yarım saate bir bakıyorum..neyse....bu gün galiba kiiiimsecikler uğramıcak...diğer topiktede burdada yakalayamadım belgincim seni..ama dediğim gibi moral bozmak yok...herşeye rağmen mücadelemizi yitirmeyelim ki emeklerimiz,çabalarımız zaferle sonuçlansın canım benim..
ya kızlar siz ne güzel sohbeti koyulaştırmışsınız canlar buraya girmiyorum diye unuttum sanmayın bugun tekrar spermiyogram yaptırdık koskoca sıfır çıktı fsh da yuksek çok mutsuzum o yüzden çok....
ewet ya bu sayfa gerilerde kalınca unutuluyormuşuz bizim durumumuz imkansızmış gibi hissediyor ve çok üzülüyorum allahım yardım et bana ve bu dedi çeken bütün arkadaşalarıma...:Saruboceq:
canım benim keşke allahım bu derdi vermesede bu sayfa ilerlemese ne yazıkkı ilerliyor allahım hepimizin derdine derman versin bir an önce sen nasılsın neler yapıyorsun fundacım görüşmeyeli...belgincim bak sayfa ilerledi bundanda umudun yoktu bak bu oldu şimdi sıra eşinin tedaisinin başarılı olmasında allahın izni ile oda olacak arkadaşım sabır birazdaha sabır umudumuzu yitirmek yok
canım burdamısın?ne kadar sevindim seni gördüğüme....
canım benim keşke allahım bu derdi vermesede bu sayfa ilerlemese ne yazıkkı ilerliyor allahım hepimizin derdine derman versin bir an önce sen nasılsın neler yapıyorsun fundacım görüşmeyeli...
canım arkadaşım yaaaaaaaaaaaa be çıkmışım sen gelmişsin çok üzüldüm
canım benim keşke allahım bu derdi vermesede bu sayfa ilerlemese ne yazıkkı ilerliyor allahım hepimizin derdine derman versin bir an önce sen nasılsın neler yapıyorsun fundacım görüşmeyeli...
funda hilal nasılsınız kızlar bi bakıyım dedim kader arkadaşlarım ne yapıyo diye...
hilalcim canım iyi olmasam napıyım iyiyim ilk gün zor geliyor ama alışıyor insan başka yapacak bişey yok....allahım yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?