Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ve dediğin inş bi gün görüşürüz...benimde hep aklımda bu site...bizi bizden başka kimse anlayamaz.....istanbulun neresindesin canım....ben avrupa yakasındayım.....yakınmıyız acaba merak ettim???

sağol canım.....seninde bayramın kutlu olsun...tahmin ettim canım bayram telaşı benim de vardı...bende 1-2 saat önce geldim eve.....iyi gidiyo bayram canım...sen nasıllsın senin nasıl gidiyo bayram??biz sabahtan beri annemlerdeyiz onlarla 2 kapı yaptık...öle gidiyo....bilindik bayram telaşı işte arkadaşım....

bende eve girer gizmez yazmaya başladım baktım sayfa ilerlemiş okumaya başladım yeni arkadaşlarla yazışmalarız okudum biraz bayrama gelince bende kapı kapı gezdm vallahi

ve dediğin inş bi gün görüşürüz...benimde hep aklımda bu site...bizi bizden başka kimse anlayamaz.....istanbulun neresindesin canım....ben avrupa yakasındayım.....yakınmıyız acaba merak ettim???

evet arkadaşım bizi bizden başka kime anlamz ve alamıyorlarda bende avrupa yakasındayım sefaköydeyim

evet arkadaşım bizi bizden başka kime anlamz ve alamıyorlarda bende avrupa yakasındayım sefaköydeyim

bende kasımpaşadayım canım.....benim yolum hiç sefaköye düşmedi...hiç bilmem oraları....neyse çıktım ben canım......tekrar iyi geceler...allah rahatlık versin...

ben deli gibi koşturdum ama bugün bitirdim gidilecek yerleri aslına bakarsan fazlada gitmek istemiyorum her yere aslında o bitmez soru deli ediyor beni yokmu bebek bebek ne zaman birde tedaviden sonra kilo aldım hamilemisim bu sorular çok yıpratıyor beni

sanada arkadaşım ben tutum sanırım sen allah rahatlık versin görümek üzer unutmadan hangi merkeze gidiyorsun tedavi için

mrb.ben yeni katıldım aranıza..kısaca anlatayım..biz 2.5 yıldır evliyiz.31 yaşındayım ve evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz.1.yılımda hamile kalamadığım için dr a gittim. 4 ay kolmen kullandım,sonra 2 ay ara verdim.
hormon testlerim yapıldı.dr sonuçta çokta olusuz bişey görünmediğini sadece testesteronumun yüksek olduğunu söyledi,buarada eşimdende spermiogram istedi..testin sonucunu aldığımızda şok olduk.yıkıldık resmen..çünkü spermler hareketsiz yani 0dı.eşim sanki hayata küstü.benimle konuşmuyor.yatağa gimiyor çok sinirli bi adam haline geldi.hatta işine bile yansıdı bu durum.gittiğimiz ürolog ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi.bi taraftan eşimin pskolojisini düzeltmekle uğraşıyorum..bi taraftan yeni tüp merkezleri arayışları içerisindeyim.keçiboynuzu kürünü duymuştum,hiç spermi olmayanlarda bile fayda sağlıyomuş diye..acaba şidi başlasam tüp bebek tedavisine geçmeden?sizce nerden başlamalıyım...

arkadaşım öncelikle h.geldin aramıza bende 3 senelik evliyim ve 33 yaşındayım eşide sperm sayısı sadece bir iki tane çıktı oda küstü hayata benden bile uzaklaştı bir süre durumu hazmetlemesleri biraz zaman alıyor senin eşininde zamana ihtiyacı vardı zamanla azalacak ama inan taamamen geçmiyor nedense çok zor bir durum nede olsa sana tavsiyem üzerin fazla gitme bir süre sonra konuşa bilecek kıvam geliyorlar arkadaşım sende bekle derim ben tavsiye olarak ben 1.denememi yaptım ve sonuç negeti 2.için bekliyorum erkeziden çok memnun olmam karşın olmadı rabbi ol dememiş iste inşallah rabbim bizlerede birar evlet bahşeder hayırlısıyla

kızlar kusura bakmayın ben şimdi gelebildim uyumadınız dimi? fundacım canım hoşbulduk..çok teşekkür ederim bana o kadar moral oldu ki burası anlatamam canım yaa..yaşadıklarımız çoğunlukla aynı fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim..

