Erkek İnfertilitesi Ei Azosiperm olup pozitif olan var m ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bide fundacımm biz erkek infertilitesine geçtiğimize göreee,tüp bebekde de bi topik olmalı dimi canımmm??2010 da tüp deneyecekler başlığı adında topik varr...ben orayada giriyorumm sende gir canımmmm...hem burdan,hem ordan,hem msn den,hemde diğer siteden konuşuruz canımmm arkadaşımm:)))deryaa kurmuşş topiğiii

nerdesiniz kızlarrrrr..??gelseydiniz konuşurdukk iyi olurduuu...ben şimdi çıkıyorummm..ütü yapıcammm...belgin yaparım dedi ama gelipde yapmadııı:))))yine bana kaldıı:))))ütü bittikten sonra gireriimm dicem ama yemek de yapıcammm...ne kadar çok işim varmışş benimde canımm:)))neyse görüşürüzzzzzz canlarımmm...

bacılar naptınız bugün ben biraz iş yaptım o yüzden giremedim .ama kayın validemler 12 gün yok izmire gidiyolar rahatım kafayı dinleyip bol bol uyuyacagım..ohhhhh degme keyfime...:delphin:

hilalcim yollamadınki ütüleri neyse bu aralar yine yapcam o zman seninkileride ütülerim...

belgin giremedikki canımm...girilmiyodu siteyee..yoksa girmeden olurmuu çok uğraştık girmek için ama giremedikjk....belgin kaynanan yok yaa ondan bizden çok girmişsinn...hadii yalnızlığın tadını çıkart canımm....

bide belgincim bende ütüleri yaptım canımm...artık bi dahakine yolllarım sana dicem ama sen gelip yapsan daha çok sevaba girersin....şimdi bi daha sana kim getiricekkk:)))

Back
X