- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
ne güzel eşi dostu olan ne çok arkadaşımız varmış
vallahi benim öyle değil,çok az şeyi paylaşıyoruz,bazen birbirimizin açığını birbirimize vermemek için bile uğraştığımız oluyor,sakladığımız şeylerimiz çok birbirimizden
hep istemişimdir herşeyimi paylaştığım bir eşim olsun diye
mesela bir günümüzü hep ayrıntıyla anlatırız birbirimize ama ,olayları sadece
duygularımızı değil
ne acı değilmi,işte bizde böyleyiz
depresif polyanna çağırmışsınız beni buraya ama, ne yazsam dayak yicem :)) yazmasam daha mı iyi :)))
ama şimdi okudum öle abartı durumlar yokmuş burda... sorun yok :) Allah daim etsin :)
eşim en iyi dostumdurr, hayat arkadaşım yoldaşımdır, ama annem babam kardeşim her şeyim diyemem onlarla aynı kefeye koyamam gibi geliyor, sonuçta o da bir insan gün gelir incitir hayal kırıklığına uğratabilir ve ben soluğu annemin babamın dizlerinde alabilirim...
Can Yücel in şiiri var ya "Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne" diye ben biraz o modda kalmaya çalışıyorum sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için...
Üzerime alınmam konusunda emin olmasamda herzamanki sazanlığımla cevap vermek istiyorum:1closedeyes:
Ben kendi adıma yorumumu yazdım ben eşime kefilim her konuda, benim annem babam hayatta çok şükür.. Herkezin yeride ayrıdır ama EŞİM CAN DOSTUM. annem babam ailem herşeyim o benim...
sanırım beni incitecek adam çoktan incitirdi, sanırım şuan mutlu olamazdım can yücelin o sözünüde bu konuda üstüme alınmıyorum siz alırsınız herkezin kendi düşüncesi ve yaşanmışlığıyla alakalıdır.. Eşim beni birgün incitrse, aklım hayalim alamyacağı kötülüğü yaparsa onun vicdanına kalmış birşey... Ne yani incinip kırılacağız diye kimseye çok değer veremiycekmiyiz..
maazallah o hatayı bir kez yaptım ,yıllarıma maloldu
zannetmem ki yineleyeyim
anlatmam.
anlatamıyorum, dediğim vakit; "evet, lütfen anlatma zaten" der..
tek başınalığım ile çoktaaaaaan barışıp,bütünleştim
kırgınım,içim çok buruk..
ama dedim ya, kabullendim ..
Eşimin dostum diyebileceğim anları olmuştur evet ama çok az keşke her zaman öyle olabilsek ama maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?