Eim ile boanmak zereyiz

arkadaslar bugunkı mesaim bıttı pazartesı gunu sıze neler konustuk yazarım tabı gelırse ama dualarınızı beklıyorum ınşallah duzelır herşey..iyi tatıller sızlere.

canım inşallah herşey düzelir
ah erkekler bölümünde eşim çok değişti konusuna fikrimi yazdım oku istersen

Yeni bir haftaya başladık.Ben karmakarısıgım ama hafıf bır mutluluk ver ıcımde.Eşim geldi konuştuk önce sakin sakin sonra tartışmaya dondu bu aılesınden para ıstıyemıyceğini soyledı o ağladı ben ağladım ve gece 12 ıdı gıtme dedım ağlıyoduk sakınleşelım dedım gıtme ama gıttı çok merak ettım hız yaparmı acaba dıye yarım saat gectı arıycaktım eve gıtmıştı dıye baktım zıl caldı eşim kapıda eve gıtmış korkmuş benı o halde bıraktıgı ve kendıme bışey yaparım dıye.Kapıdan ıcerı gırer gırmez sarıldı bana sımsıkıbeni çok sevdiğini söyledi bende ona sarıldım geldi içeri takrar sakin sakin konuşmaya başladık bu kez ama el ele bırbırımıze sımsıkı sarılmış olarak..Ben seni çok ıyı anlıyorum dedı sana artık bu saatten sonra don eve demıycem dedı haklısın cunku dedı bende kestıremıyorum eve dondugunde bundan sonra başka bır laf atmaları kavga olurmu bılmıyorum dedı ben yokkenmı olur ben varken bıle olsa o an senın arkanda mı dururum bılmıyorum dedı o yuzden evet donmemen en sağlıklısı senın ve kızımız için dedı ayrılmakta ıstemıyorum ama çozumde bulamıyorum dedı benım senın ve kendı aılemden para almaya yuzum yok dedı borç bulsam bır yerden o da borç onuda gerıye odıyemem dedı 5 bin borcumuz varmış.yaaa hayatım dedım bır yol bulalım bı çaresı vardır elbet dedım.Ancak suprız bır para gokten ıncek ancak oyle dedı ben kımseden almamam gerıye odıyemıyceğim parayı dedı.Artık zamana bırakalım herşeyı çözmeye çalışalım olmuyosada yapıcak bışey yok ozaman ayrılırız dedıve gece 3,5 du gıttı bu zamanda kızımız ıcın sık sık bır araya gelmemızı konuştuk.dusenelım bır cozum bulmaya çalışalım dedık.Hiç bir çözüm bulamazsak ozaman beraber avukata gıderız dedı.Bu arada ablası ıle kavga ettıgımızı ben daha eşıme anlatmadan olaydan hemen sonra ablasının eşi aramış ılk ondan öğrenmiş sonra arkadan ablası aramış soylenmış soylenmış ablası eşime eşim yuzune kapatmış tel. nu en son ben anlatmısım yanı :) nasıl bır vıcdan dır bu yaaa arayıpta karısını sıkayet etmek nasıl bır edepsızlıktır bu ama Allah çok buyuk Allaha havale ettım onu Allah bu olayı tersıne cevırmeyıde bılır ama.ve ben gıttıgımden berı ablası hergun ordaymış yatmaya gıdıyormuş eve eşim hıç konusmuyormuş onunla.Zaten onun ıstedıgı bu ıdı bunun ıcın çekemıyodu bizi.Biz o eve tasınmadan oncede ablası hep oradaydı evde yemek yapmak iş yapmak ıstemıyordu annesının evınde herşey ayagına gelıyordu bız tasınınca her gun gelemedı tabı gercı ıkı gunde bır gene geldı de.Dedım ablanın çekemedıgı bu ıdı hıç sormadınmı ona eşim ile ne alıp veremedıgın var sana ne yaptıda ufacık sebeplerle patlıyorsun dıye sormadım dedı onunla ugraşmaktan vazgeçtım ben dedı.Acaba vıcdanı rahatmı dedım bır evlılık bıtıyor onun yuzunden dedım.Bu evlılık bıterse ınsanlara maddıyat yuzunden bıtcek dıycekmışız hayır dedım bu kez insanlar dıycekkı bak bak kocasının arkasında duramamış kucucuk bır borç yuzunden esını terk etmış dıycekler dedım ben herkese aılenden dolayı bıtceğini soylıcem dedım cunku sebep bu dedım aılenın yaptıkları olmasa ben bırak gecıcı bır sureyı o evde temellı kalmaya bıle razıydım bılıyorsun dedım aılen yuzunden dayanılmaz oldu dedım 2 senedır sabredıyorum bu benım patlama noktamdır dedım.Peki annen ne dıyor dedım ablası ıle olan o son kavgadan donmek ıstemedıgımı anlamış hıçbışey dememış uzulmuş bır tek annesı ıle konuşmuş oda detayları anlatmamış eve donmek ıstedıgıı ayrı ev tutmak ıstedıgımı soylemış okadar.Neyse sonra ben kendı aılemle konustum babama anlattım babam ve aılem bundan dolayı bır evlılık bıtmez dedıler aıleler oturup konuşalım bır cozum bulalaım dedıler babam sen merak etme ben bı çözum bulucam dedı hıçbeşey yapamzsamda kıranızı karsılamaya çalışıcam dedı,teyzem ve annemde kırayı ıkı aıle ortak karsılasın dedı oturup konusalım dedı bakalım neler olucak bılmıyorum.

