bizim yerimizde olsalar belkide bunların hiç birini yapmazlar.....
ama ne yalan sölim kendimi şanslı hissediyorum....belki nankörlük bu ama öle....sorun bende olsaydı herşey daha farklı olurdu....eşim yine yanımda olurdu mutlaka ama kötü bişey.....ben eşime sölediğim şeyden dolayı pişman oldum....ya o bana bunu söleseydi ne olurdu???dünyanın sonu arkadaşım........
kesinlikle rabbimin sevgili kulumuşuz arkadaşım düşündükçe bende aynen senin gibi düşünüyorum
yok olurmu canım ne demek...bende sana anlatıyorum...burd paylaştıkça kendimi daha iyi hissediyorum.....eşin tarafından mı yoksa ailesi tarafından mı?eşinin senden büyük olduğunu biliyorum.bi topikde okumuştum....eşinden büyük olduğun halde velenmişsiniz.....demekki birbirinizi seviyomuşsunuz....aileler söler...bizimkiler bişey sölemez onlarda sorun olunca...ama ne yazıkki bizde sorun olunca laf söleniyo....ne kötü bişey dir bu....kızda sorun olunca hemen boşanın...erkekde sorun olunca kadın kesinlikle kocasının yanında....bunlarada anlam veremiyorum...kaynana laf sölüyo...ya sende bi kadınsın....sende onun yaşadıklarını yaşayabiliridn....bunları düşünen yok....insanoğlu nankör işte....bu arada ben kendim için demiyorum....etrafımda olan şeylerden dolayı diyorum...sonucunda görünen köy kılavuz istemez dimi?
benim eşim dolduruşa geldi açıkcası ama bu onun toylugunda bence erkekler daha geç olgulaşıyor daha geç farkına veriyor bazı şeylerin farkın eşimin ailesi bizim evlenmemizi istemediler tabiki bizde birbirimizi tanıdıgımızda hatta aşık oldugumuzda bilmiyorduk yaşlarımızı ben minyonum yaşımı göstermiyorum eşimde aksi irri yapılı ve yaşında büyük gösteriyor biz hep aynı yaşta oldugumuzu sandık belki bilseydik önce olmazdı uzak dururduk zor da olasa evlendik ama ilk çocugu olmaz dediler erken çöker dediler dedilerde dediler tabiki bunlar içimde kaldı hep ama ne demişler keser döner sap döner herşeyin dogrusun rabbim bilir
arkadaşım ben tutmuyorum değilmi malum sabahın 4 uykun gelmiştir belki
heralde yanlış hatırlamıyosam aranızda 5 yaş vardı....evlendiğinizde dahada gençmiş eşin...bencede toyluğundan canım....şimdi olsa bence aynı şeyleri yapmazdı...yaş gerçekten önemli özellikle erkek için....gerçi benim eşim 32 yaşında ama çocuk gibidir....kumandalı araba almak istiyo ya düşünebiliyomusun.....buda gerçek yani...bime gittik kumandalı araba vardı orda alalım diye tutturdu...aldırmadım tabi oda almadı...ama hala nerde kumandalı araba varsa ona bakıyo ya.....çocuk bu erkekler ya.....
bu kadar oturmuşken sabah namazını da kılıp yatarım......yarında yani bugün oldu çarşamba pazarına gidicem......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?