Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiEi Azosiperm olup pozitif olan var m ?
canım yeni eve geldimm kuaföre felan gittimmm(saçımı kestirdimm) üstüne pazar alışverişi felan yaptım anca geldimm.....neden buraya taşınmışız....ben tüp tarafında olmakdan memnundummm....
valla ne biliyimm erkek sorunu diyee buraya koymuşalr bşizii....bende diğer tarafa girdim bakıyorum yokk..sonra sen mesaj attın.....ne bilimm belki böle olması gerekiyodurr....
bugün kimsecikler uğramamış burayaaa..heralde herkes gezmeğe gitmiş.....funda eşim suha sönmeze mail atmışşş...test sonuçlarımızı ilk tüp bebeğimizi tutup düştüğünü felan herşeyi yazmışşş....raporumuzun olduğunu felann da yazmışş....dr.da cevaben bizim hastanemizde ilaçlar dahil 1.500 demiş.....heralde medikanaya gidicezz...nasip olursa bi değişiklik olmazsaa....