencilmiş eşin.
Kendi askerden kaçmak için 4000 tl ödüyor sen ehliyet alamıyorsun.
Ayrıca kendisi yatağında mışıl mışıl uyurken ülke için savaşıp hatta ölen insanlara karşı da mı hiç utanma duygusu yok.
Ben askerlikten kaçan erkeğin bir anormalliği olduğunu düşünürüm hep.
Mesela sorumluluk duygusu gelişmemiştir, annecidir vs vs.

346 tl bankaya yatırıyorsun 115 tl falandı sanırım emniyette yatırıyorsun. Bende bi kaç senedir bekletiyordum ama benimki üşengeçliktendi geçenlerde bir haber okudum yılbaşına kadar dosyasını emniyete vermeyenlerin hakları yanacak diye haberi okuyunca tutuştum tabi o hafta aldım ehliyetimi. Eşinizin bu yaptığı bencillikten başka birşey değil ondan izin istemeyin sizde gidin ve alın..

Ne kadar bencilmiş eşin.
Kendi askerden kaçmak için 4000 tl ödüyor sen ehliyet alamıyorsun.
Ayrıca kendisi yatağında mışıl mışıl uyurken ülke için savaşıp hatta ölen insanlara karşı da mı hiç utanma duygusu yok.
Ben askerlikten kaçan erkeğin bir anormalliği olduğunu düşünürüm hep.
Mesela sorumluluk duygusu gelişmemiştir, annecidir vs vs.
ev kredisi bittikten sonra gidecek. yanlış anladınız sanırım. askerden kaçmak için değil. işi ve ev gereği ötelemek durumunda kaldığı için.

ev kredisi bittikten sonra gidecek. yanlış anladınız sanırım. askerden kaçmak için değil. işi ve ev gereği ötelemek durumunda kaldığı için.
anladım. yani kredi olaylarından dolayı paranın kesilmesini engellemek için.
yani olan olmuş tabi de normalde insanlar önce askerliği ayak bağı olmaktan çıkarırlar sonra ciddi planlar yaparlar.

anladım. yani kredi olaylarından dolayı paranın kesilmesini engellemek için.
yani olan olmuş tabi de normalde insanlar önce askerliği ayak bağı olmaktan çıkarırlar sonra ciddi planlar yaparlar.
eşim devlet dairesinde çalışıyor kadroya geçme sürecinde mecburen çalışması gerekiyordu, askerlik ikinci plana kaldı bu yüzden

eşim devlet dairesinde çalışıyor kadroya geçme sürecinde mecburen çalışması gerekiyordu, askerlik ikinci plana kaldı bu yüzden
Anladım o zaman kayıt olayını keyfi yapmamış yani adam sonuçta evi için çalışıyor.
Ehliyet masrafı olan 350 tl için çok zorlanır mısınız gerçekten? Bir de kurs var tabi.
Bence gerekirse bileziğin falan varsa bozdur.
Bir kadın için ehliyet çok kolaylık. Eşinin insiyatifine kalma her zaman.

Back
X