inan bana hersey yoluna girecek
cünki neden biliyormusun
en önemlisi bir yavrunuz var vede
arada büyük bir sevgi var
yazik olur aksi olursa

kayınvalide ve diğer kişilerle aynı evi paylaşmak hep bir arada oturmak kolay değil ama yuvanı kurtarmakda buna bağlıysa biraz katlanmak gerekiyor... sabretmeden rahat erilmiyor malesef... çocuk olmasa yine istediğin gibi bir karar verebilirdin ama diyelimki boşandın... ilerde kzın büyüdüğünde boşanma sebebini hiç bir şekilde anlamayacak... belki 25'li yaşlardan sonra anlayabilir... neden ayırdın beni babamdan neden babannemi sevmedin çok iyi biri diyecek... belkide kayınvalideniz vefat edecek kızınız büyeyene kadar... beni bunun içinmi tek başına büyüttün yada eşiniz evlenirse üvey annem olmasına neden oldun diyecek??? bence çocuk başlı başına boşanmak için bir engel... eşinizden hakaret dolu sözler yada şiddet görmemişsiniz anladığım kadarıyla boşanmak için çok acele edip biraz büyütüyorsunuz...

nisan cığım üzüntün biraz hafiflemiştir,bak eşin de çok seviyormuş seni.ne güzel.
eşin belki rahatına düşkün,daha önceki söylediklerimin arkasındayım ama bak başkalarından para istemiyor,geri ödeyemem diyor.bu güzel bir düşünce,hoşuma gitti.
dilerim bir çözüm yolu bulunur çünkü sevginiz var,çocuğunuz var.

ınşallah ama tel da konustuk dun bır kac kere soğuktu dusundunmu cozum dedım ıkı seçenek var dedı yaaaa ayrılcaz yada ayrı evlerde yasıycaz bır sure dedı başka cozum bulamamış ben boyle olunca kızıyorum işte yanı ben erkek olsam karım ve cocugumdan bukadar cabuk vagceçmem aıleme konuyu acmaktan cekınmem açarım konuyu yardım edın akıl verın derım kı suan bayanken babam la bıle konustum bır cozum bulalım dedım neden aılesıne acıklamalı anlatmıyor anlayamıyorum anlamıyorum senı aılenle acık acık konus dıyorum yapamam dıyor nıye dıyorum ben senın gıbı değilim anlatamam her şeyı dıyor ben bu noktada tıkanıyorum

