Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi bilmiyorum canım ülsermi ama dün çok agrımıştı bugün agrımıyo dr gitcektim dr yokmuş ama bugün agrımadı ülserkle ilglide bi bilgim yokki belkide öyledir sagol canım..belgin cigim ulserinmi var nedir bu midenden çektigin arkadaşım
sagol canım...diğer siteye dündü galiba midem ağrıyo demiştin..sevindim ağrının geçmesine....
kızlar biliyomusunuz dün gece rüyamda hamile oldugumu gördüm.ama yalanmış yani gerçek degilmiş karnım şişmiş ama ben yastık koymuşum galiba ama doguma gidiyordum giderken çamaşır felan hazırlıyodum ama inanın o duyguyu hissettim bende hamile olup dogum yapıp anne olmak istiyorummmmmm
kızlar biliyomusunuz dün gece rüyamda hamile oldugumu gördüm.ama yalanmış yani gerçek degilmiş karnım şişmiş ama ben yastık koymuşum galiba ama doguma gidiyordum giderken çamaşır felan hazırlıyodum ama inanın o duyguyu hissettim bende hamile olup dogum yapıp anne olmak istiyorummmmmm
ya şimdi korktum bii arkadaş saraçoglundan duymuş bende bi deneyim bakalım dedim inşallah agrımaz tekrardan aslında geçen hafta gittim dr ama baktı miden arıyo geçer dedi ama başka bi dr gitcektim oda yokmuş bugün...
ya şimdi korktum bii arkadaş saraçoglundan duymuş bende bi deneyim bakalım dedim inşallah agrımaz tekrardan aslında geçen hafta gittim dr ama baktı miden arıyo geçer dedi ama başka bi dr gitcektim oda yokmuş bugün...
ya arkadaşlar derya aykırıya soru sormuştum dr.um bebek tutup düştüğü için benden anestezi altında rahimine bakalım demişti bende yaptırmamıştım ve bunu sordum yaptırmam gerekmi diye....bide 5 tane 1.sınıf embryo koyulduğunu sölemiştim....dr sadece buna cevap yazmışşş...1.sınıf 5 tane embryo koyulması sakıncalı demiş.....başka bi yere git ve muayene ol demiş...hatta ücretsiz yapılan yer varmış onuda yazmış.....allahım yaaaaa sakıncalıysa neden bana bu kadar koyuldu buna anlam veremiyorum ben....benim daha yaşım zaten çok gençççç...tutmamasında acaba bi rolü olmuş olabilirmi yani tutup düşmesinde???derya hanımada sordum neden sakıncası var diye bakalım ne zaman cevap verecek........offfffff yaaaaaaaa aklım allak bullak oluyo...araştırmamak çok daha iyi...millete diyorum araştırma diye ben niye araştırıyosam......
arkadaşım seni korkutmak için yazmadım sadece bir tavsiye benimkisi hamilelikte bulantı mulatı miyden hassas diye söyledim birde bir sıkıntın var çoz diye rabbim şifa versin inşallah[/QUOTEsagol canım benim bendede var ihmallık biraz bugün geçti diye gitmiyorum yarın tekrar başlıyo bakalım]gidecegim inşallah..
hemen karamsar olma canım her dr kendine göre bir dogrusu var sen sıkma canını inşallah ikinciye herşey düzelecek...ya arkadaşlar derya aykırıya soru sormuştum dr.um bebek tutup düştüğü için benden anestezi altında rahimine bakalım demişti bende yaptırmamıştım ve bunu sordum yaptırmam gerekmi diye....bide 5 tane 1.sınıf embryo koyulduğunu sölemiştim....dr sadece buna cevap yazmışşş...1.sınıf 5 tane embryo koyulması sakıncalı demiş.....başka bi yere git ve muayene ol demiş...hatta ücretsiz yapılan yer varmış onuda yazmış.....allahım yaaaaa sakıncalıysa neden bana bu kadar koyuldu buna anlam veremiyorum ben....benim daha yaşım zaten çok gençççç...tutmamasında acaba bi rolü olmuş olabilirmi yani tutup düşmesinde???derya hanımada sordum neden sakıncası var diye bakalım ne zaman cevap verecek........offfffff yaaaaaaaa aklım allak bullak oluyo...araştırmamak çok daha iyi...millete diyorum araştırma diye ben niye araştırıyosam......