Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldi arkadaşım ne yapayım senin bekliyorum arkadaşım alıştım hergün görüşmeye boşluk oluyor vallahi

hoşgeldi arkadaşım ne yapayım senin bekliyorum arkadaşım alıştım hergün görüşmeye boşluk oluyor vallahi

hoşbulduk arkadaşım...aynen bendede valla arkadaşım....akşamları ne yapcam bilmiyom valla....bu akşamda annemdeyim bugünde girerimde yarın ne olcak bilmiyorum.....sabahları boş geçirmeyelim bari.......

hoşbulduk arkadaşım...aynen bendede valla arkadaşım....akşamları ne yapcam bilmiyom valla....bu akşamda annemdeyim bugünde girerimde yarın ne olcak bilmiyorum.....sabahları boş geçirmeyelim bari.......

hayırlısı eşin acır belki bize arkadaşım sabahları asılalım ya yoksa görüşmemiz zor olacak bu arada sitede sayfa takılıyor senden sorun varmı

sorma canım ya sertifika hatası diye bir tata dizilim çıkarıyor sorunu çözemedim hala deli etti beni akşam eşime söyledi bakmadı bakalım bu akşam bakar belki oda çözemezse bilgisayarcıya götürecegim

yok daha çok eski değil ama virüs bulaşmış ola bilir bende inatla temizletmiyorum oda bir seri sorun çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…