Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada melikecim bende para vermedim ilk görüşmeye.....ilk görüşmede alttan baktılar bana ve p.tesi gel başlıyacağız dediler.....

inşallaaaaaah canlarım benim...hepimiz kavuruz..evet arkadaşlar alman oldukça pahalı biliyorum..ne yapalım yeter ki doğru yer olsun...elimizde avucumuzda ne var ne yok vericez artık...fundanın dediği gibi hangisine ısınırsam onda karar kılıcam..sadece hastane değil,üroloğununda çok iyi olması lazım bizim için kızlar..bunu unutmadan araştırma yapalım..

hayatımrapor çok fark ediyor sen 3950 demiştin öyle bir civardı değilmi ben hadi taksiyel gitim geldim birde ara ilaçlar için fark ödedim onlarıda say olsun olsun 1900 2000 olsun ben yakın olmasına karşın tedavi boyuna taksi ile gitim geldim her yere dr uyrmıştı beni çok yürüme ayakta kalma mumkün oldugunda araç kullandiye

hayatım ben 2800 verdim....hastane sahibi tanıdıktı bize indirim yaptı....

vallahi kızlar ben medikananı üyologuna gitmedim bile danıştım amm bu arada 3 ürolaga daha gittim en son samatyanıkini begendim ve onda işlemleri yürüttüm adama tedavi diye tuturdu ben dinlemedim söylemiştim ama bu sefer dinleyecegim tabi kaan beyede gidersem o zaman bakacagım

ayrıca dr. bana yürüme felan demedi....bizde genelde arbayla gittik ama araba parası bizim cebimizden çıkmadı...dayımın arbasıyla gitmiştik bize benzinde koydurtmadılar.....ben kesin sonucu öğrenmeye vapur la gittim vapurdan sonra otobüse bindim......

ilaçlar dahil 2800 iyi arkadaşım

uygun olduğu için tercih ettik canım...yoksa eşimi ayarlamam zor olurdu.....daha uygun olucaktıda....bana sigortalı birinin artmış ilacını vermişlerdi ilk başta...fakat ben o ilaçtan dr.uma bahsetmedim...koordinatörde izindeydi o ara...dr.da bana başka ilacı verdi....bende penegon vardı...dr.bana menagon verdi...menagonun fiyatıda 600 felan tuttu..yoksa biz 2 200 e anlaşmıştık hastaneyle...ama medikanayı eşime sölicem.....belki bizde orda yaparız.....

çok gerilere gitmişiz ya......kızlar bugün annemlerde olacağım için girerim demiştim ama annemede misafir gelicekmiş.....giremiyebilirim..ama girmeye çalışıcam.....

arkadaşım bende mesaj attım ama bu gün girmediginden görmemişsindir ama aryacagım seni görüşürüz kolay gelsin

arkadaşım ben geldimde sen yoksun şimdi.....akşamda giremem heralde......yarında eşler var evde....neyse bakıcaz artık....

ya kızlar siz ne güzel sohbeti koyulaştırmışsınız canlar buraya girmiyorum diye unuttum sanmayın bugun tekrar spermiyogram yaptırdık koskoca sıfır çıktı fsh da yuksek çok mutsuzum o yüzden çok....

yarım saate bir bakıyorum..neyse....bu gün galiba kiiiimsecikler uğramıcak...diğer topiktede burdada yakalayamadım belgincim seni..ama dediğim gibi moral bozmak yok...herşeye rağmen mücadelemizi yitirmeyelim ki emeklerimiz,çabalarımız zaferle sonuçlansın canım benim..

bencede moral bozmak yok.....senin ilk denemen mi olucak belgin?arkadaşım hp umutlu olmak gerekir...hep umutlu olalım...inş yarınlar çok güzel olucak...bizlerde evlatlarımıza kavuşucaz....o günlerde çok yakın olucak inşşşşşşşşşşşş....canım mid ağrın nasıl iyimisin şimdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…