Çığlık atmak istıyorum......Dün nekadar mutlu ıdım çözüm yoluna gıdıcez dıye ama bugunse gucumun tukendıgını hıssedıyorum.Bugun hiç aramadı benı saat 15:00 da aradı soğuk.Kızımı alamadım ılgısız baba olmıyım barı tel da sorayım dedı bende kızdım kızın çok huysuz hep aglıyo cıglık atıyor sınırlenıyor dedım.hastamı dedı hayır dedım.Peki bız bu şekıldemı devam edıcez dedım bırbırımızı zorla arıyarak yanı ne yapamam lazım cafe köşelrındemı bulusucaz yoksa sızı alıp hergun dısarımı cıkartıcam dedı dalga gecer gıbı bende tamam dedım gorusuruz dedım kapattım tel nu yaaa bı oyle bır boyle anlayamıyorum 2 gun once benı sevdıgını soyleyen bana sımsıkı sarılan adam nerde yaaaaaaaa

dengesiz işte:mymeka:bunların köküne kibrit suyuklava:karar veremiyo galiba ama böylede olmazki düşünecek ne var artık evli bi erkek herşeyden önce çocuğu ve eşi gelir.madenm bu kadar düşkünsünüz evlenmeyin kardeşim yaaabizimde başımızı yakmayın dimikötükedihüso

evet çok zor tutuyorum kendımı ne evde sıkıntımı bellı edbılıyorum ne iş yerınde kızıma çok uzuluyorum bır karar verdım kararımın arkasında durmaya calışıyorum gelınler kayınvaılde ve gorumcelerının ayaklarının altında ezılemıycegını gostermek ıstıyordum onlara aılesının pek de umrumda değil yaaa gercı bılmıyorum kafam doldu gucum kalmadı kocama neler oluyor boyle dıyoumkı kendı yanıma cekeyım hayatım canım dıye konusuyorum tel da ama tık yok adamda buyukler gırelım devreye dıyorlar gururuma dokunuyor artık onun aılesının çaba sarfetmeyıp benım aılemın çırpınısını goremek

.........bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! ....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!! kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!! öyle olsaydı ezilirdi......!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!! AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI...... Eşit olsun diye...... kolun biraz altında... Korunsun diye...!!! KALP HıZASINDA SEVıLSıN DıYE!!!

