Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fundacım hilacim teşekkür ederim canlar...umarım iyi olur hayırlısıyla sonuçlandırırız ....hani konu başlığı azospermi olup pozitif olan varmı diye başlıyoya burdan hepimiz teker teker pozitif müjdelerini vercez Yüce Rabbimin izniyle bakın inanın buna ....çünkü ben çok inanıyorum hepimiz adına...

inşallah arkadaşım rabbim bu güzel dilegin bu mubarek günde kabul eder ve herpimiz rabbimin mucizesine şahit oluruz

evet fundacım bu pzt gidiyoruz.g.osman paşadaymış hastane..ordaki dr.lar ın bi çoğu zaten alman hastanesinden oraya gelmiş..epey tecrübeliler yani ...

hadi bakalım hayırlısı arkadaşım bakalım seninki nasıl başlıyacak dün hilalle konuştu onunki uzun protokol benimki kısa bakalım seninki nasıl olacak tüm aşamaların yaz arkadaşım inan kendiminki kadar heycanlıyım

ayy Allah razı olsun fundam....yazcam herşeyi tabikide ..bide canım bu dr da rahim filmi istemedi,sorun erkekte olduğu için sanırım..sordum gelirken getireyim mi diye hayır dedi..sendende istememişlerdi dimi canım?

arkadaşım nasıl hissediyorsun kendin ya ne kötü ben 1 hafta olmayacagım sen tam o arada tedavi için görüşmeler başlıyacaksın merakımdan çatlarım artık en azında sonrada olsa okurum ne yapalım inşallah çok güzel olacak

anladım canım olsun neyse ...gelcen nası olsa ....dediğin gibi iyi gelir sanada,moral olur hem hayatım..annenede bizden selam götür..

sağol fundacım...hilalde gelmiiş...iyiyim canım benim...tedaviyi merak ediyorum ...şimdiden heyecan sardı beni fundaya onu sölüyodum...

melike ne zaman tedaviye başlıyodun??dediğin gibi inş burda hepimiz pozitif sonuç alırız......ilk kapıyı sen aç canım......sonra inş sıra bizlerde....

Back
X