Eim en iyi dostum diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle herşeyim o benim
İçimi açtığım,omzuna yaslanıp ağlayabildiğim,sırdaşım,canım,ailem,hayatımın anlamı....biricikim...
Kızlar;
allahım şu mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine bizleri eşlerimize,eşlerimizi bizlere bağışlasın yarabbimmm....

eşim benim hem arkadasım hem sırdasım hem yoldasım hem sevgilim hem annem hem babam hem abim hem evladım hemde en iyi dostumdur ondan başka kimsem yok diyebilirim şu durumda

Benim için öyle. Ona çok güveniyorum. Vereceğim kararlarda yapacağım şeylerde hep fikrini alırım. Beni yanlış yönlendirecek biri değildir. İyiki o var.

eşim benim hem arkadasım hem sırdasım hem yoldasım hem sevgilim hem annem hem babam hem abim hem evladım hemde en iyi dostumdur ondan başka kimsem yok diyebilirim şu durumda

yazdığın herşeye yürekten katılıyorum.

Benimde en iyi dostum ve beni kendi ailemden bile daha çok anlıyor...

derim, öylede olmalı zaten, öyle olmazsa eşler biribirini nasıl anlasın

hep böyle sanırdım, hayatımda Eşim kadar bana yakın bi bakışımdan anlayan diğer yarım tamamlayıcım o derdim,ta ki 1 ay önce annem vefat edene kadar... anladım ki en büyük sırdaş dost sevgili aslında anneymiş yokluğu ve özlemi herşeyin üstünde, Eşimi bile görmüyor gözüm

Arkadaşım; başınız sağolsun,çok üzüldüm. Ben evlendim ailemden uzak bir şehre gelin geldim.Onları özlüyorum ama bunu eşim telafi ediyor.
Eşim benim burada artık HERŞEYİM...

Eşimden öte köy yok!Sığındığım liman..Kendimi güvende hissettiğim bir insan.Sırrımı paylaştığım canım şah damarım o benim.Tabiki en en en iyi dostum eşim

en iyi dostum benim askitom..ama birbirimize girince düsman bile olabiliyoruz :))
eee ne demisler insan sevdigi kisiden nefret edermis.. sevmedigi insani tinlamaz bile :)):90:

tereddüt etmeden diyebilirim...........o benım dünyam demişim de en iyi dostum mu demiycem

henüz eşim deil ama allh nasip ederse oda olucak
ben zatn ona en iyi dostumsn derim.. herşeyimi anlatırm oda bana anlatır..
geçen sene çok zor bi dönem geçirmiştim kimseyle bi kelime knuşmak istemezken onu hep yanımda istedim o da hep benleydi :123:
Saygı-sadakat-sevgi bi yana arkadaşta olması gerek eşin

evet evet evet
enn yakın dostum o benim
herşeyimizi paylaşırız

en yakın dostum tabi ki de. evlenmeden önceki 5 yıllık flört ve nişan dönemimizde de öyleydi.
bazen babam,bazen oğlum,sevgilim,canım hayat arkadaşım

Eşim gezmeyi sever ama konuşmayı aslaaa hiç sohbet ettiğimizi bilmem çoook nadirrrr arada gaza gelirse anlatır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…