sonucuda eylülün başında aldım.....evlilik yıl dönümüde 2 eylüldü o günlerde beklemedeydik canım....onuda anlatıyım....ilk pozitif sonuç aldım...sonra değerim az yükseldi ve 1 hafta bekleme zarfı verdi dr.....2 eylül o bekleme sürecindeydi.....ve 1 hafta sonrada kötü sonuç değer 6 olmuş...oda pozitif bi sonuçmuş...3 gün sonra yine gittim bu seferde bebek düşmüştü...
hilall cigim ordamısın
rabbimden hayırlısı arkadaşım inşallah bir dahaki sefer bu sıkıntıları yaşamadan hemencik tutunur sana bebişleri ve seni bırakmaz ama ne yapıyruz uzülmek yok güçlü olup sonunda başaracagız inşallah
benimde yok....12 yumurta alındı,9 tanesine işlem yapılmış,8 tane dönlenmiş,5 tane 1.sınıf embryom vardı hepside koyuldu canım...eşimin spermi az hareketlimiş ondan dolayı çok koydular....normalde benim yaşımdakilere 2 veya 3 tane koyuyolarmış....senin kaç tane yumurtan vardı canım
aynen öle üzülmek yok....kesinlikle yola devam edicez.....inş dediğin gibi daha sorunla karşılaşmam...zaten gideceğim dr.a anlatıcam yaşadıklarımı....inş hamileliklerimizide birbirimize anlatırız....o günleride görürüz...
peki 2.tedavi için ne diyo.....1.cide şans düşükse ve 2.denemendede o sprmle yapıcaksan aynı sonuç olmazmı?ya benim kafamı karıştırıyolar.....eşimin hareketsiz diyo çok koyuyolar....o zaman ameliayt edip daha iyi sperm bulamazlarmı?veyada başka şeyler yapsak ne bilim ya...
hoşbulduk arkadaşım ben sizi okuyordum ben şimdi nöbetçiyim hastanede uykum gelsede yatamıyorum hastalar izin vermiyorki tam yatiyim diyorum hasta geliyor kalkıyorum baktım olmadı ben de size takıldım
hoşbulduk arkadaşım ben sizi okuyordum ben şimdi nöbetçiyim hastanede uykum gelsede yatamıyorum hastalar izin vermiyorki tam yatiyim diyorum hasta geliyor kalkıyorum baktım olmadı ben de size takıldım
2.tedavi için aslında gel görüşelim dedi ben ramazandan dolayı gitmedim nasılsa 3 ay bekleme süresi var diye salladım ama bu ay gidecegim suha beye bakalım ne diyecek
anlat tabi arkadaşım.....benim eşime çapadan ameliayt için kesin bişey sölememişlerdi....fakat erdem kesinlikle olmana gerek yok demişti.....ve heralde bundan sonrada gerekmez.....bide eşim o kadar kendine baktıkiii..belki kürleri felan yapmadık ama diğer türlü herşeyi yedi....kendine özel ballı karışım dahi aldı...her sabah keçi boynuzu pekmezi yedi...bal hindistan cevizi...ya bunları yediği halde yükselmedi sperm....tedaviye başlamadan öncede 1 milyondu....yumurtalarım alındığı gün örnek alındı ondan o günde aynıydı....bu ilerin bu kadar zor olduğunu içine girmeden anlamıyosun...ama çok zormuş çokkkkkkkkkk....
konuş kesinlikle arkadaşım.....bizde senden bilgileri alalım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?