kızlar güzel sözlerinize ihtiyacım var nasılsınız
cemre canım bizim sorunda azosperm eşim üç ay önce microtese yapıldı elengo hücre bulundu kaan hocanın hastasıyız şuan klomen kullanıyo eşim
kızlar slm bende geldim daha önce girmiştim ama sonra gelemedim nasılsınız bakalım
neyse sanırım kimse yok ama yazıyım ben yinede...kızlar tedaviye başladınmı diye sormuşsunuz..çok ilginç gelişmeler ve sürprizler oldu..bi tanıdık vasıtasıyla çok iyi bir dr keşvettim..AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ..doç.dr.refaeddin yücel..alanında inanılmaz iyiiymiş..ürologlarıda öyle..doğu eryılmaz ismi..emre bakırcıoğluna gidicektim biliyosunuz ama son dakika vazgeçtim...alman hastanesi bana epey maliyetli olucaktı..belki kaldıramazdık..mağlum bu krizde bende artık çalışmıyorum...bu işlerle ilgilencem diye başka işede girmedim ..neyse canlarım ....refaettin beyle telde görüşme şansım oldu..şuan italyadaymış.. sürekli yurt dışına gidip geliyo..5 ekim pzts.2:30 a randevu aldık..gidicez bakalım hayırlısıyla ...kızlar bana dua edin tamam mı?gelişmeleri ayrıntıları zaten size tek tek yazıcam...yarın görüşebilirsek tabi kısmet olursa :) görüşürüz..öpüldünüz fıstıklar...
hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?