Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada arkadaşlar benimde kayın validem rizeden geldi...şuanda eltimde,ordan görümceme ondan sonrada bana gelirr ve geldiğinde bende sık sık internete girememmm......

neyse kimsecikler yokkk...bende çıkıyorumm..zaten internet çoook yavaşşş zorlan yollanıyo mesajlar....

bugün kimsenin girmeye niyeti yok heralde.....arkadaşlar kaan aydostan cevap geldi....eşim için ameliyat olsun 3 yada 6 ay sonrada tekrar tüp deneyin yazmış....biz de ameliyat olmamaya karar verdik...çünkü zaten az da olsa sperm var....dönlenmede oluyo şükürler olsun...sonuçta 5 tane 1.sınıf embryom oluşmuştu...buna nazaran neden boşboşuna eşim bıçak altına yatsın....öle küçük bi ameliyatda değil.....olsa hadi yine olsun derdim....velasıll böle işte...ilaçda kullanabilir sperm artması için demiş fakat ilaç ismi vermemiş....neyse çok fazla uzatmıyım şimdi kürede başladık.bi kaç ay kullansın sonra merkez araştırıp 2.tüpe başlıycaz inşşş.....

arkadaşım herşeyin rabbimden hayırlısı öncelikle tabi ameliyat konusuna gelince bunu birkere olacak eşin daha sonra sı içinde yatırım yapmış olacaksın varikosel amelitatı olacak sonuçta bu daha sonra çocuk istediginizde işinizi kolaylaştırır diye olmalı ama tabi öncelikle bu sizin kararınız tabi bu sadece benim düşünce arkadaşım çok başarılı enbiriyo elde edliyor haklısın inşallah 2.sinde tutar sonuna kadar gidersin arkadaşım rabbimin izni ile ikiz olur inşallah

fundacım canım blastokist trasferini bencede dr.unla konuş....acaba her merkezde yapılıyomu?yapılıyosa neden bizim haberimiz yokk....bide anladığım kadarıyla bu embryonun kalitesi iyi olması gerekiyoo ....ve bide çok embryo koyulmuyo felan demişsin...arkadaşım bana 5 tane koyulduda ne oldu...bana 2 koysaydılar şimdi dondurulmuşlarım olucaktıı...neyse uzatmıyımm.....ve tutma şansıda yüksekmişşş bende istiyorummmm blastokist embryo.....:))

canım arkadaşım bende şansı artacaksa istiyorum ama kafama sadece takılan kalitesi iyi olmayıpta tutanlar karıştırıyor aslında ve çoklu gebelik şansı ben çoklu istersem blastokist de çoku oluyorum acaba onuda çok merak ediyorum rabbim inşalla bizi evlatlarımaza kavuşturur

canım aramızda iyi ama olsun insan biraz daha rahat nefes almak istyor yanlız olunca daha rahat olur insan bilirsin ya...:delphin:

inşallah arkadaşı kendi evinize kavuşursunuz bebişlerinizle beraber yaşarsınız eşinle beraber yaşamak zor bence ben beceremezdım sanıyorm allah yardımcın olsun

arkadaşım herşeyin rabbimden hayırlısı öncelikle tabi ameliyat konusuna gelince bunu birkere olacak eşin daha sonra sı içinde yatırım yapmış olacaksın varikosel amelitatı olacak sonuçta bu daha sonra çocuk istediginizde işinizi kolaylaştırır diye olmalı ama tabi öncelikle bu sizin kararınız tabi bu sadece benim düşünce arkadaşım çok başarılı enbiriyo elde edliyor haklısın inşallah 2.sinde tutar sonuna kadar gidersin arkadaşım rabbimin izni ile ikiz olur inşallah

arkadaşım çapada ki dr.hiç tavsiye bile etmedi varikosel ameliyatını...boşboşuna ameliyat olursun dedi...yine aynı olucaksa bence ameliyatada gerek yok....hem bu durumda zaten ben eşime ameliyat olda demem....oda olmak istemiyoo....bize normal yönle olma şansı var dese tamam yine olsun ama bu durumda olmasını istemem...bide benim eşim hasekiyede gitmişti ordan da direk tüp bebeğe geçin demişlerdi....arkadaşım inşşş hepimizin hayırlısıyla evlat yada evlatları olurrr...AMİNNNNN

canım arkadaşım bende şansı artacaksa istiyorum ama kafama sadece takılan kalitesi iyi olmayıpta tutanlar karıştırıyor aslında ve çoklu gebelik şansı ben çoklu istersem blastokist de çoku oluyorum acaba onuda çok merak ediyorum rabbim inşalla bizi evlatlarımaza kavuşturur

arkadaşım embryo iyi olduğu takdirde uygulanan bişey bence diye düşünüyorum.....tabi bende isterim dedim de...belki bize uygun olmadığı için bize hiç sölenmedi oda olabilir....sonucunda dr.lar bize en uygun olan şeyi yapıyodur diye düşünüyorum....tabi bu konuyu dr.la konuşmakdada hayır vardır.....en azından kesin öğrenmiş oluruz.....ya yine heyecanlanmaya başladım biran önce denemek istiyorum ama daha eşimin bunu istediğine emin değilim...heralde bi kaç ay daha bekliyeceğiz....hakkımızda hayırlısı...sen neden bekliyceksin canımmm??ben zaten daha 3.adetimide olmadım...ayrıca geçen adetimde çokk az oldum... ama tüpden sonra normaldir düzensizlik dimi??

hilalcigi inşallah kayın valide uzun kalmaz o halde ayrı kalmak istemem senden yada geceleri buluşuruz :)

heralde bi 15 gün daha gelmez bu taraflara yada daha fazlada olabilir....gelince de ne kadar kalır bilmemmm....heralde en fazla 15 gün kalır sonra yine giderr....ama o olsada ben yine girmeye çalışırım....ama tabi bu kadar sık giremem...hatta gün içinde giremiyedebilirimmm.eşim pc ı açınca bende bundan ziyade girer okurum yazdıklarınızı....

bu arada günaydınnnn kızlarrrrrr.....ben bugün erkenciyim uykum kaçtı bende kalktımmm...pek nadir olan günlerden biri benim içinn:)))dimi fundacımmmm:)))

bide benim akrabam var onun kide tutmadı fakat onada 5.gün transfer edilmişşşdi...fakat dönlenme geç sağlandığı için 5.gün transfer edilmişşş.....yani blastokist felan demedi bana...öle bişey olsa dr.onunla kesin konuşurdu sölerdi.....fakat bu ilk denemede mi yoksa 2.denemesimi hatırlamıyorum....ilkinde değeri 20 di....sonra düştü...diğerini dondurulmuşlarla denedi hiçç tutmadı 0 dı değeri......

hilalcigim reken geliş cevap vermiş çıkış bile bende erken kadım geç gireyim dedim girmedim keşke girseydım seni bulurdum yaaaaaaa

canım burdayımmm...nasılsınn??bugün burdamısınn??yoksa yine gezmeğe mi gidicennn??ben seni burda bekliyomm sen kalkmışsında girmiyosunn oldumu canım arkadaşım yaaa:))

sen neden bekliyeceksin demişsin arkadaşım bende eşimi bekliyorum aslına bakarsa yoksa beklem sürem çoktan bitti geçen ay tüp deneye bilirdim ama eşler bu konuda daha yavaş neden bilimiyoum benim için zaman çok önemli bir an önce olmalı diyorum ama gelgörki herşey istedigin gibi gitmiyor hayırlısı rabbimden

Back
X