Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalarrrrrrrrhihoyyyt
fundacım canım blastokist trasferini bencede dr.unla konuş....acaba her merkezde yapılıyomu?yapılıyosa neden bizim haberimiz yokk....bide anladığım kadarıyla bu embryonun kalitesi iyi olması gerekiyoo ....ve bide çok embryo koyulmuyo felan demişsin...arkadaşım bana 5 tane koyulduda ne oldu...bana 2 koysaydılar şimdi dondurulmuşlarım olucaktıı...neyse uzatmıyımm.....ve tutma şansıda yüksekmişşş bende istiyorummmm blastokist embryo.....:))
canım aramızda iyi ama olsun insan biraz daha rahat nefes almak istyor yanlız olunca daha rahat olur insan bilirsin ya...![]()
arkadaşım herşeyin rabbimden hayırlısı öncelikle tabi ameliyat konusuna gelince bunu birkere olacak eşin daha sonra sı içinde yatırım yapmış olacaksın varikosel amelitatı olacak sonuçta bu daha sonra çocuk istediginizde işinizi kolaylaştırır diye olmalı ama tabi öncelikle bu sizin kararınız tabi bu sadece benim düşünce arkadaşım çok başarılı enbiriyo elde edliyor haklısın inşallah 2.sinde tutar sonuna kadar gidersin arkadaşım rabbimin izni ile ikiz olur inşallah
canım arkadaşım bende şansı artacaksa istiyorum ama kafama sadece takılan kalitesi iyi olmayıpta tutanlar karıştırıyor aslında ve çoklu gebelik şansı ben çoklu istersem blastokist de çoku oluyorum acaba onuda çok merak ediyorum rabbim inşalla bizi evlatlarımaza kavuşturur
hilalcigi inşallah kayın valide uzun kalmaz o halde ayrı kalmak istemem senden yada geceleri buluşuruz :)