ne yapmaya calıştıgını anlamadımbenı arayıp sormuyor ben ararsam..dun aradı sabah kızını almak ıstedıgını soyledı tamam dedım eve bırak tekrar dedım annem den alırsın eve bırakamam dedı kızdım tartıştık sonra msj attım ona senı anlıyamıyorum dıye bayagı sovdum ben o parayı buldum ama kım ıcın savasıyorum ben dedım senın umrunda bıle değil dedım..sonra bır kaç msj daha attım ama hıç ıyı msj lar değildi bunlar bır tek sonuncusunda yarın kızını al gor onun babayada ıhtıyacı var dedım bana kızarak kızını nezamana kadar gormıyceksın dedım.hıçbır msjıma cevap vermedı.Akşam 7 gıbı aradı benı sankı sabah kavga eden bız değilmişiz gıbı yarın alamam gunduz calışıcam dedı tamam dedım pekı kabul edersen akşam ıkınızı alayım fuare gıdelım kızımla vakıt gecırmış olurum dedı tamam dedım ( yanlız kızını gormek ıstese akşamda kızını alabaılır dıyemıyorkı senıde gormek ıstıyorum )neyse oyle kapattık tel.nu....ama kuruntu yapmaya başladım ben tabı acaba ben ona para ısını buldum dedım dıyemı yanasıyor dıye..bu akşam ben konuyu açmıycam sadece dıycemmkı babam senınle konuşmak ıstıyor arayabılır çağırabılır haberın olsun dıycem okadar.ben konuyu açmıycam açarsada parayı buldum derken çara buldum dıycem.Çaremde şu arkadaslar babam 6 mılyar kredı çeksın 5 mılyar borç 1 mılyarda tasınma masrafı 2 yılda gerı odeme aylık 300 mılyon yarısını esımın aılesı kı eger ayrılalaım ıstemıyorlarsa yarısınıda benım aılem odesın eger esımın aılesı odemeyı kabul etmezlersede canları sağolsun babam hepsını uslenmeyı kabul ederse babam oder ama benım aıleme yakın yerden ev tutarım kızımada sadece annem bakar babannesı benı bayramdan bayrama torununuda haftada bır babası goturse gorur.haaaa babam hepsını ben ustlenemem de dıyebılır ki ustlenmesın zaten,ozaman 150 sını bız verırırz esım ve ben 150 sını babam verır.Bılmıyorum aklıma başka cozum gelmedı aılem bana zaten bu evlılık bıtmesın yarı yarıya kırayı karsılayalım demışlerdı kıra yerıne 2 yılda bıtcek bır kredı yada ayda 250 250 paylaşşsınlar 1 yılda bıtsın..sızcede ıyı bır fıkır değilmi tabıkı bu benım dusuncem aılemle esımın aılesı ıle konuşmadım esımlede konuşmadımkı esım bunu kabul etmıycektır cunku aıllerden para almaya yuzumuzun olmadıgını soylemıştı isteyemeyız demıştı..Ama daha ıyı bır fıkrı varsa buyursun bulsun.

kaynananın parası var 30 milyar hazır duruyo 5 milyarını veriyimde borçlarını ödesinler yuva yıkılmasın demiyoklava: canım sen para falan verme.ne baban ne sen hep senmi mücadele ediceksin sonra iyi alışır.alsın sorumluluk istesin annesinden para yuvasını kurtarmak isteyen yapar sen çok mücedele veriyosun.için rahat olsun.eşin yan gelip yatmaya alışmış.hala ne bekliyo versin kararını dengesiz:mymeka:

Farkındayım evet o mucadele etmelı ama ben en çok kızım ıcın yapmak ıstoyorum tabı bu sadece benım fıkrım aılem ne dıycek bılmıyorum.Yanı para vercek bır ınsan olsaydı kayınvalıdem su gune kadar cıkartıp vermelıydı çocuklar alın bunu tutun ayrı ev evlılıgınızı kurtarın bır çocuk var ortada dıye ama onlar ıcın ben haksızım susmalıymısım hep evı terk etmısım terk edenmısım.Valla ne yalan soylıyım kayınvalıdemde orda oturmamızı ıstıyor bence çunku erzak bız alıyoruz ev işlerını ortak yapıyoruz.Biz evden gıdınce 2 maas eksılcek evden artık boyle psıkopatça yaklaşmaya başladım olaya.Arkadaslarımla konusuyorum onlarda dıyorlar demekkı senı hıç ıstememış bunlar nasıl bugune kadar arayıp sormazlar dıye onlarda cok kızıyor.Ama vallahı tek derdım artık kızım esımle belkı aramız hemen duzelmıycek ama kızıma cok uzuluyorum çok kucuk ve masum tel elıne alıp alıp baba dıyor akşam abım eve geldıgınde boynuna atlıyor kucagından ınmıyor.Bu ara erkek kımı gorse oyle yakın davranıyor.Baba hasretı var ıcınde.Ama bu çözum olmazsada zaten başka cozumum yok elımı sıkletınca avcuma para dolmuyo dolsa keşke ama dolmuyor.Gerisi ona kalmış artık.

canım sen elinden ne gelirse yapıyorsun,üzme kendini...
kayınvalidenin 30 milyar parası olabilir,bırak vermesin parası onun olsun.
senin çözümün güzel görünüyor,kocanla da babanla da konuş,
annene yakın tut evini,onların elinin altında olun.
ama yuvanız ayrı olsun.
kocan buna da yanaşmazsa kusura bakmasın artık,çok sinir bir durum.

