Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim ilk değer 38.34, 2.değer 44, 3.değerde 51.2 olmuştu...4.değerde 6 ya düştü.oda pozitif bi sonuçmuş...ondan sonraki kan testindede bebeğin düştüğünü öğrendik....böle işte.....ilk negatif almadım işim uzadıda uzadı ama herşeyin hayırlısı...takdir ilahi...allah böle yazmış yapacak bişey yok....

canım peki eşin tesemi oldu mtesemi peki nerede oldu...kusura bakma çok soru sordum ama seni tanımak istiyorum..

benim eşim 2007de tese oldu gelişmemiş spermler bulundu tüp denendi iki emriyo kondu fakat tutmadı şimdi ankara kaaan aydosta tedavideyiz işte buda benim hikayem..

canım benim eşim ameliyat olmadı...yumurtalarımın alındığı gün oda sperm verdi......banada 5 tane embryo koyuldu...eşimin spermi az hareketli diye...normalde benim yaşımdakilere daha az koyuyolarmış.....bide benim embryolar 1.sınıfmış...ama olmayınca olmuyor işte....

benim eşim 2007de tese oldu gelişmemiş spermler bulundu tüp denendi iki emriyo kondu fakat tutmadı şimdi ankara kaaan aydosta tedavideyiz işte buda benim hikayem..

canım bu arada tedavinde hayırlı olsun......eşin ilaç felan kullanıyomu?kaan aydos nasıl bi tedavi uyguluyo size???

canım kaan hoca eşime hormon için bi iğne vermişti onu kullandık gitmeden hormonlar düzelmişti fakat haftasonu yaptırdıgımız testte hepsi yükselmişti bende mail attım kaan beye bakalım ne cevap verecek bekliyorum..hayırlısı allahtan...

hayırlısı canım....

merhaba arkadalaşlar bende burayı yeni gördüm okuduklarımdan sonra ümitlendim

bugün herkesin işi vardı heralde kimse uğramamış....fundacım görüşemedik bugün...melike sende yoksun canım....ne yaptın almana kesin gidiyomusun neye karar verdiniz??

hoşbulduk canım ben azosperm konusuna yazıyordum burayı gördüm bende yazarım buraya

benim eşim bugün kaan beye gitti endol ve trental vermiş bakalım kullanıp görecez
zemuszemus

kızlar daha yemedinizmi yemeklerinizi nerdesiniz fundaaaaaaaaaaa nerdesin burayı senle ben ilerletiyorduk kız...

selaaam..nabersiniz? 2 gündür giremedim kızlar..misafirlikteydik kaynanamda...valla çok özledim sizi...alışkanlık yaptınız bana bee...aklım sizde kalıyo ben burda yokken de.... ama yine bomboş kalmış burası...ne funda ne begin ne hilal...bide m.menekşecim gelmiş...hoşgeldin canım..sende takıl bize...nede olsa malum konumuz aynı..gelmicek kimse galiba........bu saaate zaten sanmıyodum geliceğinizi ama bi şansımı deniyim dedim...neyse öpüyorum hepinizi....

iyidir canım..bende neden uğramıyo diyodum...:kedi:neyse ki evine döndün misafirlik bitmiş.....bizde bugün görüşemedik fundacığımla.....bendede çok alışkanlık yaptı burası...buraya girmeden olmuyo valla....olmaz da yani.....neyse artık yarın görüşürüz inş.....

kızlar şükü kavuşurana giremiyordum bende isafirim vardı sonunda geldim hilalcigim görüşemeik arkadaşım melike başladımı tedaviye arkadaşı yez lütfen belgin aramıza tekrar katılmışsın temelli :) çok sevindim menekşe arkadaşım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…