Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ancak eşimden vakit bulup girebildim.....oda zaten 10 veya 15 dakka pc da kalırım....ondada sizler yoksunuz.....neyse canlarım inş yarın görüşürüz.......

belgincim kaan hocanın dediklerin yapmaya başlıyalı çook olmadı dah dur arkadaşım hayırlısı ile sonuç daha iyi çıkacak umutsuzluk yok unutma rabbimden hayırlısı yılmak yok yola devam

ewet ya bu sayfa gerilerde kalınca unutuluyormuşuz bizim durumumuz imkansızmış gibi hissediyor ve çok üzülüyorum allahım yardım et bana ve bu dedi çeken bütün arkadaşalarıma...:Saruboceq:

belgincim bak sayfa ilerledi bundanda umudun yoktu bak bu oldu şimdi sıra eşinin tedaisinin başarılı olmasında allahın izni ile oda olacak arkadaşım sabır birazdaha sabır umudumuzu yitirmek yok

belgincim bak sayfa ilerledi bundanda umudun yoktu bak bu oldu şimdi sıra eşinin tedaisinin başarılı olmasında allahın izni ile oda olacak arkadaşım sabır birazdaha sabır umudumuzu yitirmek yok
canım benim keşke allahım bu derdi vermesede bu sayfa ilerlemese ne yazıkkı ilerliyor allahım hepimizin derdine derman versin bir an önce sen nasılsın neler yapıyorsun fundacım görüşmeyeli...

canım benim keşke allahım bu derdi vermesede bu sayfa ilerlemese ne yazıkkı ilerliyor allahım hepimizin derdine derman versin bir an önce sen nasılsın neler yapıyorsun fundacım görüşmeyeli...

canım dediğin gibi keşke bu sorun olmasada bu sayfada ilerlemese ama ne yazıkki öle olmuyo işte......biz bu sayfayı dolduruyoruz başkaları başka sayfaları.....inş bu günleri de unutucazzzz...ve hatta hatırlamıycaz..... bizlerde yuvalarımızda bebişlerimizle olucaz.....buna cani gönülden inanıyorum....allah bu uğraşmalarımızın inş bi gün karşılığını vericek......allah hepimizin dualarını inş kabul etsin......

canım arkadaşım yaaaaaaaaaaaa be çıkmışım sen gelmişsin çok üzüldüm

ya girdiğğimde burdaydın canım....ama benim yazdıklarımı görmedin heralde.....ondanda çıkmışsın...nasılsın neler yapıyosun??bide bak kalp kalbe karşıdır derler ya ben girdim ardından sen girdin)))

arkadaşıım iyice umutsuzluga baglamışsın sayfa ilerlemzezken ilerlemiyor diyordun şimdide ilerliyor diye takıyorsun rabbimden hayırlısı arkadaşım bu da bizim sınavımız hayırlısı rabbimden moralıini yüksek tut lütfen daha öncede yazdım tedaviy başlayalı çok olmadı lütfen sabı arkadaşım bende bende iyiyim çok şükür bekleme süresini geçmesini bekliyorum

funda hilal nasılsınız kızlar bi bakıyım dedim kader arkadaşlarım ne yapıyo diye...

hilalcim canım iyi olmasam napıyım iyiyim ilk gün zor geliyor ama alışıyor insan başka yapacak bişey yok....allahım yardımcımız olsun...

hilalcim canım iyi olmasam napıyım iyiyim ilk gün zor geliyor ama alışıyor insan başka yapacak bişey yok....allahım yardımcımız olsun...

doğru sölüyosun...herşeye alışılıor...benim değerim az yükseldiğinde çok üzülmüştüm....sonra bebekde düştü....ama zamanla alıştım.....şimdi iyiyim....artık aklımda 2.deneme var......insanlar neye alışmıyoki....ölüme bile alışılıyor.....herşey bizler için...allah yardımcın ve yardımcımız olsun.....

hilalcim sen bebeginimi düşürdün biraz anlat canım senle ilgili pek birşey bilmiyorum kusura bakma okumadım geçmışı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…