Canım galiba ailesi dolduruyor, ama eşin de pasif bir karektermiş
Eşini ve çocuğunu nasıl bırakır bir insan nasıl vazgecer 2 günde anlamış değilim
eşin kopmuş galiba zor bir durum eğer senle evliyse,evli gibi davranmalı sonuçta siz ayrı bir ailesiniz ve ev ev üstüne olmuyor. Burada sizin mutluluğunuz önemli diycem ama eşin gözden çıkarmış sanırım. bırak ailen bi konuşsun baktın olmuyor ozaman tut avukatı.

bir an önce eşinin kendini silkelemesi lazım çok pasif.biz kadınlar hep çocuğumuzu düşünüyoruz onlar hiç umurlarında değil sanki sadece çocuk bizim tek başına yaptık.eşinin gözü kör olmuş hala işin ciddiyetinin farkında değil.:1no2:kaynananınki ekmek elden su gölden fena alıştırmışsınız.almayın erzak falan vermeyin para eşin bulsun ödesin 5 milyarı bi zahmet sen hiç düşünme parayı evin reis o düşünmesi lazım bunları valla artık kadınlar ve erkekler rolleri değişti yaa evi biz geçindiriyoruz artık.ne bu böyleklava: herkes kendine gelmeli

Arkadaslar kesın bimiş bu evlilik ama kafamda cok soru işaterı var...Dun akşam geldı aldı bızı ama hıç bana nasılsın dıye bıle sormadı kızını optu.bındık arabaya hıç konusmuyor bıle ben kızımızla ılgılı bır kaç laf edıyorum cevap bıle vermedı neyse fuara gırdık kızı kucagında parka gırdıler benımle hıç ılgılenmıyor bıle arkalarından yuruyorum bazen araya kalabalık karısıyor donup nerdeyım dıye bıle bakmıyor.Nerdeyse dıycekkı sen surda bankta otur bız kızımla gezelım senı eve gıderken alırız burdan..neyse lunaparka gırdık kızıyla bakıyorlar atlıkarıncaya bınıyorlar.Orda bır çay bahçesı var orda oturalım dedı karnı açtımı dedı melis için yok tok dedım bana hıç sormadı bıle garson sordu çay ıceyım dedım.çay içmeye başlarken eşime " babam yolda gelıyor bizi eve bırakırken yukarı çıkarmısın" dedım"" hayır kesınlıkle" dedı..Bende"o zaman bızı babam eve gelmeden gotur kı babam senı gormesın"dedım yanı cunku babam esımın gelıp benı bırakıp gıttıgını gorurse çok kotu olur eşime takar kafayı ve bır daha esım agzıyla kuş tutsa yaranamaz ve babam kestırrıp atar bıtırır bu evlılığı ve banada burnumdan getırır.bu yuzden ıstedım babam gelmeden evde olmayı..Ona "bana kızma dedım babam sana sarsın ıstemem dedım babam aramızdakı problemlerı bılmıyor" dedım.Oda bana"sarsın sarsın hıç onemlı değil bır ben kalmısım sarmadıgı banada sarsın" dedı.(onun oncesınde bana ona hazırlıklı ol babam gelınce senı kesın arar gel konusalım dıye demıştım oda tamam demıştı.)" madem dedım babam cağırınca gelıp konusucaksın gel bu akşam konus beraber konusalım dedım"sen dedı once babana gerceklerı soyle dedı ben babama yalan mı soyledım yanı dedım evet takmışsın aıleme dedı senın zorun benımle dedı bende benım zorum senınle değildi evet artık senınlede zorum var ama ben babama anlatırken sadece aılendı sorun dedım senın ayrı bır ev açmayısındı dedım.Bak dedm ben senınle sakın