Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

benim eşimde aynı şeyi sölüyorr..bende varikosel var artmaz diyor....ama şansımızı denesek ne kaybederizkiii.....bence denenemliyizzz....ve sende dene..çok faydası olanlr varr...beelki hareketlilik artar tüp bebekde şansımız daha da yükselir....ne biliyim oturup o günü beklemektense bişeyler yapmak çok daha iyi....bide funda havuç suyu çok iyi geliyo dediii....ben onu da yapmayı düşünüyürommm.....

bende senin gibi düşünüyorum kesinliklee hiç bişey katmıycammm...içebileceği kadar içisinnn....

belgin canım sende hoşgeldinnn...bi sen eksiktin canımm iyiki geldinn...bi tam kadro olalım burdaa dimi yaniiii....

hilalcim canım inşallah eşin şifa bulur keçiboynuzu kürüyle herşey yolunda gider ..

selvacım eşinin çaksır suyu içtiğini okudum benim eşimde çok içti geçen kış aöma fsh ı yükseltiyo canım istersen bi test yaptırın nasılsı fsh sizin..bu bilgiyi paylaşmak istedim arkadaşım...

selvacım eşinin çaksır suyu içtiğini okudum benim eşimde çok içti geçen kış ama fsh ı yükseltiyo canım istersen bi test yaptırın nasılsı fsh sizin..bu bilgiyi paylaşmak istedim arkadaşım...

ohhhh maşallah kalabalık olduk ama niye konuşmuyosunuz hoşgeldin ARTVıNLı19876 NASILSIN...

ohhhh maşallah kalabalık olduk ama niye konuşmuyosunuz hoşgeldin ARTVİNLİ19876 NASILSIN...

ohhhh maşallah kalabalık olduk ama niye konuşmuyosunuz hoşgeldin ARTVİNLİ19876 NASILSIN...

canım ben abdest almaya gitmiştim ondan konuşamıyodummm.....fundada burdaydı ama çıkmışşşş.....bencede nette bişey var çok yavaş çünküüü.....

hoşgeldin belginim ne var ne yok?şimdi içmiyo çakşırı bi ara içmişti..fsh yede baktırdı normal bi sıkıntısı yok.

belginim bende telde ablamla konuşuyordum ondan cevap yazmadım daha doğrusu yazdıklarınıda yeni gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…