Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol fundacım...hilalde gelmiiş...iyiyim canım benim...tedaviyi merak ediyorum ...şimdiden heyecan sardı beni fundaya onu sölüyodum...

güzel heyecan bunlar canım....bi başladınmı sonu geliyo...bide bakmışsın sonuç almışsın o güzel sonucu allahın izni ile inşşş

iyi yaptın hilalcim...bende çıkmak zorundayım birazdan kızlar...arkadaşımın kına gecesi var...z.burnunda..erken gitmem lazım.kuafördede yanında olmamı istedi...çocukluk arkadaşım..onuda evlendiriyoruz nihayet..

iyi yaptın hilalcim...bende çıkmak zorundayım birazdan kızlar...arkadaşımın kına gecesi var...z.burnunda..erken gitmem lazım.kuafördede yanında olmamı istedi...çocukluk arkadaşım..onuda evlendiriyoruz nihayet..

allah mesut bahtiyar etsin arkadaşını canım.....

kızlar ben çıkıyorum......kardeşim kafamda çık çık deyip duruyor.....sonra görüşürüz inşşşşşş.....senin içinde gezerin tabi fundacım.....

çok sağolun kızlar...akşamda giremicem sanırım...geç geliriz yada orda kalırım..funda sen ne zaman çıkcan yola?belki görüşemezsek.. çünkü yarında düğünümüz var,hiç giremeyebilirim..şimdiden sana hayırlı yolculuklar dliyorum canım benim...kendine iyi bak..allaha emanet ol canım....hilalcim sende ken.iyi bak ...öpüyorum sizi kızlar

çok sağolun kızlar...akşamda giremicem sanırım...geç geliriz yada orda kalırım..funda sen ne zaman çıkcan yola?belki görüşemezsek.. çünkü yarında düğünümüz var,hiç giremeyebilirim..şimdiden sana hayırlı yolculuklar dliyorum canım benim...kendine iyi bak..allaha emanet ol canım....hilalcim sende ken.iyi bak ...öpüyorum sizi kızlar

arkadaşım pazar yada pazartesi yola çıkacagı bakalı hayırlısı görüşürüz inşallah

kızlar haklısınız çok umutsuzum ama sebebi var önce ablam sonra abim simdi de ben çekiyorum bu sıkıntıyı ablamın 4 sene olmadı en son aşılama ile oğluşumuz oldu abimle ben aynı onun olmadı evlatlık aldı işallah bizim olur hep dua ediyorum rabbim banada tattır o eşsiz duyguyu diye

fundacım güle güle git yolun açık olsun canım öglen bi ara girdim bir türlü yazdıklarımı yollayamadım bende sıkıldım kapattım sizde koyu sohbetteydiniz arranıza katıılamadım..

fundacımda gelmiş.....belgincim ben iyim canım....sizler nasdılsınız cemrecimmmmm karşılaşamadık bugün...bende dışarlardaydım yeni geldim eve şimdide yemek telaşı arada bi giriyim dedim......cemre ne o lenet felan olmaz arkadaşım herşey takdir ilahi.....ablanın oldu seninde olucak inşşşşş....sadcece çok çok dua edicez...ve elimizden gelen herşeyi yapıcaz bize düşen herşey,i yani.....

funda semt konağında bilgisayar kursuna yazıldım canım...inş bişeyler öğrenirim...

Back
X