Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yeni eve geldimm kuaföre felan gittimmm(saçımı kestirdimm) üstüne pazar alışverişi felan yaptım anca geldimm.....neden buraya taşınmışız....ben tüp tarafında olmakdan memnundummm....

valla ne biliyimm erkek sorunu diyee buraya koymuşalr bşizii....bende diğer tarafa girdim bakıyorum yokk..sonra sen mesaj attın.....ne bilimm belki böle olması gerekiyodurr....

aslınabakarsan benimde buraya bakmak aklıma gelmedi son mesajarda baktım üsteki linki okuyunca gördüm önce baya arandım nerde diye

sagol fundacım mesajın için ama iyi olmuş sayfayı buraya almaları diğer azolular sayfasıda burda hep bir arada olduk allahım kurtarsın..

şimdi kimsecikler yokkkk bende birazdan evden çıkıcammm...hocama gidicezz.....akşam üzeride anneme geçebilirim orda misafir var...girebilirsem anca akşama girerimmm...oda girmeme izin verilirse:)))

bugün kimsecikler uğramamış burayaaa..heralde herkes gezmeğe gitmiş.....funda eşim suha sönmeze mail atmışşş...test sonuçlarımızı ilk tüp bebeğimizi tutup düştüğünü felan herşeyi yazmışşş....raporumuzun olduğunu felann da yazmışş....dr.da cevaben bizim hastanemizde ilaçlar dahil 1.500 demiş.....heralde medikanaya gidicezz...nasip olursa bi değişiklik olmazsaa....

Back
X