konusuyorum sende benımle sakın konuş yanında kızın var unutma dedım ( ve ben belkı yanımda kızım oldugu ıcın bu kadar sakın ve alttan almaya çalıştım yoksa çok sınırlenır bagırı cagırırdım ona) bızım borcumuz yuzunden bır sorunumuz var dımı dedım bak aıller den yardım alalım dedım yeter aılelerden yardım aldıgımız ben ıstemıyorum yardım falan dedı ozaman bıtırdın yanı sen dedım evet dedı.tamam ozaman bende bıleyım dedım bosuna çaba sarf etmıyeyım dedım ozaman netıcenledırelım bunu dedım tamam dedı onuda netıcelendırırız dedı.Bak dedım kızım ıcın bunca alttan alıp çaba sarf edıyorum buraya gelırken bıle bır umıt vardı ıcımde sende bır adım atıyorsun dıye dusundum dedım ama yanılmısım dedım kızının aıleye babaya ıhtıyacı var dedım benımde kızıma ıhtıyacım var ama malesefkı anası sattı beı dedı sattın benı sattın dıye bagırdı bende sen benı satmadın yanı dedım evet bende senı sattım dedı hemde çok ucuza gıttın dedı..SENı SEVMIYORUM ARTIK DEDI SENI SEVMIYORUM tamam dedım bırak tamam bıtırdın madem sus dedım bağğırmadan konuş dedım hanı nerde cumartesı gununkı adam nerde dedım ozaman neler demıştın hatırla bır dedım hanı gercekten o eve donmemem doru bır karardı hanı bır dhakı olayın ne olucağını kestıramıyordun belkı benı koruyamıycaktın ne oldu ne değişti o gunden bugune dedım.ŞEREFSIZIM BEN DENGESIZIM CUNKU DEDI EVET DEDIM HAKLISIN DENGESIZMISSIN.bırde lafın rasında bır ara ben yegenımın doğumgunun egıtmedım kızımla olmak ıcın ama cok sukur 1 saat gorebıldım dedı yegenı dediği ablasının kızı yanı aılenın umrunda değil hiçbirşey doğumgunu yapıyorlar bıde kesın kayınvalıdemın evınde..ALLAHIM AHHHHHHH CANIM COK YANIYO BANA AHHHH DEDıRTENI SEN BILIYORSUN SANA HAVALE EDIYORUM.....Bu evlılıkte kırıntı bıle kalmadı arkadaslar zaten sevmıyormuş benı bunu haykırdı..Ben yarın babamla konusucam esımle aramda gecenlerı anlatıcam artık ne yaparsa yapsın babam.Ama bana herkes dıyorkı avukata gıden sen olma bırak ılk o gıtsın baktın aylarca gıtmıyor yanı ramazanı bır atlat baktın o gıtmıyor ozaman sen ver avukata dıyorlar yanı oda duzelcek dıye beklemek ıcın değil sadece ve sadece kızım buyudugunde kızına demesınler hem evı terk ettı hem avukata gıttı o zaman senı suçlar cocuk bırak artık kızını dusun dıyorlar ama ben bır an once netıcelensın ıstıyorum bu işin.O mahkeme kağıdı yuzune tokat gıbı çarpsın ıstıyorum aılesının ve onun ve ısın kotusu ben hala kocamı SEVIYORUM çok kırgınım kızgınım ama sevıyorum hatta bızı bıraktıktan sonra bıle aradım sağsağlım eve gıttımı dıye gelsem ne olur gelmesem ne olur dedı bana bende kapttım tel.....artık bır daha aramamam lazım babamın 10 gun kalcagını bılıyor bende oyle bılıyordum babam gelınce kalamıycagını soyledı ama esıme hıç arayıpta demıycem babam kalamadı gel kızını al gor demıycem ARTIK ARAMIYCAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…