Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya çıkmışsınız yakalıyamadım sizi.....şansın açık olsun melikecim....inş çok memnun kalırsında aklında diğer hastaneler kalmaz....yarın iyi haberlerini bekliyorum canım.....

kızalar çok geç biliyorum ama anca vakit buldum çok saçma bir gündü benim için sabahtan beri yok çamaşıy yok ütü yok yemek hazırlık arda eşimin teyzesine yemege gittim ve giremedim hayırlısı ile yarın sabah yolda olacagım siz uyurken :) tatilim kısa süre bilir bu bahaneyle kavuşurum size gitmek istemiyorum artık ama çok geç :( herşey ayarlandı kayınvaldemde geliyor üstelik tam kadro gidiyoruz kafa dinlemek yok bana kısacası oys başımı alıp gidesim var inşalla güzel olur iyi dileyelim iyi olsun değilmi görüşürüz sizi şimdiden özledim yahuuuuuu öptüm arkadaşlar her birinizi tek tek dua edin iyi geçsin

eşim başımın etini yiyip duruyo...hastasın git biraz yat dinlen diye..tabi kendi işine de geliyo ya ..hemen kendi oturup oyun oynucak..bırakmıyo ki birz konuşalım..halbuki ben burda sizle kendimi daha iyi hissediyorum....ah bu erkekler ah....yarın akşam ben sizleyim kızlar sizde burda olun...öpüyorum...bide bana şans dileyin olurmu?hayırlı haberlerle dönüyüm....belgin bitanem sende gitme biyere yarın akşam tamam?grşrz
canım benim allahtan iyi haberlerle dönmeni diliyorum eger eşim mız mız edip durmazsa akşama burdayım malum nöbetten gelecek uykusuz biraz mızı mız olabilir...laelaelaelaelae

benim çok işim vardı anca vakit bulup girebildim....melikecim senden ses seda yok...hastaneden gelmiş olmalısın....inş iyi haberler verirsin canım....mutlaka akşama girerim senden haber almak için....

yazı yazacak gücüm bile yok şuan canım ya...gittik bugun sonuçlarıgördü dr.sipemogram ve tahlilleri yani,,dediki yarın detaylı bir kez daha spermiogram yapalım...ancak sonuç yine aynı çıkarsa sizi boşuna hayal aleminde yaşatmamaın umutlandırmamın anlamı yok dedi..

yani ameliyat falan yok...mikro tese durumuda olmucakmış yani sonuç yine tamamen haraketsiz çıkarsa...nolur bana dua edin kızlar ya yarın için..berbat durumdayım..boşuna para, boşuna emek harcamayın dedi dr...düşünebiliyomusunuuz yaa...insanın ömründen ömür gidiyo resmen..

hiç kimse yok mu ya kızlar?size ne kadar ihtiyacım vardı şuan anlatamam..allah kimseye yaşatmasın böyle bişey...hiç tahmin etmeyceğim sözleri duydum dr dan..öylece dondum kaldım o konuşurken ...ağlasam rahatlarım biraz ama eşimede yansıtamıyorum..o hiç kaldıramaz çünkü biliyorum..,,of ya..napıcam ben ya..ya sonuç yine aynı çıkarsa???arkadaşlar lütfen benim için dua edin lütfen ?

arkadaşım böle bişey beklemiyodum ben....güzel haberlerini bekliyodum.....çok çok dua edicem canım....ama şimdiden moralini bozma yarın ola hayrolaa......inş hareketli çıkacak.....inş sperm farklı çıkar...

günaydın arkadaşlar......ben bugün çok erkenciyimm.......melike senden haber bekliyorum canım....kesin sonucu.....inş dün ki gibi değil çok güzel bi haberle gelrsinnnn.....

inan ki dün senin yazdıkların okuyunca şoka uğradım,ne yazacağımı şaşırdım.....ve çooook üzüldüm sanki bana söledi onu dr....arkadaşım allah o kadar büyük kii inş herşey çok güzel olur bugün...

merhaba kızlar nerdesiniz ben bugün dr gittim midem için dr ilaçlara 15gün daha devam edip tekrar gitmemi soyledi bana midem agrıyo degince birazda ufak tefek gördü bu yaşta ne agrısı dedi...

ugurbocugu canım çok üzüldüm ama anlayamadım ne demek mtese ye felan gerek yok olurmu canım hiç olmayanlarda bile mtesede bulunuyor sen hemen moralını bozma canım allah büyük...

canım benimde işlerim vardı yeni bitti anca girebildim....bende dr lara şaşıyorum ya...başka hastaneden gelen teste bu kadar laf sölenirmi?ilk önce test yap sonra söle....ya rabbim o kadar büyük ki inş olacak melikecim....ya ben bile o kadar şaşırdım ki melikecimm ne yapsın..... dr lar tam bi felaket tellalı....ya hala şoktayım....spermin 0 olduğunu sölemişti ama ben bu denli olacağını tahmin etmemiştim....hem bu sonuçları gördüğünde çapa bişey demedimi??başka hastaneye de git ya...başka yerlerlede konuşun hemen bitirmeyin....hem ankaradaki kaan aydos da çok iyimiş tedavi görmeden bırakmamak lazım bence......arkadaşım mutlaka sonucunu bekliyorum inş o güzel mutlu haberi vericeksin......

Back
X