Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben yeni geldim ama siz yoksunuz....yarın gidicen heralde uğur böceği....iyi haberini bekliyorum.....tekrar hayırlıu olsun.....funda canım kaaçta kalktın sen...ben pek uyuyamadımda...kardeşim arayıp durdu...abla kalk gidelim hadi..................neyse canım nasılsın neler yapıtorsun....
kızlar dün gece sonradan geldim ama katılamadım size kusura bakmayın...ama okudum yazdıklarınızı...hilal de durumun iyiyse oraya direk git demiş ..aslına bakarsanız çokta iyi sayılmam şuan işten çıktım ama biraz bütçe ayırdım bu işlemler için..olmadı kredi çekerim bankadan bende napiiim?bu yola baş koyduk artık..yarın çapaya gidip bi soralım şu bekleme sürecini bakalım...ya insan bu durumlardada bekleyemiyoki,sabrımız mı kalmıyo artık ne?
ay inşallah :)hep beraber ve aynı yerde düşünebiliyomusun ne süper olur...! evet canım yarın gidicez...biliyomusun fundacım bana bura cidden uğurlu geldi canım...eşimde acaip ilerlemeler var...çok ılımlı davranıyo bana buaralar..ne kadar canla başla mücadele ettiğimi görüyo en azından...anlayabiliyo beni ...hatta bugün işe giderken bana bi sarıldi.,bi öptü...ay çok duygulandım yaaa uzun zamandır yapmamıştı bunu..