Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım.....seninde bayramın kutlu olsun...tahmin ettim canım bayram telaşı benim de vardı...bende 1-2 saat önce geldim eve.....iyi gidiyo bayram canım...sen nasıllsın senin nasıl gidiyo bayram??biz sabahtan beri annemlerdeyiz onlarla 2 kapı yaptık...öle gidiyo....bilindik bayram telaşı işte arkadaşım....
ve dediğin inş bi gün görüşürüz...benimde hep aklımda bu site...bizi bizden başka kimse anlayamaz.....istanbulun neresindesin canım....ben avrupa yakasındayım.....yakınmıyız acaba merak ettim???
evet arkadaşım bizi bizden başka kime anlamz ve alamıyorlarda bende avrupa yakasındayım sefaköydeyim
mrb.ben yeni katıldım aranıza..kısaca anlatayım..biz 2.5 yıldır evliyiz.31 yaşındayım ve evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz.1.yılımda hamile kalamadığım için dr a gittim. 4 ay kolmen kullandım,sonra 2 ay ara verdim.
hormon testlerim yapıldı.dr sonuçta çokta olusuz bişey görünmediğini sadece testesteronumun yüksek olduğunu söyledi,buarada eşimdende spermiogram istedi..testin sonucunu aldığımızda şok olduk.yıkıldık resmen..çünkü spermler hareketsiz yani 0dı.eşim sanki hayata küstü.benimle konuşmuyor.yatağa gimiyor çok sinirli bi adam haline geldi.hatta işine bile yansıdı bu durum.gittiğimiz ürolog ancak tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi.bi taraftan eşimin pskolojisini düzeltmekle uğraşıyorum..bi taraftan yeni tüp merkezleri arayışları içerisindeyim.keçiboynuzu kürünü duymuştum,hiç spermi olmayanlarda bile fayda sağlıyomuş diye..acaba şidi başlasam tüp bebek tedavisine geçmeden?sizce nerden başlamalıyım...
funda sana bişi sorcam arkadaşım yanlış hatırlamıyosam sen şuan medicanadaydın dimi?tedavin sürmekte orda yani?..süha beyde...ben bahçelievler medicanaya çok yakın oturuyorum..o kadar yakınımda olmasına rağmen merkeze görüşmek için bile hiç gitmedim canım.nedense hiç güven vermiyo bana orası...bi takım olumsuz şeylerde duydum onunda etkisi olabilir,bi yakınımda onun yanındaki hastanede çalışmıştı oda pek iyi şeyler sölemedi...sen nası memnunmusun ordan?b.evlerdeki medicana mı seninki
*
evet canım 2 kez spermiogram yapıdlı ikiside b.köyde özel labaratuarlarda...bende ilk aşamada çapayı düşündüm.orda iyi prof.lar olduğunu duydum?sen bu ilk aşamada öneriyosun orayı yani..bayaramdan sonra randevu alalım o zaman. daha detaylı tesler yapılıyo madem..