Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim ihmallikten bahsetmişsin....türk insanının en büyük özelliğidir ihmallik.....neden bunu kendimize yapıyoruz onuda bilmem.....ama bende aynıyım ne yazıkki...hasrta oluruz acısını çekeriz çekeriz dayanamıycak duruma geliriz öle dr a gideriz.....:))

kızlar güzel sözlerinize ihtiyacım var nasılsınız

biz iyiyiz canım da sen nasılsın?güzel söz diyosun bunu dediğine göre pekde iyi değilsin canım....iyi ol ama kendini bırakma...herşey bizler için.ama bunlarıda atlatıcaz inşşşşş......inanın ki bu günleri hatırlamıycaz dahi.....sen sperm çıkıcakmı diye düşünürsün ben neden 5 ebmbryo koyuldu histeroskopi yaptırsammı hatta 2.tedavimi nerde yaptırsam bunlarıda ben düşünüyorum işte....neyse inş bu günlerde geçicek.....inş bizlerde birbirimize evlatlarımızı anlatıcaz......aallahım o günleri gösterir inş hepimize......

cemre canım bizim sorunda azosperm eşim üç ay önce microtese yapıldı elengo hücre bulundu kaan hocanın hastasıyız şuan klomen kullanıyo eşim

cemre canım bizim sorunda azosperm eşim üç ay önce microtese yapıldı elengo hücre bulundu kaan hocanın hastasıyız şuan klomen kullanıyo eşim

topiğimizde herkes kaan hocanın hastası maşallah.....inş ilk önce sizlerin güzel haberini alırız siz tedavidesiniz çünkü sonrada bizler güzel haberleri veririzzz...

mrb kızlar sonunda geldim aslında sizinleyim demiyim nazar değiyo tam kavuştuk derken...bilgisayar kasası 3 gündür tamirde..komsunun akıllara zarar yaramaz mı yaramaz kızları bilgisay cpu sunu bozmuşlar..bilg.kasasının içine
olduğu gibi meyva suyunu dökmüşler..daha bugun aldı eşim tamirden...sabahtan beri o oturuyo eşimde bırakmadıki ben biraz geçiyim...neyse burdayım şükür...hilal burdasın değilmi canım?

neyse sanırım kimse yok ama yazıyım ben yinede...kızlar tedaviye başladınmı diye sormuşsunuz..çok ilginç gelişmeler ve sürprizler oldu..bi tanıdık vasıtasıyla çok iyi bir dr keşvettim..AVRUPA ŞAFAK HASTANESı..doç.dr.refaeddin yücel..alanında inanılmaz iyiiymiş..ürologlarıda öyle..doğu eryılmaz ismi..emre bakırcıoğluna gidicektim biliyosunuz ama son dakika vazgeçtim...alman hastanesi bana epey maliyetli olucaktı..belki kaldıramazdık..mağlum bu krizde bende artık çalışmıyorum...bu işlerle ilgilencem diye başka işede girmedim ..neyse canlarım ....refaettin beyle telde görüşme şansım oldu..şuan italyadaymış.. sürekli yurt dışına gidip geliyo..5 ekim pzts.2:30 a randevu aldık..gidicez bakalım hayırlısıyla ...kızlar bana dua edin tamam mı?gelişmeleri ayrıntıları zaten size tek tek yazıcam...yarın görüşebilirsek tabi kısmet olursa :) görüşürüz..öpüldünüz fıstıklar...

hilalgimi ne zaman cavap veriri bilmiyorum ama ayrıntıl yazsak daha mı iyi olur diyorum ne dersin kafandaki sorular azalır belkide ne dersin

neyse sanırım kimse yok ama yazıyım ben yinede...kızlar tedaviye başladınmı diye sormuşsunuz..çok ilginç gelişmeler ve sürprizler oldu..bi tanıdık vasıtasıyla çok iyi bir dr keşvettim..AVRUPA ŞAFAK HASTANESİ..doç.dr.refaeddin yücel..alanında inanılmaz iyiiymiş..ürologlarıda öyle..doğu eryılmaz ismi..emre bakırcıoğluna gidicektim biliyosunuz ama son dakika vazgeçtim...alman hastanesi bana epey maliyetli olucaktı..belki kaldıramazdık..mağlum bu krizde bende artık çalışmıyorum...bu işlerle ilgilencem diye başka işede girmedim ..neyse canlarım ....refaettin beyle telde görüşme şansım oldu..şuan italyadaymış.. sürekli yurt dışına gidip geliyo..5 ekim pzts.2:30 a randevu aldık..gidicez bakalım hayırlısıyla ...kızlar bana dua edin tamam mı?gelişmeleri ayrıntıları zaten size tek tek yazıcam...yarın görüşebilirsek tabi kısmet olursa :) görüşürüz..öpüldünüz fıstıklar...

cannımm hayırlısı olsun inşşşş..çok sevindim en önemli olan hastaneyi bulmak ve sende onu bulmuşsun.....keşke girdiğinde burda olsaydım ya konuşurduk ne zamandır konuşamıyoruz...neyse allahtan bilgisayarın oldu:))ah şu yaramaz çocuklar:))artık yarın inş konuşuruz.....

Back
X