Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende bu akşam küre başlıyacam canımmm.....akşamdan yapıcam ya kalanı dolaba koyup sabah içebilir dimi?sen nasıl yapıyosunn???evet bu kürden çok sonuç alan var ama ne biliyim bu varikosel bizi düşündürüyor.....inş hep beraber sonuç alırız.....rabbim bizede tüm isteyenlere de evlat nasip etsinnn...kendiliğinden olmasa diğer tüp denememizde inş evlatlarımıza kavuşuruzzz....rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

canım biz yarım litre suya,su kaynamış olacak 6 7 tane keçi boynuzunu atıyoruz,küçük küçük kırıp,sonra 3 dk.daha kaynatıyoruz.suya kapak kapatıp 20 dk.altını kapatıp bekletiyoruz.20 dk.sonra keçi boynuzlarını içinden çıkartıp soğutuyoruz.gece yatağa gitmeden önce içiyor,sabahta aç karınla 1 bardak içiyor.canım ben günlük yapıyorum.daha faydalı olsun diye.birde bu kürün yanında bal tüketmek iyi değilmiş aklında bulunsun.

canım sağol kürün tarifini aldımdaa....günlük yapıyorum demişsinn...bende bu akşam yapacağım için bide yarın sabah içsinmi??...yarın sabah bugün yaptığımı içerse zaten akşama tekrar yapıcammm.....

canım bende akşamdan yapıyorum.hazır oluyor sabah aç karınla içiyor.bir sorun olmuyor,ibrahim saraç oğlunun sitesinde buzdolabında 3 gün saklanabilir diye yazıyordu.ama ben sadece 2 içimlik yapıyorum.

canım bende akşamdan yapıyorum.hazır oluyor sabah aç karınla içiyor.bir sorun olmuyor,ibrahim saraç oğlunun sitesinde buzdolabında 3 gün saklanabilir diye yazıyordu.ama ben sadece 2 içimlik yapıyorum.

tamam bende 2 içimlik yapıcam....bide tarifte 1 hafta sabah akşam kullanılsın sonra haftada 1 kez kullanılsın diyo....ben sabah akşam kullandırtıcammm...belki faydası daha fazla olur....akşamdan dışardamı bırakıyosun yoksa buz dolabınamı koyuyosun?çok fazla oldu amaaa..

hilalcim bence tarifte ne diyorsa öyle yap,birde yan tesir ederse allah korusun.bizde 1 hafta sonra haftada 1 kez kullanalım diyoruz.canım ben mutfakta ağzını kapatıyorum öyle saklıyorum.havalar soğuk ya bir şey olmaz bence.

canım orada dikkat ettiysen.bal kullanılmasın daha iyi sonuç için diyor.bir sakıncasımı var bilemiyorum.biz genede kullanmıyalım bence.

benim okudum yerde bal kullanmayın yazmıyodu ya...bilmiyodumn yani...tabi dikkat etmeliyiz bunlarada...bide erkek infertilitesinde sabah akşam kullanmaya devam etmiş biri ve spermi 1 milyondan 35 milyona çıkmışşş...ne biliyim yan etkisi olurmu acaba..olsa onada olurduuu ama olmamış bişey heralde olsa yazardı...

canım bilmiyorum ya acabalar olmasın diye kafamda,kür nasıl yazılmışsa öyle yapalım diyoruz eşimle.sonuçta bu bir kür bir yapım şekli ve kullanım şekli vermişler.öyle olsa kullanma talimatı yazmazlardı diye düşünüyorum.ne bileyim karışık işler.bizde kullanıyoruz ama kısmet bakalım.bizde spermlerde etki ettiğini anlamakta zor.bizim sorunumuız sperm var ama kanalllar tıkalı çıkış olmuyor.

sebebi ne tıkalı olmasının??ne kadar spermi var peki eşinin??bu arada haklısın kullanma talimatı olduğuna göre öle yapılmalı..ama ne biliyim başlamışken sanki daha çok kullansa daha faydalı olur gibi düşünüyoruz....yanlış ama öle düşünüyorum işte...en azından bir ay felan kullansınn...

canım sebebi ne bizde bilmiyoruz daha doğrusu doktorlarda.genetik problem yok,aileden değil,herşey normal üretimde var ama çıkış yok.bizde sperm çıkışı olmayınca,sayıda yok,yani bizim sperm mikro tese ile elde edildi.4 tankta dondurulmuş spermmimiz var.tedavimize onlarla devam ediyoruz.

yok çıkmadım canım...cevap yazmayınca diğer taraflara bakınıyodum.....inş dondurulmuş spermlerle bebeğine kavuşursun yada bebeklerineee....bu işler çok zor işler...uzaktan görüldüğü gibi değil...önceden bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim...ama bu işe girince ve bide hep aksilik çıkınca insan yıpranıyo yaa...dediğin gibi sadece maddi değil menevi olarak da zor bi işşş...allah kolaylık versinn bize....

bide ben hep ilkinde tutucak diye düşünürdüm,yaşım genç bende bi sorun yok olur diyodum....yfakat bi akrabam 2 kez deneyiip tutmayınca tutmama şansını da düşünmeye başlamıştım.....ve ne yazık ki o duyguyu bende tattım....zor bi durum senin yaşadığın daha da zor....ama derdi veren rabbim dermanı da veriyo....bizimde imtihanımız bu...inş bu imtihandan başarıyla çıkarız....hep diyorum rabbim bizleri evlatsızlıkla imtihan eylemesinn...bizlerede o duyguyu tattırsın..bizlerede hayırlısıyla hayırlı evlat nasip eylesin....

amin canım aminnnnnnnn.ya bence kalbini ferah tut.senin ilk denemende hamile kalmışmıydın

evet hamile kalmıştım fakat değerim katlanmadı az arttı.ardındanda değer düştüü zatenn:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…