en iyi dostum,en yakın arkadaşımdır eşim benim. Onunlayken başka hiçkimseye ihtiyaç duymam.Onunla alışveriş yapmak bile bayan arkadaşlarımdan daha çok keyif verir bana,her düşüncemi,heyecanımı,sıkıntımı paylaşırım.O olmazsa olmazımdır benim.:asigim:
benimde en yakın arkadaşım dostum eşimdir.kimselere anlatamadığım paylaşmadıklarımı onunla paylaşırım.iyiki varsın aşkımm sen olmasan ben ne yapardım.rabbim beni sensiz bırakmasın:Saruboceq:
benımde en ıyı arkadasım dostum eşimdır.hıckımse olmasın onun yanında sıkılmam.herzaman eglendırır benı.bırseye kızsam yada sevınsem uzulsem hemen sesımden yanımdaysa yuzumden anlar.alışverısımızde bıle keyıfle yaparız.bugun ona sordum aşkım senın en ıyı dostun ben mıyım dedım.o da sen benım en ıyı dostum degıl herşeyimsin,sen olamsan ne yaparım ben dedi.allah razı olsun canım kocacıgım.allahım yuce rabbım benı senden senı benden ayırmasın...bu arada herkesın mutlulugu daım olsun...
bende eşime herşeyimi anlatıp paylaşırım çok sıkı bi dosttur gerçi o bana fazla açılamaz iş sıkıntısı çok olur onunla da seni üzmek istemm der..ama diğer sıkıntılarını anltr dertleşir..her zaman söylerim ona sen benim annem kardeşim babam sevdiğim dostum arkadaşım herşeyimsin diye..canimm kocam benimmm...
diğer türlü herşeyim o benim Allahım herkesin eşiyle mutluluğunu daim etsin nazarlardan korusun...
bana bu dünyada en yakın olan kişi eşimdir..beni gerçekten çok iyi tanır...
herşeyimi bilir... tüm duygularımı.... inişlerimi, çıkışlarımı...neyi neden yaptığımı...
kessinlikle esim benim herseyim
bir elmanin iki yarisi diil bir bütünüyüz
onunla herseyi paylasabiliyo
her derdimde ona siginabiliyorum
esim olmasa hersey bukadar rahat ve kolay olmazdi benim icin
rabbim bana onun yoklugunu yasatmasin insallah
ve herkezin gönlüne göre versin
eşim benim her şeyim..
:asigim: hayatı paylaşıyoruz
acısıyla tatlısıyla..
bazen bu dünyada beni en iyi anlayanın o olduğunu düşünürüm.
çok iyi dostuz aramızdan su sızmaz
evleneli kaç sene olmuştur arkadaşlarımla alışverişe çıktığım nadirdir..
eğlenmek mi gezmek mi alışveriş mi aklınıza ne gelirse beraber yaparız..,
dışrıda takılmayı sevmez evine bağlıdır..
tatilde bile evde oturalım desem itiraz etmez..
benim için mükemmel bir eş..
bebeğimiz için mükemmel bir baba olacağından şüphem yok...:asigim:
ne güzel eşi dostu olan ne çok arkadaşımız varmış
vallahi benim öyle değil,çok az şeyi paylaşıyoruz,bazen birbirimizin açığını birbirimize vermemek için bile uğraştığımız oluyor,sakladığımız şeylerimiz çok birbirimizden
hep istemişimdir herşeyimi paylaştığım bir eşim olsun diye
mesela bir günümüzü hep ayrıntıyla anlatırız birbirimize ama ,olayları sadece
duygularımızı değil
ne acı değilmi,işte bizde böyleyiz