Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Larginin diye bir vitamin ile Klomen ilaçların adı bu istersen sende sor bunların ben danışacagım ürolaga tabi onun içinde samatya yolu görünüyor

yazdım canım adını unutmuyum diye,onuda söylüyüm dr a...hepimize alah kolaylık versin canım benim,bu yolda uğraş veren hepimize..şimdi bende yatmaya gidiyorum canım mecburen...yarın görüşürüz..öptüm şekercim..

merhaba kızlar, akşam girememiştim şimdi geldim kimse yok.. eşiniz keçiboynuzunun tadını sevmediyse havuç suyu yapın, içimi çok lezzetli :) ugurbocuğu biz de arayıp sorduk doktora proxeed plusı.. iyi bi destek onu kullanın dedi ama arginmax ile birlikte kullanmayın ya onu kullanın ya diğerini dedi...bikaç eczaneye sordum proxeed plusı daha gelmedi dediler, yeni çıktı ya. eminönüne sorcam dmiştim orayı da aradım ama fiyatını sormayı unuttum, o da sipariş verdiğinizde istediğiniz zaman getiririz dedi.. sen de doktara sorarsın inşallah unutmazsın canım...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu gün kimse yok ugur böcegi arkadaşım dr gidrcektin nasıl geçti merak içindeyim inşallah iyi haberler almışsındır. hilal nerdesin arkadaşım

oooh beni unutum kaynatmışsınız buralarda bende bi kaçgündür mide agrısı çekiyordum giremedim

inş. dediğin gibi uğur böceğim iyi haberler alıp gelir.....funda bide senden rahim testi istememişler...nasıl olur ya....bende bi sorun yopktu fakat istendi...işte çapaya gitmenin farkı....)))))

şükür kavuşturana arkadaşım

aynen öle....dün dedğin gibi bi daha kalkamadım...zaten eşimde çok giriyosun internete diyo....sabahları giricekmişim akşamları girmiyecekmişim......neyse bakalım ne olcak.....yazmışsın ama burda gözükmüyosun arkadaşım....

merhaba kızlar... şimdi bi arkadaşım test yaptı ve çift çizgi, ilk defa çift çizgi görmüş oldum o testte... korunmadıkları ilk ay... o kadar sevindim ki onun adına, benim yaşadıklarımı yaşamadığına... herkesin bunu yaşayabilme ihtimalini düşünmek üzüyor çünkü çeken biliyo neler yaşadıklarımız dimi... Rabbim nasip edince ediyo, daha ilk ay... inanamıyo insan biz kaç senedir uğraşıyoruz, nasip...

ne güzel bişey...rabbim herkese nasip etsin...poziitifi kan gördüm fakat idarrda göremedim...oda içimde uhte))))

geldinm arkadaşım buraayım özelde sana yazmaya çalışıyordum eşin isyan bayraını çekmiş inşallah enimkide çekmez akşamları seninle konuşmak iyi oluyordu

allah analı babalı büyütsün rabbim bizlerde nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…