Eim en iyi dostum diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim dostumdu sonra kocam oldu:))dostumdur derim evet ama dostumda olsa paylaşamadığım şeyler var hala:)

Kesinlikle eşim en ii dostumdur onunlayken yanımda hiç kimseyi aramam her konuda bana destek ve yardımcıdır. sırtımı yaslayacağım dağım, sığınabileceğim limanımdır o herşeyimdir yani.Allah nazarlardan saklasın korusun kollasın onu - oğlumu - ailemizi inşallah.

benim de bu hayattaki en iyi dostum eşimdir kesinlikle. o kadar ki hiç kimseye anlatamadığım sırrımı ona anlattım ki bunu dillendirmek benim için çok zor ve büyük bir şeydi. Hiçbir kız arkadaşıma, gittiğim psikoloğa bile anlatmamıştım. ve bu tanıştığımız günden beri hep böyledir. onunla konuşurken kendimi öyle güvende hissediyorum ki,dış dünyaya karşı olan tüm koruma önlemlerimi kaldırıyorum.
Bunun dışında en iyi dostla yapılabilecek herşeyi yapıyoruz beraber.. Alıışverişe çıkıyoruz, bazen saçmalıyoruz, eğleniyoruz. onun için her gece şükrediyorum Allahıma.

Benim kardes diyebilecegim kadar cok iyi iki dostum var.. ama onlarla ayri seyler paylasirim, esimle ayri..
Esimle daha degisik bir boyutta arkadasiz, dostuz.. Cunki beraber buyuduk sanki onunla, ve en ozelimizi paylastik.. O cok acik yurekli, fakat duygularini acmayan birisi.. O yuzden benimle paylastiklari benim icin cok onemli ve degerli..
Bizde cok guleriz, sacmalariz, seviniriz, aglariz..
Bunlar ekmek su kadar onemli bir evlilikte.. Yoksa bi omur beraber nasil gecer...?

evet derim,özellikle kilolrımız,insan ilişkileri,aile problemleri konusunda güzel dertleşiriz ama bazen kendisine cok fena gıcık kaparım, o da bana :)

hepinize maşşallah ne güzel şeyler yazmışsınız...

ben dostum diyemem.çünkü onun kendine ait bir dünyası var.. işi ve işle ilgili sorunlarla o kadar

yoğunlaşmış ki yanında ölüyorum desem beni duymaz.kafası hep meşguldur.

sadece dostum değil diyemiyorum hatta bazen eşim bile derken tereddüt ediyorum.

Canim ben de tum guzel yazilari okurken cok duygulandim...Allah herkesin mutlulugunu daim etsin..

Ben ise seninle ayni durumda olmaktan o kadar biktim ki , dostum, arkadasim olamayani "es" statusunden cikardim....simdi cok daha huzurlu ve mutluyum....
:umursamaz:zemuszemus

kizlar sizinde dost olan belki kiz arkadasiniz vardir..benim agzim yandi bu konuda.o yuzden disaridan dostum yok..esim her sirrimi saklar.ona cok guvenirim..eksikleri mutlaka var ama laf tasima huyu yok..bu bana guven veriyor..temkinli davranmam yaninda yuzume vurmaz aciklarimi,yada zayif noktamdan yararlanmaz.bende ona yapmam,yaparsamda ozrumu dilerim..

Son düzenleme:
evet eşim en iyi dostum inşallah da hep böyle kalır:Saruboceq:
bu arada kızkardeşiminde yeri çok farklı onu da söylemeden geçemicem

Tam anlamıyla en iyi dostum diyemiyorum.Çünkü en iyi dostum olsaydı,onun kıskançlığından dolayı söyleyeceğim konunun dönüp dolaşıp başıma patlayacağını düşünmez,paylaşabilirdim.

tabiiki en iyi dostum..ondan gizli bir sıırm yok...
En kötü zamanlarımda hep o yanımda oldu...en büyük sevinçlerimi fesatlık yapmadan o paylaştı..
Eşim eşim olmasından önce en iyi dostum benim..

evet ama bazen de çok otoriter bir koca oluyor en sinir olduğum şey ben bişi anlatırken ikide bir yargılar gibi soru sormak niye sen öle dedin madem böle deseydin niye onla görüştün gibi, o zaman arkadaşlık falan kalmıyor.
her zaman olmasada çoğu zaman en iyi dostum.

Kesinliklee
Zaten onunla evlenmekteki en büyük etken buydu.
Herzaman dostum sıkıntımın ortağı...
Derdimi ona anlatınca yapacak bişeyi olmasa bile rahatlıyorum...

kesinlikle eşim benim en iyi dostum eşim ve annem zaten eşimden başka hayatta 1 tane dostum diyebileceğim bir insan var gerisi arkadaş

Dost olmak karşılıklı sevgi anlayış sabır ve fedakarlık ister. Ben eşimle önce dosttum sonra da onun eşi oldum.

Allah eşiyle tanışamadan dost olamadan yarenlik edemeden evlenmişlerin yardımcısı olsun, böyle seçmediği istemediği hayatı zorla kabullenmiş çok kadın var Türkiyede.

allahtan baska dost yoktur bence
arkadas vardır okadar
anne baba es bunların yerı ozeldır
ama dost demek coook baska bısey bence

kesinlikle öyle
hem eşim hem dostum hem ailem herşeyim benim. şimdiye kadar yanıltmadı beni
çok şükür rabbime

kesinlikle diyorum eşiimden bu gne kadar hiç bişey saklamadım onunla herşeyi rahatça konuşabiliyorum canım sıkıldıgı bişey olursa onunla dertleşirim ben beraber çözüm aramaya bakarız en iyi dostum eşim benim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…