Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayatım randevu tarihini sistem otomatik veriyo...ben seçmedim yani...bende onu konuşalım fikrinizi alıyım dicektim....orda dediğiniz gibi tedaviye başlıcaksan acaip sabırlı ve tahammüllü olmalısın...detaylı araştırmaları bi bakıma güzel ama çok karmaşık ve çok düzensiz vede kalabalık..

canım eşim diyokiii...asla başka hastanenin testini kabul etmez dedi.....ve eşimde yanlış yerden almışlar randevuyu dedi....androlojiden almanız gerekiyomuş zaten....daha önce bilseydim sölerdim canım ama bilmiyodum.....raporlu yapmak istyiyosan mecburan testlerin hepsini yaptırmanız lazım.....ilgi konusundada eşim bi sıkıntı yaşamamış orda...ama sonuçta özel hastanede değil diyor.....hakkında hayırlısı olsun canım.....

evet hayatım söledin.eşimde çok bunaldı bugün,ter içinde kaldı koşturmaktan zaten kilolu,oda mahvoldu yani...ilk günden yıldırmıyım adamı..zaten zor ikna ettim...en iyisi biz özelde devam edelim diyorum.

canım ne yazıkki böle.....paran yoksa böle bekliyosun.....bende sıkıntılar yaşadım ama zamanda geçiyor.....başka yerde raporu alsanda 3 yıllık evli olman lazım...mecburen bekliyeceksin......ama kenara biraz para bıraktım demiştin o karşılıyosa tüp bebeği onla yaparsın...

dediğim gibi paran varsa özele git...çapa araştırır ama uğraştırır da........keşke önermeseydim....pekde olumlu geçmemiş zaten......ama eşinin kilolu olduğunu sölemişsin...benim ki kiloluda değil ama uğraştı canım benim....üzülme uğraşsınlar ne olcakki......bişey kaybetmezler.....

ayyy aşkolsun canım yaa..ben memnun oluyorum benimle paylaştığınız için..sen sonuçta yaptığını sölüyosun.neolucak deneyerek,görerek anlıcaz...hem ben daha öncede duymuştum gitmeseydim de aklım orda kalırdı,keşke deneseydim diye...herşeyde bi hayır vardır bitanem.sen kafanı yorma iyiki gittim..

canım başka test istediler mi kocandan??ve canım sana benim uzun sürdü dedim ya.....biz eşimle aynı zamanlarda testleri yaptırmadık......ilk önce eşim yaptı onun tüm testleri bitti ondan sonra ben yaptırdım testleri.....ve aksilikdir...srajerler eşimin genetik testini unutmuşlar onuda benim tedavim bittikten sonrta yaptırdık.....

hem devamda edebilirim ..şu an tam net değil fikrim canım..çünkü en ince detayına kadar herşeyini incelicekler,iyi tarafıda yok değil yani oranın.özelde okadar detay yok..hem belki bu sayede eşim de gide gele azcık zayıflar:)

yazıyorum istediği testleri spermiogram - kruger testi - fsh- total testesteron...zaten biçoğu stajer ordakilerin...karmakarışık geldi bana orası..başına gelen talihsizliğede üzüldüm canım.sağlık olsun..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..

funda yok bu akşam ..arkadaşım nerdesin?sende katılsaydın iyi olurdu..neyse gene hepbiaraya geliriz kısmetse...belgicim de yok tam sevindim geldi diye...akşamları eşlerden dolayı zorlanıyoruz hepimiz anlaşılan..

3 tüp kan alıp bakıyolarmış heralde bunların hepsine......benim eşimin sperm düşüklüğü varikoselden kaynaklanıyodu...ve ondan başka testlerde istemişkler.....bilmiyorum sizden sonra isterlermi canım.....hakkında hayırlısı canım benim....

funda yok bu akşam ..arkadaşım nerdesin?sende katılsaydın iyi olurdu..neyse gene hepbiaraya geliriz kısmetse...belgicim de yok tam sevindim geldi diye...akşamları eşlerden dolayı zorlanıyoruz hepimiz anlaşılan..

aynen öle eşlerden dolayı girilmiyo...ben annemdeyim şuan eşimde kurtlar vadisini seyrediyo...ondan dolayı rahatım......ama eşimde artık istemiyo girmemi....evde olsak giremezmişim....öle diyor....eşimle ilgilenicekmişim burayla deği)))

akşamları yani yanlış anlaşılmasın.....

sağol canımıniçi ilginden dolayı...gülüm ben çıkıyorum...inan her gece dua ediyorum Allah emeklerimizin karşılığını boşa çıkarmasın diye hepimiz için...öptüm....

:)) canım buna cvp vermeden edemicem,,bizde anlaşmalı oturuyoruz...eşim tam bir bilgisayar bağımlısı ...oyun hastası..benim akşamları 1 saat limitim var yada onun onun keyfine göre 1,5 saaat oluyo...bu durumda ister o 1 saati 10 dk bir kullanıyım ister tamamını..!kredi usulü yani..ister taksit ister peşin :).bende duruma göre ayarlamaya çalışıyorum zamanımı..mesela şimdi saatim doldu..o da hem kurtlar vadisini izliyo hem süren doldu nerde benim nescafeeeeeeeeeem diye bas bas bağrıyo mesela..

canım öçnceden akşamlrı ben giremiyodum çünkü beyzade çalışıyodu pc la....şimdi allahtan giriyorum...bende genelde senin gibi ayarlamayla giriyorum zaten....evde 1 tane pc var...ve 2 kişi kullanyoruz mecburen böle anlaşmalar oluyor...bende çıkıyorum o zaman canım....

arkadaşlar bu gün bir türlü görüşemedik ben geldim sizler çıkışsınz yarın buluşuruz inşallah ugurböcegi arkadaşım çok yoruluşsun birazda zor olmuş hayırlısı bakalım ne yapmayı düşünüyorsun rapor çıkarmayımı yoksa çapada tüp bebegimi arkadaşım . hilalcigim bu gün sana kavuşamadım arkadaşım boykot kötü oldu yaaaaaaaa bu arada belgin bir göründün sonra kayboldun arkadaşım gene kötüleştin galiba rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…