Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin cigim ulserinmi var nedir bu midenden çektigin arkadaşım
vallahi bilmiyorum canım ülsermi ama dün çok agrımıştı bugün agrımıyo dr gitcektim dr yokmuş ama bugün agrımadı ülserkle ilglide bi bilgim yokki belkide öyledir sagol canım..

kızlar biliyomusunuz dün gece rüyamda hamile oldugumu gördüm.ama yalanmış yani gerçek degilmiş karnım şişmiş ama ben yastık koymuşum galiba ama doguma gidiyordum giderken çamaşır felan hazırlıyodum ama inanın o duyguyu hissettim bende hamile olup dogum yapıp anne olmak istiyorummmmmm

canım inş o günleride görüceksin en yakın zamandaaaa.......yani hamile olduğun günleri yastık koyduğun günleri değil....kaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştı

hayırlara vesile olur inşallah arkadaşım inşallah olacak rabbimin izin ile

kızlar midem için süt içiyorum inşallah iyi gelir tekrar arıtmaz...

ülser çıkarsan arkadaşım süt önerilmez genelde bence ihmal etme ve git dr bak hamile kalınca çok daha zor olur sonra senin için

ya şimdi korktum bii arkadaş saraçoglundan duymuş bende bi deneyim bakalım dedim inşallah agrımaz tekrardan aslında geçen hafta gittim dr ama baktı miden arıyo geçer dedi ama başka bi dr gitcektim oda yokmuş bugün...

bencede ihmal etme git bi dr daha canım...tüp bebekden önce bunu halletmen senin için iyi olur....bendede alerji var çok hapşırıyorum bi başladımmı 10 kez hatta belki daha fazla hapşırıyorum....tüp bebeğe başlamadan önce dr a sordum belki sorun yaratır dedi fakat tutacağı varsa tutar demişti ve bende bişey yapmamıştım....fakat 2.tedavime başlamadan önce alerji testi yaptırmaya karar verdim....çünkü transferden sonrada çok hapşırdım ben belki zararı olmamış olabilir ama tedbiri almak lazım bence.....

ya arkadaşlar derya aykırıya soru sormuştum dr.um bebek tutup düştüğü için benden anestezi altında rahimine bakalım demişti bende yaptırmamıştım ve bunu sordum yaptırmam gerekmi diye....bide 5 tane 1.sınıf embryo koyulduğunu sölemiştim....dr sadece buna cevap yazmışşş...1.sınıf 5 tane embryo koyulması sakıncalı demiş.....başka bi yere git ve muayene ol demiş...hatta ücretsiz yapılan yer varmış onuda yazmış.....allahım yaaaaa sakıncalıysa neden bana bu kadar koyuldu buna anlam veremiyorum ben....benim daha yaşım zaten çok gençççç...tutmamasında acaba bi rolü olmuş olabilirmi yani tutup düşmesinde???derya hanımada sordum neden sakıncası var diye bakalım ne zaman cevap verecek........offfffff yaaaaaaaa aklım allak bullak oluyo...araştırmamak çok daha iyi...millete diyorum araştırma diye ben niye araştırıyosam......

arkadaşım sitedesin sanırım dur germe kendin olmazsa bir yere daha muaine olursun bir başka soru olark sararız olmazsa sorunu kopyalayıp suha beye soralım bakalım one cevap verecek

arkadaşım seni korkutmak için yazmadım sadece bir tavsiye benimkisi hamilelikte bulantı mulatı miyden hassas diye söyledim birde bir sıkıntın var çoz diye rabbim şifa versin inşallah

arkadşım iyice gerilmişsin dur bakalım sonuçta biz çok üstün körü anlatıyoruz onlarda üstün körü cevap veriyorlar ama için rahatlarmı bilmem kopyalayıp dr suha beye yolladım sorun inşallah moralin düzeltecek bir cevep verir arkadaşım görüşürüz

hemen karamsar olma canım her dr kendine göre bir dogrusu var sen sıkma canını inşallah ikinciye herşey düzelecek...

bende pek üstün körü yazmadım arkadaşım...değerleri felan yazdım ne bilim kafam karıştı sadece.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…