funda sana bişi sorcam arkadaşım yanlış hatırlamıyosam sen şuan medicanadaydın dimi?tedavin sürmekte orda yani?..süha beyde...ben bahçelievler medicanaya çok yakın oturuyorum..o kadar yakınımda olmasına rağmen merkeze görüşmek için bile hiç gitmedim canım.nedense hiç güven vermiyo bana orası...bi takım olumsuz şeylerde duydum onunda etkisi olabilir,bi yakınımda onun yanındaki hastanede çalışmıştı oda pek iyi şeyler sölemedi...sen nası memnunmusun ordan?b.evlerdeki medicana mı seninki
*

kızlar herkes uyudu anlaşılan tabi yorgun bi bayram gününün ardından...neyse hilal ve beklemede size katılamadım ama yazdıklarınızı okudum en azından...yarın görüşürüz kısmetse hepinizi seviyorum..tatlı rüyalar.)

funda sana bişi sorcam arkadaşım yanlış hatırlamıyosam sen şuan medicanadaydın dimi?tedavin sürmekte orda yani?..süha beyde...ben bahçelievler medicanaya çok yakın oturuyorum..o kadar yakınımda olmasına rağmen merkeze görüşmek için bile hiç gitmedim canım.nedense hiç güven vermiyo bana orası...bi takım olumsuz şeylerde duydum onunda etkisi olabilir,bi yakınımda onun yanındaki hastanede çalışmıştı oda pek iyi şeyler sölemedi...sen nası memnunmusun ordan?b.evlerdeki medicana mı seninki
*

arkadaşım öncelikle ben 1.tedevii bitirdim ikinci için beklemedeyim 1.negatifti ama ben dr memnunum ilgisinden her saat te sorunlarım hakkında bilgi vermesinden fiyat olarkda diger hastanelere göre daha düşük . sitede pek çok arkadaşta suha beye gittmiş genelde herkez memnun ben şimdiye kadar 10 kişiden 2 si belki memnun değil memnun olmayanlarada sordum bende çelişki kalmasın aklımda diye onlarda cevap vermedi tabiki karar senin arkadaşım inşallah hepimiz allahın izni ile kavuşuruz bebişlerimize

funda canım ben erdem hastanesinde yaptırdım ilk denememi.....ama 2.orda yaptırmayı düşünmüyorum...merkez araştırıcaz.....ve raporum var raporlu yapıcam..banada burdan biri bahçelievlar medikanayı önerdi....aslında çamlıcayı önerdide..ilk denememi karşısda yaptırdım b unu yakın bi yerde yaptırmak istediğimi söleyince orayı önerdi...eşim aslen çapada istiyor...biz ilk testleri orda yaptırdık..aslında tüp bebeğide orda yaptırıcaktık ama hep bi aksilik çıktı...biraz bahsediyim bu durumdan....5 aylık evliyken eşim testlerine başladı...onun ki bitti sonra ben başladım testlere..tahmin edrsinizki araştırma hastanesinde bunlar çok uzun sürüüyo...neyse tam testler bitti derken eşimin genetik testini eksik bırakmışlar...tabi prof.imzalamadı raporu....ve bize denilen şey..1 ay sonra gelin kan verin 9 ay sonrada sonuç belli olucak...duydum kafamdan kaynar sular döküldü sanki...ağlamaklıydımda zaten..eşim o halimi gördüğünde özelde yaptıralım dedi ve yaptırdıkda...ve sonra devlet vurdu...23 yaşımı doldurmam gerek,iyomuş bize ilk sölenen bu yani....5 vaya 6 ayda böle bekledik....23 yaşımı doldurup gittiğimde ise 3 yıllık evli olmam gerektiğini öğrendim...bize eksik bilgi vermişlerdi yani....sonra erdem hastanesini duydum uygundu..eşim hiç istemedi...ama ben yaptırmak çok isrediğim için oda yapalım dedi.....ilk 22 mayıstı sanırım tedaviye başladık...lukrini 14 gün kullandım ve yumurtalarım çok oluştu ve adetliykende kist oluştuğunu öğrendim....2 kutu doğum kontrol ilacı kullandım..ardından tedaviye tekrar başaldım ve yeni negatif sonucuda aldım...bunlara başlamadan önce 1 yıllık evli bile değildim...fakat şimdi 3 yıllık evli oldum....işte böle arkadaşlar...uğur böceği benim eşim çok kötü olmadı...hemen atlattık tabi olmuşturda en basitinden bana yansıtmadı....ama bende hep beklemedeydim....ve buda insanı çok sitrese sokuyor...herşeyimde hep bi sorun çıktı...ama tabiki herşey takdir ilahi allah böle yazmış....inş son olur bu olumsuzluklar...ve inş sonda negatiflerimiz oldu...uğur böceği heralde senin ,ilkj denemen inş ilkindede tutar bizim yaşadıklarımızı yaşamazsın....

