sağolun arkadaşlar ben laborantım yani tam da bizimle ilgili konularla da ilgileniyorum ama bizde ileri tetkikler yapılamıyor ben kanımı kendim alıyorum hormonlarıma bazı tahlillerime kendim bakıyorum ama tedavi için 5-6 saatlik yol gidiyorum anlayacağınız bende kolayı da var zoruda
vallahi eşine maşallah benim eşşim ben ne verdiysem zorla yedi yada yemedi bile bizim 10 adet anca çıkıyor içindende 1 yda 2 yavaş hareketli anca düşün bizim durumda şansımız ne kadar az ama genede yemedi ama bu sefer kanpa alacagım istiyorsa oda biraz ugraşmalı değilmi sadece beni ugraşmamla olmazki
hadi ben nöbetçiyim de yatamıyorum siz o güzelim uykuları ziyan ediyorsunuz ah ah ben bu saatlerde sitedeysem kesin nöbetçi oluyorum 3-4 günde bir nöbetçi olunca da sizlere takılıyorum bu saatte evde olsaydım şimdi kış uykusundaydım şaka bir yana bu saatte de olsa paylaşmak dertleşmek güzel inanınki
haklısın arkadaşım kesinlikle....tutmadığı vekit senden çok üzülürler.fakat ellerinden geleni yapmazlar...bende bunu anlamıyorum...ben eşime yedirmedim....kendi aldı yedi...iş yerinde ayrı evde ayrı şeyler alıp yedi canım.....ondan hiç bi zorum olmadı....
vallahi eşine maşallah benim eşşim ben ne verdiysem zorla yedi yada yemedi bile bizim 10 adet anca çıkıyor içindende 1 yda 2 yavaş hareketli anca düşün bizim durumda şansımız ne kadar az ama genede yemedi ama bu sefer kanpa alacagım istiyorsa oda biraz ugraşmalı değilmi sadece beni ugraşmamla olmazki
oyun falan pek oynayamıyorum şu tedaviler yüzünden sürekli bu konularla ilgili sitelere giriyoru boş kalınca fundacım hem tedavi için gidiyorum hem çalışıyorum ama transfer öncesi ve sonrası çalışmıyorum sevkli oluyorum 2 günde bir kontrol olunca gidip gelinmiyor o zaman kalıyorum zor oluyor ama ne yapalım sonu güzel olsun
arkadaşım bende bunu anlamıyorum.....nasıl kendilerine bakmazlar....üzülmeye gelince senden çok üzülürler ama yok başka bişey yapmazlar...ama benim eşim böle değil canım...ben almadım kendi aldı yedi...iş yerinde ayrı evde ayrı şeyler yedi....tedavi bitsede bunları yemekten kurtulayım demişti...ve bi dahada yemiycem demişti...ama yeniden mecburen yiycek....çünkü önümüzde yeni tedavi var....
arkadaşlar size iyi yazışmalar ben ayrılmak zorundayım vatan bizden hizmet bekliyor umarım herşey düzelir güzel olur sorunlar ortadan kalkar öpüyorum sizi
şuanda tedavide doğum kontrol hapı kullanıyorum daha sonra ilaçlara başlıyıcam tedavimde biraz değişiklik oldu am olsun şu prolaktinimde düşse daha güzel olacak bakalım işte bu arada bunaltmıyorsun aksine paylaşmak hoşuma gidiyor
d.konturol haplarını ne kadar kullanacaksın arkadaşım çok varmı
ya bize dr bebeğin düştüğünü sölediği gün embryologla konuştuk....bana dediki senin anne olmaman i.in hiç bi engel yok...yumurtaların iyi dedi....ve bizde ogün araba yoktu...vapurla eve geliyoduk...ve ben bak benim yumurtalarım çok iyiyimiş dedim...ve o bana zaten seninkinde sorun yokki bende var dedi....benim başımdan aşağı kaylar sular döküldü....onu sölediğime o kadar pişman oldumki...ama ben onu üzmek için demedim...erdem hastanesinde koordinatör bana yumurtaların fıkır fıkır değil sadece büyük demişti ve ben çok üzülmüştüm...tedavi sürecinde bu sölenirmi ya...dr iyi diyo koordinatör öle diyor....neyse bende ondan öle dedim...ama çok üzüldüm sonra...o söleyiş tarzı o kadar kötüydü ki......bunlar çok kötü şeyler ya....
ya nesinler ne olacak biz okadar sıkıntıya giriyoruz onlar kadar mızmızlanmıyoruz dünyanın iynesi agrısı sancısı muaynesi birde bunları olsalar vay hallerin
valla benim kist baya büyüktü ondan 2 kutu bitirdim))))ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh ne moralim bozulmuştu o zaman.....çapayı beklemedim eylülde olucak diye....benim tedavimde ağustos ayında oldu....nasip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?