valla canım bizim daha belli değil....eşimle daha konuşmadık....1 ay düşünmeyelim dedi....sonra araştıralım merkez dedi....bende şimdilik bişey demiyorum
benim dr ban 3 regli geçtikten sonr başlarız beklemelisin vucudunun kendin toplması gerek dedi o da ekimin başı demek benim için ama bende birazdaha beklesemmi diye düşünüyorum ama bir koturol yaptracagım karnım agrıyor bu aralar yumutalık kstinde süpeleniyorum baklım ne çıkacak yada ben kafama taktıgımdan böyle kısmet görecegiz
kafam çok karışık gene..biraz araştırma yaptımda moralim bozuldu..benim durumumda olanlar yani 0 spermi olanların ilk tedavisi çok çok önemliymiş..ilk tedavi başarısız olursa ikincinin olma ihtimali çok az denecek kadarmış...hatta belkide olmazmış..onun için işinin ehli ürolog seçmeliyim..ürolog konusunda umut tüp bebekteki dr.emre bey mi yoksa kaan aydos u mu seçiyim bilemiyorum?
kafam çok karışık gene..biraz araştırma yaptımda moralim bozuldu..benim durumumda olanlar yani 0 spermi olanların ilk tedavisi çok çok önemliymiş..ilk tedavi başarısız olursa ikincinin olma ihtimali çok az denecek kadarmış...hatta belkide olmazmış..onun için işinin ehli ürolog seçmeliyim..ürolog konusunda umut tüp bebekteki dr.emre bey mi yoksa kaan aydos u mu seçiyim bilemiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?