selam kızlar..teşekkürler fundacım hastane hakkında anlattıklarından dolayı,artık bi karar vermem gerekiyo....vede eşimi net olrak ikna etmem.çok üstüne gitmicem dediğiniz gibi ama başlamamız da lazım daha fazla zaman geçmeden..evet hilal benim ilk olacak kısmetse..bende 2 yılımı sürekli hastanelerde geçirdim,benden kaynaklanıyo sonıyodum ancak son1 ay ki spermiogram testinde anladık gerçeği...hilalde belginde sormuştu spermler nası diye?kızlar aranızda en kötü durmda olan benim galiba.çünkü eşimde sperme dair hiçbişey yok.1mm3te
0.1 bilesperm yok.dr sordu eşimin küçükkken ağır hasatalık havale falan geçirdimi,testislerinden ağır bi darbe aldımı diye?yada genetik mi ailede başka varmı böyle diye sordu ?bunların hiçbiri değil yada hatırlamıyo eşim küçükken böle bişi yaşadığını ..ama ben yinede herşeye rağmen umudumu kesmedim..sizlerde birarada olmakda bu umudu kuvvetlendiriyo...sağolun arkadaşlar

canım eşin bi tek sperm testimi yaptırdı?genetik test yapılıyo ordan sonuç albilirsinz....benim eşime çok test yapıldı...ama dediğim gibi çapada olduğu için bu böle.araştırma hastanesi işte...ama iyiki oraya gitmişiz çünkü tüm testler yapılıydı...özelde pek yapılmıyor....ben de çok test yaptırdım...hsg hormon ve simir testi...ama çoğu yerde yapılmıyor bunlar....

evet canım 2 kez spermiogram yapıdlı ikiside b.köyde özel labaratuarlarda...bende ilk aşamada çapayı düşündüm.orda iyi prof.lar olduğunu duydum?sen bu ilk aşamada öneriyosun orayı yani..bayaramdan sonra randevu alalım o zaman. daha detaylı tesler yapılıyo madem..

arkadaşım tabiki umudunu kaybatmek yok.....umudumuz hep olucak....pozitif düşünücez pozitif sonuç alıcaz inşşşşş....sadece eşin mikro tese ameliyatı olucak ve sperm bulunup sonrada dönlenecek.....

evet canım 2 kez spermiogram yapıdlı ikiside b.köyde özel labaratuarlarda...bende ilk aşamada çapayı düşündüm.orda iyi prof.lar olduğunu duydum?sen bu ilk aşamada öneriyosun orayı yani..bayaramdan sonra randevu alalım o zaman. daha detaylı tesler yapılıyo madem..

canım araştırma olduğu için herşeyi araştırıyolar......benim eşime varikosel teşisi koydıular fakat ameliyat olsanda hiç bişey değişmez dediler.bizde güvenip ameliyat felan olmadık.....bence kesinlikle araştırılmadan başlamayın...çapa olmuş başka hastene olmuş önemli değil...çapa olması biraz işinizi uzatır...yukardada yazmıştım.....ama eşim dr.ateş beydi heralde çok güveniyo ona...geçen istersen başka yere gidelim var,ikosel ameliyatı olduktan sonra çocuğumuz olur dedim.eşim gerek yok dedi...zaten burdaki dr.işinin ehli dedi.o dedikten sonra başka yere gitmeye gerek yok dedi.....bence eşimin güvenmesi yeterliydi...çünkü testlerin hepsini orda yaptırdı sonuçta...ve hiç bi şikayetide olmadı.....

sağol hilalcim.bu anlattıkların bana epey yol gösterecek...burdan aşama aşama herşeyi paylaşıcam sizlerle
canım benim....inşalllah tez zamanda hallolur tüm sorunlarımızda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza ....

Back
X