Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar haklısınız çok umutsuzum ama sebebi var önce ablam sonra abim simdi de ben çekiyorum bu sıkıntıyı ablamın 4 sene olmadı en son aşılama ile oğluşumuz oldu abimle ben aynı onun olmadı evlatlık aldı işallah bizim olur hep dua ediyorum rabbim banada tattır o eşsiz duyguyu diye

arkadaşım ama bak ablanın olmuş
işten senin neden olmasın ama bu umutsuzlugu at artık herşey rabbimin takt rabbi hayırlısı ile verece inşallah bu yaşadıklarınızı rabbim kafaretiniz sayar inaşallah

unutma bebsinin güçlü bir anneye ihtiyacı var ve sende onun çiçin çok güçlü sabırlı olmalısın büyüyünce anlatırsın ona senin için herşeyi göze alırım diye

ben geldim belgincim ama şimdide sen yoksun canım.....artık yarın görüşürüz inşşş

fundacım sen merak etme canım ama sende özletme kendini çabuk dön selamlar...

fundacım sen ne zaman gidiceksin hangi günn??gitmeden konuşalım yine arkadaşım....ben daha sana hayırlı yolculuklar diycem amaaa:)))sen bizi bırakıp getsende dilemek lazım...:))şaka arkadaşımm senin için güzel bi değişiklik tüp bebek öncesi yapmak lazım...bende rizeye gitmek istiyorummmmmmmmm....

önceki sayfaları okudum....ve daha bizimleymişsin sevindim arkadaşımmmmmm......neyse artık bende çıkıyorum kimsenin bu saatten sonra geleceğini sanmıyorum.......

fundacım sen ne zaman gidiceksin hangi günn??gitmeden konuşalım yine arkadaşım....ben daha sana hayırlı yolculuklar diycem amaaa:)))sen bizi bırakıp getsende dilemek lazım...:))şaka arkadaşımm senin için güzel bi değişiklik tüp bebek öncesi yapmak lazım...bende rizeye gitmek istiyorummmmmmmmm....

habresiz gitmem arkadaşım pazartesi arkadaşı inşallah yola çıkacagım 1 hafta kalırım her halde sende gel senide götüreyim rize gibi olmaz ama :) idare et

şimdi çıkıyoru arkadaşlar çok erken daha girmezsiniz ama ara ara bakarım malum işlerim var görüzürüz inşallah

artık bende güznaydın mı desem yoksa tünaydınmı desem bilemedim yani......bende geldim ama kimsecikler yok...olsaydınız iyi olurdu benimde çok işim var konuşurduk işe başlamadan önce.....

evet bencede yahu....nerdesiniz kızlar??hadi melike düğünde diğer kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz??

Back
X