Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende çok iyi bi ürolog varmış.emre bekırcıoğlu.onu arştırıyodum netten.çok iyi diyolar.hayatını okudum.kendiside aynı sorunları yaşamış ve kendini bu yolda doğru işler yapmaya adamış.bulunduğu hastanelere baktım.alman hast ve umut tüp bebekteymiş şuan..sen duydun mu bu ismi ?

kadın dogumcum tavsiye etti önce sonra araştırdım arkadaşım bir kaç hastaneylede görüşmeye gittim ardında arkadaşımın birindende tavsiye alınca suha beye karar vedim bir ara ikinci si için degistirsem diyip gene aslıdım samatyadaki kadındogum bölüm başkanıda önerince ve sitedeki arkadaşlar danda tekrar tekrar emin oldum ve yine suha beye gitmeye karar verdim ve yeni görüşmeyi yaptım ve bekliyorum

tamam canım.bu kadar güveniyosun yani anladım.çünkü genelde ilkler de başarısız olunca soğuyolar ordan başka yerler arayışına giriyolar..hilal gibi pek çok arkadaş var yani...onun için sordum canım.peki ürologları nası o hastanenin?adını verebilicen mi ?

canım ben samatyanı ürologunu çok begenmiştim ve onunla devam ettim adı erkan erkan ama seni söyledigin dr hakkında bilgim yok birde ankarada bir dr var bildigim çok okudugum duydugum dr kaan bey diye o kadar

anladım canım belginde kaan beyi önermişti .o da baya iyiymiş..yurt dışından gelen epey hastalarıda var üstelik.bakmıştım onada.ankaraya gidip gelmemiz epey zorlar bizi.istanbula da geliyomu bilmiyorum

arkadaşlar ben yeni geldim ama siz yoksunuz....yarın gidicen heralde uğur böceği....iyi haberini bekliyorum.....tekrar hayırlıu olsun.....funda canım kaaçta kalktın sen...ben pek uyuyamadımda...kardeşim arayıp durdu...abla kalk gidelim hadi..................neyse canım nasılsın neler yapıtorsun....

arkadaşlar ben yeni geldim ama siz yoksunuz....yarın gidicen heralde uğur böceği....iyi haberini bekliyorum.....tekrar hayırlıu olsun.....funda canım kaaçta kalktın sen...ben pek uyuyamadımda...kardeşim arayıp durdu...abla kalk gidelim hadi..................neyse canım nasılsın neler yapıtorsun....

arkadaşım şimdide sen yoksun :) bende bir sekizde uyandım ardında 12 kaktım ben uyudum arkadaşım anlıyacagın bu akşam sen uyursun o halde erkebde beni yanlız bırakırsın :(

karşılaşamadık...msn mi açmıştım sen vardın funda...bende çevrimdışıydım....yeni girmiştim ve maosta sorun vardı eşim onu yapıyodu...yaptığında bi baktım çıkmışsın arkadaşım.....

kızlar dün gece sonradan geldim ama katılamadım size kusura bakmayın...ama okudum yazdıklarınızı...hilal de durumun iyiyse oraya direk git demiş ..aslına bakarsanız çokta iyi sayılmam şuan işten çıktım ama biraz bütçe ayırdım bu işlemler için..olmadı kredi çekerim bankadan bende napiiim?bu yola baş koyduk artık..yarın çapaya gidip bi soralım şu bekleme sürecini bakalım...ya insan bu durumlardada bekleyemiyoki,sabrımız mı kalmıyo artık ne?

evet canım ne yazıkki şu durumlarda beklemek zor oluyor......ama inanki zaman hemen geçiyo...bi bakmışsın tedavine başlamışsın hatta sonuç almışsın....beklemek iyidir sonu güzel olduktan sonra....inş sonuda güzel olur...ilk denemende evlatlarına kavuşursun inş.....

ay inşallah :)hep beraber ve aynı yerde düşünebiliyomusun ne süper olur...! evet canım yarın gidicez...biliyomusun fundacım bana bura cidden uğurlu geldi canım...eşimde acaip ilerlemeler var...çok ılımlı davranıyo bana buaralar..ne kadar canla başla mücadele ettiğimi görüyo en azından...anlayabiliyo beni ...hatta bugün işe giderken bana bi sarıldi.,bi öptü...ay çok duygulandım yaaa uzun zamandır yapmamıştı bunu..

canım çççççççççççççççok sevindim eşinin ılımlı davranmaya başlamasına...daha da iyi olucak arkadaşım inşşşş......burası iyi ya.bende çok seviyorum burayı...yaşadıklarımızı paylaşmak çok güzel...hele bide dediğiniz gibi aynı yerde aynı zamanda tüp bebek tedavilerimizi yapmak ne güzel olur.......düşüncesi bile güzel yaaaaaaaa

Back
X